Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Deens midden-links immigratiebeleid tegenover beleid Rutte III

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De Denen waren lange tijd een volk dat grote groepen niet-Westerse migranten hartstochtelijk verwelkomden, maar vanaf 2005 kwam daar verandering in.

Op 30 september 2005 verschenen er in Denemarken in dagblad Jyllands-Posten een serie van twaalf cartoons over de profeet Mohammed, de spotprenten hadden betrekking op Mohammed of de grote religie van de vrede, namelijk de Islam.

Het ging om dit soort cartoons.

Dit leidde tot grote rellen wereldwijd waarbij ruim 200 mensen omkwamen.

Wanneer blijkt dat je in grote getalen mensen binnenhaalt wiens leven in ieder aspect in het teken staat van een ideologie waarin ze een slachter en een pedofiele haatbaard als hun grote voorbeeld zien, dan moet het kwartje vallen dat je maar beter eventjes de kraan dicht kan draaien. Pas dan kun je aan oplossingen gaan denken. Maar helaas. Zelfs meer dan 10 jaar later, toen cartoonisten van Charlie Hebdo met Kalasjnikovs werden afgeslacht, gingen de ogen nog steeds niet open of kneep men de ogen bewust even toe.

Teksten zoals haatbaard en pedofiele profeet worden vaak als kwetsend en grof gezien, maar iemand die met een kind van 7 trouwt en haar heeft ontmaagd op haar 9e levensjaar, zijn pedofielen. Het is het meest correcte woord voor dit verschijnsel. Het woord haatbaard is onderdeel van de Nederlandse humor en dat heeft men maar te accepteren. Een man met een baard die ons haat is een haatbaard.

Zeker de Islam is niet gevrijwaard om bespot te worden en satire over te maken. Er is geen enkele reden waarom we daar wél rekening mee zouden moeten houden.

We mogen ook Jezus omgekeerd op een kruis tekenen en de meest wilde teksten erbij zetten.

Na deze waanzinnige en gevaarlijke reactie´s en bedreigingen van mensen uit een cultuur die zó haaks staat op onze cultuur, zou je rationele actie verwachten van de Westerse leiders.

Helaas reageerde ons land nog hypocrieter dan de Moslims zelf.

In Nederland werd cartoonist Gregorius Nekschot op 13 mei 2008 op last van officier van justitie Paul Velleman gearresteerd. Hij werd geïntimideerd door de politie en werd anderhalve dag vastgehouden vanwege het tekenen van Mohammed en Islam cartoons. Zijn hele huis werd op z´n kop gezet en zijn computers(s) vol met persoonlijke informatie en zijn werk, werden in beslag genomen.

Gregorius werd verraden door zijn eigen land dat zwicht voor de Islam. Het moet een verschrikkelijk gevoel zijn wanneer je eigen landgenoten, die jou als Nederlandse burger zouden moeten beschermen, je zo behandelen.

De aanhouding volgde na een onderzoek naar het werk van Nekschot nadat in 2005 aangifte tegen hem was gedaan door de Nederlandse imam Abdul Jabar van der Ven, bij het linkse onzinnige en subsidie slurpende Meldpunt Discriminatie Internet.

Gregorius Nekschot durfde bij het programma PAUW alleen maar zijn verhaal te doen door onherkenbaar in beeld te komen. Dat krijg je als je de heilige Islam beledigt,

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MJJv7nLoqHI[/embedyt]

Bron:Gregorius Nekschot

Het taboe rondom immigratie moet hier nog steeds in stand blijven om zo tot in eeuwigheid door te kunnen gaan met het omvolken van Europa. Iets met globalisme, mensen!

Een ieder die deze massale immigratie van economische vluchtelingen toelaat, heeft een politieke agenda. Niemand is begaan met wereldvreemde mensen uit Afrika die hier hun geluk komen zoeken uit economische overwegingen.

Wij bekommeren ons om échte vluchtelingen die een helpende hand nodig hebben en niet om deze enorme stroom kansloze en criminele migranten en illegalen. Deze barmhartigheid van ons wordt racisme, fascisme en nazisme genoemd door linkse politici en knettergekke demonstranten en wereldvreemde mensen.

Stem je geen FvD of PVV, dan stem je vóór het globalisme en vóór een Europa zonder grenzen. Was iedereen zich DAT maar eens bewust. Vooral de VVD-stemmers. Velen denken dat ze nog steeds op een rechts-liberale partij stemmen terwijl ze met hun stem Nederland volledig naar links trekken, met alle gevolgen van dien.
Zie deze video:
Globalist Mark Rutte – A useful idiot

Terug naar Denemarken:

Denemarken pakte het wel direct aan, zei het mondjesmaat. Vooral na dit Cartoon-incident heeft het land steeds meer anti-immigratie wetten ingevoerd.  De laatste jaren voeren de linkse Democraten van Denemarken zelfs een anti-Immigratiebeleid. Zeg maar de PvdA van Denemarken.

Decennia lang was het algemene Deense immigratie- en integratiebeleid gebaseerd op de aanname dat de volgende generatie van de immigranten het beter zouden doen dan de vorige. Ook deze aanname is in 2019 bewezen fout gebleken. De derde generatie doet het absoluut niet beter en op heel veel punten zelfs slechter.

Hetzelfde geldt voor de generaties in Nederland en andere Westerse-landen. Maar Denemarken anticipeert in tegenstelling tot de andere landen die nu een dikke prijs betalen.

Vorig jaar vierde de regering haar 100ste anti-migratiewet, inclusief oprot-premies voor migranten die al langere tijd in Denemarken wonen.

Deze nieuwe wet houdt in:

 • Niet-Deense kinderen moeten verplicht, vanaf hun eerste verjaardag, actief geïntegreerd worden in de Deense cultuur.
 • Een bestaat een strikt boerka- en niqabverbod
 • Aangewezen ghettos worden afgebroken
Rasmus Paludan, van de anti-migratiepartij “Stram Kurs”

Hoeveel immigranten komen er nou nog jaarlijks naar Denemarken toe?

In 2018 waren er onder de migranten naar Denemarken slechts 2% vluchtelingen.
De afgelopen 4 jaar zijn er grote veranderingen ingegaan tegen de immigratie naar Denemarken.

In 2015 tijdens de vluchtelingencrisis piekte het aantal naar 21.000 maar aan velen werd geen asiel verleend vanwege zwakke motieven om ze als echte vluchtelingen te zien. Denemarken keek heel goed wie ze wel en niet binnenhaalden.

Vanaf die tijd is het aantal asielzoekers die zich aanmelden blijven zakken. Op dit moment zijn er ongeveer 50 mensen die asiel aanvragen per week in Denemarken. Dit is een laagte record.

In de eerste 7 maanden van 2019 hebben slechts 1700 immigranten zich aangemeld in Denemarken, waarvan een aanzienlijk deel een Westerse achtergrond heeft. In 2018 waren dit er 2.000 gerekend over het hele jaar. Ter vergelijking: Nederland haalde er 69.400 binnen in alleen de eerste drie kwartalen!.
Bron: Migratie 2018 CBS
Bron:Statistieken immigratie Denemarken

Ook accepteert Denemarken sinds 2015 het VN plan waarin het land ieder jaar 500 vluchtelingen zou moeten opvangen en vestigen na 38 jaar niet meer.

Veel AZC´s zijn gesloten en afgebroken en er zijn nog maar 14 kampen over. 2.800 mensen zitten nog in die kampen. Naar alle waarschijnlijkheid wordt 51% van deze mensen niet geaccepteerd en zullen moeten vertrekken naar het land van herkomst.

 

Deze documentaire is gemaakt door linkse filmmakers, die te pas en te onpas hun eigen mening en emoties rondstrooien, maar met het geluid uit wanneer deze mensen aan het woord zijn, is het behoorlijk informatief:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=zCETbbvEChY[/embedyt]

In de documentaire is ook een interview te zien met Rasmus Paludan, van de anti-migratiepartij “Stram Kurs” (Rechte Lijn).

Grote delen zijn door de linkse producers uit de docu geknipt, dus hier een link naar het volledige interview op het YouTube-kanaal van Stram Kurs:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=RzztGxpaRFA[/embedyt]

Wij gaan Nederland wakker schudden!
Weg met de globalisten zoals Soros en zijn marionetten!
Weg met de corrupte media!
Kappen met de waanzinnige immigratie en open grenzen.

We hebben het door en onthullen het.
NEDERLAND ONTWAAKT!

Steun ons.. Dan kunnen we zoveel meer!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

 

 

 

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x