Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De val van Baudet

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eigenlijk is hetgeen er nu in het FvD namens het bestuur gebeurt, altijd al de reden geweest waarom ik een partij als de PVV trouw ben blijven steunen, het moest er vroeg of laat een keer van gaan komen, bij de oprichting van de PVV had Geert Wilders heel goed voor ogen waarom hij een partij wenste, waar maar één iemand het echt voor het zeggen had, de toestanden binnen de LPF na de moord op Pim Fortuyn was wel wat hij koste wat het kost wilde voorkomen en hij zal vast wel een clausule achter de hand hebben voor als hem ooit iets mocht overkomen.

Ja, Geert Wilders zag wat er gebeurde met de LPF nadat Pim Fortuyn was vermoord, hij trok daar lering uit, helaas deed Thierry Baudet dit niet en zijn partij groeide de pan uit, werd de grootste ledenpartij van Nederland, maar helaas zijn ze niet verder gekomen dan een kandidatenlijst voor de komende verkiezingen, wat is hier nu toch aan de hand, dat het bestuur van het FvD zo is gaan muiten?
Vanuit het niets kwamen plots de aantijgingen, had Eva blijkbaar van de verboden appel gegeten en walst bijna het hele bestuur over hem heen!

Was het ten tijde van Fortuyn nog nodig om rollend over straat te gaan na de dood van de geestelijk vader van de LPF, neemt nu het FvD al een voorschot voordat de verkiezingen er zijn om Thierry Baudet kalt zu stellen en wordt Joost Eerdmans naar voren geschoven als lijsttrekker van het FvD, wat een enorm grote fout is, Hans Smolders geeft als één van de weinige getrouwen van Baudet een heel helder verslag over, Theo Hiddema en Paul Cliteur stapten om deze reden op en het FvD bestuur denkt dus met verraad de partij een nieuwe sturing te geven.

Laat ik één ding zeggen over Hans Smolders, deze man heeft voor mij nog alle respect, omdat hij na de moord op Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf overmeesterde en deze uitleverde aan de politie, zodat hij zijn straf in deze moordzaak niet kon ontlopen, alhoewel de straf veel te laag was.
Ook deel ik het betoog wat Smolders hier doet volledig, maar het FvD bestuur heeft daar duidelijk geen boodschap aan, net zomin als dat ze boodschap hebben aan de leden, die grotendeels achter het gedachtegoed van Thierry Baudet staan, dit bestuur wil namelijk gaan regeren!

Baudet is duidelijk geëmotioneerd wanneer hij verneemt wat de slang Eva allemaal lispelt, het getuigt allemaal van een vooropgezet plan, het getuigt van machtswellust binnen deze partij, welke allemaal tot in de puntjes is uitgedacht, maar waar klaarblijkelijk toch niet al te grondig over is nagedacht, want wat zullen de leden allemaal nu gaan doen, die in Baudet de nieuwe Fortuyn zagen, deze mensen worden op een gruwelijke wijze bedrogen, aan de kant gezet, door list en bedrog, net als de grondlegger van dit fundament overigens, die van alles plots wordt beticht.

Alsof er nog geen hyena’s genoeg zijn duikt ook Henk Otten weer op, deze volgevreten pad denkt zich nog rechten te ontlenen uit zijn lidmaatschap van het FvD en denkt de plaats van Theo Hiddema op te kunnen eisen, het is toch wel diep treurig dat zo’n man die al een plek in de Eerste Kamer door zetelroof bemachtigde, nu ook nog het gore lef heeft om hier weer ten tonele te durven verschijnen voor een vermeend recht.
Maar het zou me zelfs niet verbazen als het FvD bestuur nog een achterdeurtje voor hem open zou zetten ook, zij willen ook een VVD light zijn.

Deze clash tussen Thierry Baudet en het bestuur is gewoon getimed, dat moge wel duidelijk zijn, hetgeen Baudet hier stelt zou een heel goede optie zijn om uit deze situatie te komen, zoiets zou een Forum voor Democratie dan ook moeten omarmen, maar wat blijkt, het bestuur wil helemaal geen democratische oplossing, zij houden de leden buiten de deur omdat zij de macht naar zich toe willen gaan trekken en Baudet aan de kant willen schuiven, duidelijker valt dit niet uit te leggen, ik heb met deze Kamerleden van doen.

Wat ik dus hoop is dat Thierry Baudet het nog voor elkaar weet te krijgen om een nieuwe partij van de grond te krijgen, zodat hij toch in de kamer terug weet te keren en anders raad ik de mensen aan om zeker niet op dit FvD te gaan stemmen, dan is de PVV van Geert Wilders altijd nog een veel betere optie, want een dergelijk verraad dient keihard bestraft te worden, hiermee heb ik dus mijn gruwel geuit naar dit soort machtswellustelingen, ik was hier al heel erg bang voor en dat werd nog eens bevestigd ook!

Chris Collard.

P.S. Thierry sterkte jongen, dit heb je niet verdiend, jij hoort in de politieke arena thuis, ik hoop op een spoedige terugkeer, fingers crossed!


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
22 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
22
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x