NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

De WHO ZELF over de lockdown!

Dit schrijft de WHO zelf over de gevolgen van de Lockdown:

Catastrofale gevolgen

De WHO voorziet in de drie fases catastrofale maatschappelijke, economische en sociale gevolgen. Armoede, structurele werkloosheid, honger, toename van drugs- en alcoholconsumptie, stijging van zelfmoorden, slechte gezondheid, afname levensverwachting, toename van huiselijk geweld, sociale onrust, hogere sterfte, toename criminaliteit, vergroting van de welvaartskloof, hogere analfabetisme, lager opleidingsniveau, vereenzaming van ouderen en het ineenstorten van de sociale cohesie.

Huidige situatie in België. Nederland is wellicht vergelijkbaar.

 

Dat het coronavirus en de maatregelen die genomen zijn een negatief effect hebben op de gemoedstoestand van de bevolking is ondertussen algemeen bekend.
Toch waren de cijfers die in April in Vlaanderen gerepresenteerd werden ronduit schokkend (zie bovenstaande grafiek + tabel).

Er is een sterke stijging te zien van depressieve klachten tussen 2018 en 2020 (de cijfers van 2020 komen uit een onderzoek onder 44000 mensen gelijk verdeeld over leeftijd in de periode van 2 tot 9 april, ca 3 weken na dat de Belgische Lockdown in werking was getreden). 

Wat opvalt is dat de stijging veruit het grootst is bij jonge mensen (leeftijd 18-34), daarom zijn die ook uitgelicht in bovenstaande tabel. Het risico om ernstig ziek te worden of te overlijden aan corona is voor deze groep zeer klein, vandaar dat het misschien wel verrassend is dat deze mensen mentaal het zwaarst te lijden hebben onder de coronacrisis.
Mensen tussen de 16 en 34 geven in de meeste gevallen zelf ook aan dat ze zich geen zorgen maken om het coronavirus zelf, maar meer om de maatregelen die genomen zijn. De redenen die zij noemen voor hun mentale problemen zijn:

⦁ Gemis aan sociale contacten
⦁ Zorgen over toekomstperspectief
⦁ Niks hebben om naar uit te kijken
⦁ Zorgen om werkgelegenheid

Ook zeggen ze het face to face contact te missen als zij zich wenden tot hulpinstanties.
Ongeveer 80% van de mensen met depressies hebben zelfmoordgedachten. Dit is een schokkend percentage, maar helaas waar.

Met dank aan:

Dr. van Rijn

Artsen komen in opstand tegen het RIVM! Jaap van Dissel mag zich melden bij Paleis van Justitie

 

4.5 4 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
metavdmeer

Te erg voor woorden ze moesten zich doodschamen wat ze mensen aan doen

willemjob

Wat is er toch misgegaan met onze samenleving. Mijn grootvader (1888 – 1963) maakte twee wereldoorlogen mee, een ineen storten van de beurs in de twintiger jaren en een depressie in de dertiger jaren. Volstrekte armoede 10 jaar lang na de 2e wereldoorlog, verloor zijn vrouw op 50 jarige leeftijd. Zeurde nooit en was tevreden wat het leven hem toebedeelde. Ik erger mij aan de generaties van na de hippies : eigengereid, arrogant, gestudeerd, verwend, pretpakket en eisend. En nu dus collectief depressief. Onze samenleving wordt van binnenuit bedreigd door mentaal verval en van buitenaf door de islam en Afrika.… Lees verder »

Jeannette

Al heel erg lang trekken er een paar zeer rijke, corrupte lui aan de touwtjes. Oa de Rockefellers and the Rotchilds. Zonder deze duivels was WOI er niet geweest. Zonder deze duivels was WO2 er niet geweest. Zij creëren oorlogen. En verdienen er fortuinen aan. Zij stuurden Hitler naar London waar hij een mindcontrol programma onderging. Dat maakte hem tot de meest evil man op de aarde. Lees het boek “13 satanische bloedlijnen” maar eens. Deze families vermengen zich alleen met elkaar om hun bloed zuiver te houden. Tis maar wat je zuiver noemt. Degene die ons na de 60er… Lees verder »

JetsD

U heeft groot gelijk en hulde daarvoor. MAAR tegelijkertijd zijn er 2 zaken die ik niet kan plaatsen: Islam en Afrika. Alle religies hebben idioten rondlopen die gekke dingen lopen te roepen. En die idioten lopen overal rond, over de hele wereld, dus ook hier. En nee, het zijn niet alleen allochtonen, helaas ook autochtonen.

En Afrika? Kunt u mij vertellen wat u hiermee bedoeld?

willemjob

In Afrika wonen over 2 generaties 3.5 miljard mensen. Een continent zonder verleden en zonder toekomst. De hongersnoden en het watertekort zullen een gigantische mensenstroom richting het Avondland genereren en dat zal daaronder bezwijken. Onze steden zullen er gaan uit zien als Detroit en New Orleans in de vs, plaatsen waar menigeen zijn leven niet zeker is. De 3e wereldoorlog zal zich vermoedelijk daar, in Afrika, afspelen. Er komt een keer een Afrikaans land dat beschikt over de atoombom. En daar zal mee worden gegooid. De Hutu’s en de Tutsi was een macaber voorspel.In 100 dagen 1 miljoen doden De… Lees verder »

JetsD

Oei, u bent niet goed geïnformeerd. Voorbeeld: “In Afrika alleen wonen over 2 generaties 3.5 miljard mensen”. Tel daarbij op de bewoners van India en China en u zit al gauw BOVEN de 6 miljard mensen uit. En er zijn ongeveer 7 miljard inwoners op de aarde. Ik weet niet hoe u aan dit aantal komt? “De Islam is de religie van de haat”. Ik kan u vertellen wat mijn vader heeft gedaan. Hij heeft van alle religies de boeken gekocht en bestudeerde deze van kaft tot kaft. Sterker nog, toen ik hem een keer vroeg waar een bepaald stuk… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x