NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

De weggooi/wegspuit maatschappij

We leven in een consumptie maatschappij, waar vroeger bijvoorbeeld een wasmachine wel 25 jaar meeging. Gaat het tegenwoordig al na een aantal jaar kapot.

De architectuur is veranderd we wonen in trosteloze prefab dorpen, terwijl er voorheen prachtige huizen werden gemetseld. Waar er in de Renaissance tijd mooie kunstwerken werden gemaakt is het tegenwoordig klinisch en abstract. Niks doet er meer toe. We hoeven er niet voor te zorgen dat iets lang meegaat en lang mooi blijft. Want we worden geprogrammeerd dat zelfs ons eigen nageslacht er niet toe doet!

Verspil je zaad maar, spuit je seksuele energie maar weg! Het maakt niet uit! Verspil je krachten en je creativiteit maar voor een kortstondige dopamine knaller! Het verspillen hiervan zien we in alles terug in ons dagelijks leven! Er worden geen zaadjes meer geplant voor de volgende generatie.

We zijn ons er nog geen eens van bewust de wijsheid gaat verloren. Daarom is de elite ook begonnen met de aanval op de boeren! Zij hebben nog veel oude wetenschap weten te behouden. Wie kent het gezegde nog: Boompje groot, plantertje dood? Hiermee bedoelen ze laat wat na voor de toekomstige generaties. Wat laten wij voor blijvende waarde na? Een samenleving vol met prefabhuizen, lelijke kunst, verwijfde mannen, feminazies en een pedofiele elite. Omdat we al van jongs af aan onze scheppingsbron verspillen en zo het idee krijgen dat niks meer waarde heeft. We moeten gaan inzien wat er om eens heen gebeurd het is allemaal onderdeel van een groter plan.

Als we ons zaad niet onnodig verspillen kunnen wij onze seksuele energie, kanaliseren naar andere aspecten in ons leven. Zodat we weer dingen maken die er echt toe doen!

De Incas en de Egyptenaren lieten pyramides na, van de Romeinen vinden we vaak genoeg nog ruïnes van Badhuizen en oude gebouwen. Koningen lieten kastelen na. Uit de Gouden Eeuw staan nog steeds de grachtenpanden. En nu? Bij ons gaat de sloopkogel erdoor en word er een alles in een blokkendoos voor neergepleurd, die over honderd jaar ook weer word afgebroken omdat hij zo onnoemelijk lelijk is.

We moeten weer een maatschappij van waarde worden!

Groet,

Broeder Bob

2.5 2 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Carla

Beste Broeder Bob, Aangezien het openbare kennis is wil ik dat hier wel delen. In het boek ” De essentie van de Zohar ” van Rav Berg. Welke de leefregels voor Joodse mensen omschrijft en voor al die mensen die een stabiel leven willen leven, omschrijft hij het als volgt. De Zohar stelt dat men alleen het huwelijk consumeert ( dus sex heeft ) op de sjabbat. ( de sjabbat begint op vrijdag avond bij zonsondergang en eindigt op zaterdag bij zonsondergang. ) Het doel hiervan is, is dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Het diepere… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x