CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

De toekomst behoort toe aan de patriotten!

Thierry Baudet in een vlammend betoog waarin hij weer eens pijnlijke waarheden onthult. De meeste politici schijnen te denken dat alleen Baudet ze doorheeft en hij zijn achterban nog maar hoeft te overtuigen van zijn ideeën. Maar die achterban ziet het ook allang! En steeds meer mensen worden wakker. Thierry verwoord fantastisch en duidelijk, wat je ook van hem vind.

“Het beeld dat men naar buiten toe uitstuurt, dat rijmt op geen enkele manier met de werkelijkheid.”

Vervolgens pakte Thierry alle onderwerpen, stuk voor stuk aan. De klimaathysterie, het boekhoudkundige stikstofprobleem, de EU en de euro, de immigratie en het gevaar van het globalisme komt duidelijk naar voren..

Azarkan vind dat Baudet een “koepel om Nederland” heen zet en het land “hermetisch afsluit.” De basis van deze bizarre conclusie? FvD wil een scherpe controle zodat alleen mensen die écht hulp nodig hebben Nederland binnenkomen en ons land veilig houden. Wat immigratie met hermetisch afsluiten te maken heeft?

En het Forum wil natuurlijk uit de EU. De grijsgedraaide doemscenario´s worden weer opgesomd. Ditmaal door Azarkan, maar het kon net zo goed de VVD zijn geweest.  Één pot nat!

Al die politici die dit soort rookgordijnen optrekken. Het zijn politici die gewend zijn dat het volk in dit soort drogredenen trapt. Maar die tijd is voorbij. 1 oktober 2019 was een mooi voorproefje. Wie geen boer is staat bij ze in het krijt.

Bron: www.forumvoordemocratie.nl

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven