NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

De Varkensgriepfraude – Het vaccin fiasco van 1976

Deze coronaplandemie is niet de eerste pandemie-oplichting die we meemaken.

Video: Nederlands ondertiteld.

 

In 1976 was Amerika in de ban van de Varkensgriep. Dit debacle heeft veel Amerikanen destijds wakker geschud.

Achteraf  heeft dit influenza A-virus subtype H1N1 in Fort Dix, New Jersey geleid tot één overlijden, 13 ziekenhuisopname en leidde tot een massaal immunisatieprogramma.

“Een deel van de aarzeling van het Amerikaanse publiek om vaccins te omarmen – met name het griepvaccin – kan worden toegeschreven aan de langdurige effecten van een mislukte campagne in 1976 om het publiek massaal te vaccineren tegen een stam van het Mexicaanse griepvirus”schrijft Rebecca Kreston. 

“Deze door de regering geleide campagne werd algemeen beschouwd als een debacle en heeft een onherstelbare deuk in het toekomstige volksgezondheidsinitiatief gelegd, en heeft de perceptie van het publiek van zowel de griep als de griep in dit land negatief beïnvloed.”

Mensen werden landelijk én wereldwijd bang gemaakt. Iedereen zou sterven als men niet “The shot” zou nemen. Het vaccin tegen de zogenaamde Varkensgriep.

Het begon allemaal met de dood van een jonge soldaat.

Op 4 februari 1976 stierf een jonge soldaat genaamd David Lewis aan een nieuwe vorm van griep.

Halverwege de maand kondigde F. David Matthews, de Amerikaanse minister van Volksgezondheid, Onderwijs en Welzijn, aan dat een epidemie van de griep hem heeft gedood.

“De aanwijzing is dat we het griepvirus uit 1918 zullen terugzien, de meest virulente vorm van griep”, zegt hij, zegt Patrick di Justo van Salon .

Hij ging verder: “de uitbraak van Spaanse griep in 1918 doodde een half miljoen Amerikanen, en de aanstaande apocalyps, de varkensgriep  zou naar verwachting een miljoen doden.”

De overheid “Uncle Sam” begon met een heftige propaganda-campagne om de bevolking over te halen een vaccin te nemen. Dit onder leiding van

Achteraf blijken er vele zaken niet te kloppen. De echte slachtoffers van deze pandemie waren eigenlijk de 450-tal mensen die het Guillain-Barre-syndroom, een zeldzame neurologische aandoening, opliepen na het krijgen van de griepprik in 1976.  De pandemie was niet echt, “The Shot” was levensgevaarlijk.

Dit vaccin resulteerde in 4.000 claims van mensen die een spierziekte opliepen en zo rond de 400 doden.

Totaal aantal doden aan deze zogenaamde varkensgriep: 1 (bron)

Een soort Ruttetje maart 2020. Waar niet alleen Rutte overigens aan meedoet maar vrijwel alle wereldleiders. Deze scam duurt nog voort maar zal ook hopeloos ten onder gaan. Het blijft de vraag of deze mensen echt berecht zullen worden voor hun gruwelijke misdaden tegen de mensheid. Een grote verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de burgers. Worden ze op tijd wakker? En zijn zij in staat om deze misdadigers omver te werpen?

De krampachtigheid en absurditeit waarmee dit gebeurt geeft wel aan dat het nu of nooit is. Nu alles in één of twee generaties omslaan en onze kinderen indoctrineren en laten wennen aan bizarre irrationele ongezonde maatregelen, of het is gebeurd met de gekte. Deze idioterie maak je over 10 jaar niemand meer wijs.

We gaan het heel snel zien.

Bronnen:
https://www.smithsonianmag.com/smart-news/long-shadow-1976-swine-flu-vaccine-fiasco-180961994/
https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2009-apr-27-sci-swine-history27-story.html

 

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Alex i

In recent years, powerful scientific evidence has emerged indicating that vaccines cause brain injury such as autism, epilepsy, schizophrenia, depression, attention-deficit disorder and other mental illnesses. This scientific evidence has been largely ignored by the media, and by medical institutions that are supposedly guided by science. Vaccinepapers.org provides detailed, science-based and objective information about the dangers of vaccines. We are most concerned about aluminum adjuvant toxicity and immune activation-mediated brain injury. Vaccinepapers.org is the first to make this hugely important scientific research accessible to the public.

http://vaccinepapers.org

Bart

Er is helemaal niets veranderd sinds 1976.
Film uit de oude doos.
Goed om te zien.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x