NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wilders: Wat te doen in een geweldloze democratie zonder staatsgreep als Rutte niet luistert?

Wat moeten we nog doen in een democratie zonder geweld om iets voor elkaar te krijgen?

Op dit moment is er een debat gaande in de Tweede Kamer over de “Ontwikkelingen van het Coronavirus.”

Urenlang praten over een griepvirus en de mensen een rad voor ogen draaien door te praten over “besmettingen” terwijl iedereen met gezond verstand begrijpt dat hoe meer je test, hoe meer besmettingen er zullen zijn.

Nog niet te spreken over de volledige onbetrouwbaarheid van PCR-tests. Gekker dan dit kan het gewoon niet meer worden.

We zien dat iedereen geneest, op een heel klein gedeelte van de mensen na. De doden zijn te verwaarlozen en hebben allemaal, stuk voor stuk, achterliggende aandoeningen. Uitzonderingen altijd daar gelaten zoals dat bij ieder virus of iedere ziekte geldt.

We horen helemaal niets over plotselinge sterfgevallen van gezonde mensen. Ze zijn er niet. Reken maar dat de media er bovenop zou zitten. De media probeerde het wel door fakenieuws te verspreiden over de rug van een rouwende familie een in de Oekraïne. Zover gaat men om u bang te maken en zover zoeken ze het. En maar wachten op die ene dode van een jaar of 30. Liefst nog lager en het liefst in Nederland…Zo stupide zit onze samenleving in elkaar. Terwijl een kind kan berekenen dat er ook ieder jaar wel een aantal hele jonge slachtoffers vallen ten gevolge van de griep. Maar het blijkt te werken bij bepaalde mensen.

Een dictatuur voor een virus met een sterftecijfer 0,13% en 0,05% onder de 70 jaar. 

Daarbij blijkt de griep ineens te zijn verdwenen. Wereldwijd. Beseffen we het wel? Of beter gevraagd..Hoe kan iemand niet beseffen dat we hier keihard worden genaaid?

Rutte gelooft er niet in. De Koning gelooft er niet in. Grapperhaus gelooft er niet in. God zal ze straffen.

Het is niet zachter uit te drukken. Dit is heel genuanceerd. We raken alles kwijt en de maatregelen kosten zoveel doden en richten zoveel schade aan. Ontelbaar. Door manipulatie die direct te weerleggen valt. Dit heeft niets meer met een virus te maken. Het zal voor de wakkere mensen de ultieme vraag blijven, dag in dag uit: Waarom zien onze medeburgers het niet terwijl het zo logisch is en duidelijk is?

Om je haren uit je hoofd te trekken. Zij die nog steeds denken van wel zullen ooit de waarheid onder ogen moeten zien…

Maar wat als je zelfs met een meerderheid niets meer af kunt dwingen?

Dan leef je niet meer in een democratie.

Nu is de spoedwet er doorheen en hier in deze video ontmantelt Geert Wilders nogmaals de dictatoriale Mark Rutte. Zelfs een aangenomen motie over salarisverhogingen in de zorg wordt in de prullenbak gesodemieterd door Mark Rutte.

Geert Wilders vraagt zich af wat de oppositie nog kan doen, zonder geweld of een staatsgreep, als zelfs een motie die is aangenomen door de meerderheid wordt genegeerd?

Kijk en luister goed hoe Mark Rutte zich er onderuit probeert te praten: 

Bron Arnews. Het kanaal met alle politieke video´s!

Het verhaal van Rutte daaropvolgend is volledig irrelevant. Hij heeft het uit te voeren. Zo niet dan ondermijn je de democratie. Dit is een misdaad.

Zolang het volk niet opstaat, zullen wij nooit, maar dan ook nooit meer onze vrijheden terugkrijgen. Geen geweld. Gewoon opstaan en zeggen: “Tot hier en niet verder!”

Laat u zich echt alles afpakken door deze mensen?

Volledig debat:
https://www.youtube.com/watch?v=wNNMN2cFaz8

 

Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
JFF

Ik vind dit een goed voorbeeld van een geweldloze actie die impact kan hebben. Helaas hebben slechts nog geen tweehonderd dit bericht gelezen op de ste achter de link. Is 5 november dan haalbaar om de vele duizenden te mobiliseren om die impact te maken?

Als we dit echt willen doen, hebben we dan niet een veel groter bereik nodig? Hoe krijgen we dat voor elkaar, dat alle verschillende partijen die op een manier betrokken zijn, samen werken aan een dergelijk initiatief?

JFF

Zeker een verschil, maar we zijn er nog lang niet helaas.

ignorant

Mark Rutte heeft gewoon schijt aan democratische meningsvorming en besluitvorming . Hij belooft van alles , er komt nooit iets van terecht , van volksraadplegingen trok hij zich niets aan , hij liegt waar het hem uitkomt en het nederlandse volk laat hem al 10 jaar klootzakken , wat hij dan regeren noemt . Met zijn vriendje bilderbergbilly gaat hij dan in newyork met een ifoontje spelen , terwijl een bevriend staatshoofd een serieuze goed doordachte rede houdt .Klein , klein kleutertje wat doe je in mijn hof , moet Trump gedacht hebben , maar hij is te beleefd om jullie terecht te wijzen , zoals Trump minzaam glimlachte toen jij , arrogante kwal , een vraag van Trump met nee beantwoordde , waar wat meer hoffelijkheid van jouw zijde op zijn plaats geweest zou zijn , maar jouw narcistisch koppie begrijpt dat niet , zoals wij nu ook dagelijks moeten ervaren met je totaal wereldvreemd coronagelul . Enige afweging van maatschappelijke belangen staat niet aan de bron van jullie besluiten , jullie laten je gek maken door een stelletje medische charlatans en zwendelaars en achter dit mistscherm voeren jullie je dubbele nwo en verenigde naties agenda uit , je laat je eigen bevolking beroven van hun spaarcenten , terwijl je misschien nog grotere italiaanse en griekse oplichters helpt aan vele miljarden zonder dat zij hier ook maar iets voor gepresteerd hebben . Zo is de gemiddelde rijkdom van de italiaan 3 x zo hoog als de gemiddelde rijkdom van ons hollanders , die hun leven lang hard gewerkt en belasting en pensioen betaald hebben . Maar dat zal jou Markie een reuze rotzorg zijn , zolang jij maar de macht hebt hier in nederland . Hopelijk krijgt nederland nog een chronist of een schrijver , die Mark Rutte tot de grond gaat afbranden , want hij verdient niet beter , het fascistische jongetje met zijn valse lach .

Ruud Vrijland

beste Ignorant.ik ben het helemaal eens met je reactie.zeker gezien alle ontwikkelingen rondtrend deze topic,en de feiten dat de regering ons ik de steek laat.kijk,ik zie het zo,al is de leugen nog zo sterk,de waarheid achterhaald zich wel.dit was een wijze raad van mijn Moedertje die er gelukkig in deze tijd niet meer is,en inderdaad,de mensen moeten wakker worden en niet alles voor zoete koek aannemen.leren denken > out of the box >

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
6
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x