CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Debiele feitenvrije waanideeën

Rutte en de Jonge: Stop er nou mee en beperk de schade! Jullie worden gepakt en gaan bloeden!

Mark Rutte, u bent eindverantwoordelijk. De Jonge is een tiran pur sang.

Jullie hebben geluk dat, ondanks alles, wij Nederlanders goede mensen zijn. Fatsoenlijke mensen. Jullie hebben ons misbruikt. Draai het terug wat nog terug te draaien valt. Jullie zullen anders nooit meer een normaal leven kunnen leiden.

Stop er mee en laat Nederland in ieder geval Nederland blijven en laat ons met rust!

Lichaamstaal

Ze zien er niet meer uit. Wanneer je goed naar Rutte en de Jonge kijkt, kun je daar veel aan aflezen.

Rutte lijkt te gaan beseffen wat hij allemaal heeft aangericht en dat er in steeds meer landen (waar de media nog niet over praat) de zaken aan het kantelen zijn.

Misschien een vergissing… misschien gaan ze gewoon door… Ze zullen de rekening betalen.

In Portugal noemen rechters de lockdowns, coronamaatregelen en quarantaine: “Illegale detentie door de overheid.” 

Bron:

Rechters: PCR onbetrouwbaar. Lockdown en quarantaine is “illegale detentie”

 

Hugo de Jonge. Zet maar een harteloze schoolmeester neer met heel veel belangen in de farma-industrie. Dan gaat ie wel. Zonder grenzen. En om een eventueel geweten uit te schakelen lijkt het er bijna op dat daar middeltjes tegen zijn die hij uitprobeert. Wat is die man uiterlijk verandert.

“Debiele feitenvrije waanideeën”

Een video die heel veel zegt:

 

Rutte is in de EU-machine gerold. Waar hij in 2010 nog enigszins verfrissend was voor Nederland, is hij veranderd en dezelfde tiran geworden als Sánchez, Merkel, Macron en alle andere globalistische leiders, Democraten, Bigtechs en foute mensen op de achtergrond.

Onderling slaan ze elkaar de tent uit. Rutte scheldt de Jonge uit en schreeuwt hem o.a. na: “Debiele feitenvrije waanideeën.”

En dat klopt. Mensen een mondkapje opzetten die wetenschappelijk bewezen niet werken maar wel veel schade aan kunnen richten, worden op 1 december in Nederland verplicht. Allemaal op basis van PCR-testen die 100% ON-betrouwbaar zijn.

De trieste werkelijkheid is dat half Nederland het gewoon doet. Ze vertrouwen deze mensen.

Verenigde Staten

Ook houden ze de VS in de gaten. En ook zij weten dat wat de media voorspiegelt over de situatie daar alles, behalve waar is.

Alles draait tegen de Democraten en de fraude is wereldwijd waar de media niet aan ontsnappen en waarschijnlijk ook leiders uit de EU niet. Maar dat gaan we zien.

En dan de vaccins… Een vaccin tegen een virus dat nog niet eens is geïsoleerd. We komen handen tekort om alle feiten aan het licht te brengen.

Dit interessante stuk kwamen we tegen op NineForNews:

Het coronavaccin van Pfizer bracht de grote media afgelopen week in jubelstemming. Het vaccin zou voor 95 procent beschermen. De Europese Commissie staat op het punt 200 miljoen doses te bestellen bij Pfizer. De farmaceut gaat in de komende dagen toestemming vragen om het middel in de Verenigde Staten op de markt te brengen.

De media vertelden er niet bij dat een vaccin dat beschermt tegen symptomen van Covid-19 kan bijdragen aan de verspreiding van de ziekte als mensen die gevaccineerd zijn in staat blijken om het virus over te dragen, schrijft Bloomberg.

Mensen die het coronavaccin hebben gekregen, kunnen de ziekte onbewust overdragen op zwakkeren. De gevaccineerden hoeven mogelijk geen mondkapjes meer te dragen en afstand te houden omdat ze zelf geen risico meer lopen. Maar ze kunnen nog steeds het coronavirus bij zich dragen, ook al worden ze niet ziek. Bloomberg: “Het is mogelijk dat mensen die gevaccineerd zijn vele anderen ziek maken.”

LEES VERDER:

https://www.ninefornews.nl/de-jonge-over-coronavaccin-ik-ben-niet-als-eerste-aan-de-beurt/

 

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven