CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Video staat er weer. Verkiezingen Beïnvloed! “Dit is zorgwekkend”, zegt Wybren van Haga.

Gecensureerd door YouTube. De video staat er inmiddels weer.

Verkiezingen in Nederland – STVS

De verkiezingen zijn zwaar beïnvloed, stelt politicus Wybren van Haga. “Dit is zorgwekkend”, stelt hij in een uitzending met Flavio Pasquino en Jorn Lukaszczyk, die onlangs een Podcast opnam en die vervolgens “gebannend” zag worden na 60.000 views.

Een andere video waarin Van Haga te zien was over de IFR – in gesprek met Jaap van Dissel – werd ook verwijderd van Youtube.

Programmamaker Flavio Pasquino behandelt deze gebeurtenissen maar stipt ook andere misstanden aan in het licht van de verkiezingen. Zo komt het feit aan bod dat minister Kajsa Ollongren de spelregels tijdens het spel veranderde rondom de 2.4 miljoen poststemmers, waarvan er ruim 80.000 afgekeurd waren wegens procedure fouten. Later telden de stemmen toch weer mee.

Ook komt de merkwaardige tweet van stembureau medewerker Lisa ter sprak die openlijk verklaarde dat stemmen op Thierry en/of Geert verscheurd zouden worden. “Maar ook de belangenverstrengeling van D66-er Mark Koek, die de opdracht kreeg op namens zijn firma Hackdefense de verkiezingssoftware te onderzoeken op zwakke plekken is een gevoelig punt waar gek genoeg geen rekening mee wordt gehouden, geeft Van Haga aan.

Volgens de peiling doet FvD het niet goed maar hoe beïnvloeden die peilingen het stemgedrag van de zwevende kiezers? En moeten peilingen tijdens de verkiezingen niet geweerd worden? Allemaal vraagstukken die ter tafel komen. Jorn Lukaszczyk is stellig; “op een gegeven moment is het 1+1+1. Een democratisch proces is niet enkel het stemmen. Je ziet zoveel stapjes bij elkaar dat het gezond is om deze verkiezingen te wantrouwen”.

Help ons: Jij kan helpen met een donatie aan BLCKBX maar ook door deze video te delen op social media en/of via WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

edit: YouTube verwijderde de video direct na de exitpolls. We plaatsen hem z.s.m.

Bitchute:

Bron:
BLCKBX

 

“Stemfraude is 100%! Nederland heeft nu ook een 2-partijenstelsel.”

4.6 84 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
26 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
26
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven