Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De strijd van Texas tegen gedwongen vaccins op hoogtepunt

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Artsen getuigen voor de senaat om zich te verzetten tegen verplichte COVID-injecties

Het dringt bij veel mensen niet door hoe ver het al staat met het verplichten van de zogeheten “covidvaccins”. Dan is dit een heel goed voorbeeld. 

Afgelopen week heeft de Texas Senaatscommissie voor Staatsaangelegenheden getuigenis afgelegd van artsen uit Texas over SB 1669: Stop gedwongen vaccinatie en vaccinatiepaspoorten in Texas .

SB 1669 is een wet die het verplichte vaccineren in Texas tegen kan houden als de wetgevers mandaat krijgen.

Onderaan dit artikel kun je een, vrijwel letterlijk vertaald, stuk lezen dat is vrijgegeven aan het publiek m.b.t. deze Senaatswet tegen verplichte vaccins.

Bob Hall

“Niemand in onze samenleving mag belemmerd worden om deel te nemen aan het bedrijfsleven, scholen of onze overheid alleen maar omdat ze voor zichzelf en voor hun kinderen een zeer persoonlijke beslissing hebben genomen om een bepaald vaccin of bepaalde vaccins níet te nemen.”, aldus Bob Hall.

“Het loutere feit dat iemand een bepaald vaccin niet heeft gekregen maakt hen nog geen bedreiging voor de gezondheid en veiligheid.”, vervolgde Hall.

[the_ad id=”45702″]

 

“Daarentegen kunnen de vaccins die ze hebben gekozen om niet te nemen heel goed een bedreiging kunnen vormen voor hun eigen gezondheid en veiligheid.”

“Het is geen geheim dat de Covid19 vaccins NIET door de FDA zijn goedgekeurd.”, aldus Bob Hall.

Luister hier naar Senator Bob Hall.
De ondertiteling komt van Avalerion Awakes:

Deze video geeft aan hoe de Texanen (en de gehele mensheid) moeten vechten voor hun eigen lichaam en beslissingen om iets in hun lichaam te laten spuiten dat onomstotelijk gevaarlijk is. Maar als u onderstaand stuk doorleest dan ziet u pas écht hoe ver het al staat met de verplichte vaccinaties. De verplichte vaccinaties gelden voor iedereen. Kinderen en volwassenen.

Een deel van de tekst over SB 1669 dat is verspreid aan het publiek

Letterlijk vertaald, hier en daar aangepast voor de leesbaarheid:

Neem contact op met de wetgevers van de staat Texas en eis geen gedwongen vaccinatie, geen vaccinpaspoorten, geen uitzonderingen – Ondersteuning SB 1669

Verplichte vaccinatie in Texas met COVID-19-vaccins zal de realiteit zijn, tenzij de wetgever nu beslissende maatregelen neemt. In feite is het al begonnen.

Houston Methodist Hospital heeft verteld haar 26.000 medewerkers laten vaccineren door 7 juni th  of ontslagen .

Atria Senior Living, dat  16 faciliteiten heeft in Texas, eist van  alle werknemers dat ze vóór 1 mei 2021 2 COVID-19-vaccins ontvangen als voorwaarde voor het dienstverband of voor ontslag.

De stad  Farmer’s Branch, Texas, heeft COVID-19-vaccinatie nodig  om toegang te krijgen tot de door de stad gerunde faciliteit genaamd The Branch Connection. Vergeet een cruise met Royal Caribbean uit Texas maar…  tenzij u bent ingeënt met COVID-19 .

St. Edwards University in Austin werd een van de eerste hogescholen die COVID-19-vaccins verplicht stelde.

[the_ad_group id=”5832″]

Dit is slechts het begin.

Uitvoerend bevel van gouverneur Abbott dat COVID-19-vaccinpaspoorten verbiedt, schiet tekort bij de bescherming

Texas gouverneur Greg Abbott is geciteerd  zeggende dat in Texas COVID-19 vaccins “altijd vrijwillig zullen zijn en nooit gedwongen.”

De waarheid is dat Executive Order GA 35  tekort schiet in het behoud van het recht van gezagsgetrouwe inwoners van Texas om normaal in de samenleving te kunnen functioneren zonder het bewijs van een COVID-19-vaccinatie te hoeven tonen.

EO GA 35 verbiedt alleen de overheid, of openbare of particuliere entiteiten die door de overheid worden gefinancierd, om documentatie van de COVID-19-vaccinatiestatus van een persoon te eisen. Dit belet niet dat bedrijven die geen overheidsfinanciering ontvangen, klanten verbieden die geen COVID-19-vaccin hebben. Ook biedt dit uitvoeringsbesluit geen enkele bescherming aan werknemers van wie de werkgevers vaccinatie tegen COVID-19 eisen als arbeidsvoorwaarde.

Bovendien zullen de beperkte bescherming die wordt geboden in EO GA 35 van korte duur zijn omdat het bevel alleen van toepassing is op ” Emergency Use Authorization ” (EUA) COVID-19-vaccins. Zodra een vaccin de volledige FDA-goedkeuring heeft gekregen, is de EUA-aanduiding niet langer van toepassing en daarom geldt ook geen enkele bescherming in dit uitvoeringsbesluit, inclusief het verbod op gedwongen vaccinatie door de overheid. Volledige FDA-goedkeuring zal binnenkort plaatsvinden. Moderna, de vervaardiging van een van de 3 beschikbare COVID-19-vaccins, vraagt  al om volledige goedkeuring van de FDA , en Pfizer, een van de andere fabrikanten, kondigde aan dat het volledige goedkeuring zou  zoeken in de eerste helft van 2021 .

Het uitvoerend bevel van gouverneur Abbott schiet ook tekort in vergelijking met het uitvoerend bevel van de gouverneur van Florida, Ron DeSantis,  dat vaccinpaspoorten verbiedt, dat bovendien verbiedt dat alle bedrijven de vaccinatiestatus van COVID-19 of de status na infectieherstel vereisen om toegang te krijgen tot een service van het bedrijf, en het is van toepassing op alle COVID-19-vaccins in plaats van te vervallen nadat de volledige FDA-goedkeuring is verkregen. Het beschermt ook de persoonlijke privacyrechten door de overheid te verbieden de COVID-19-vaccinatiestatus van een persoon te publiceren of te delen met derden.

Texanen hebben een wet nodig die is aangenomen om hen te beschermen tegen gedwongen vaccinatie en vaccinpaspoorten 

We zijn dankbaar aan te kondigen dat er geschiedenis is geschreven in Texas met de indiening van
SB 1669  in de  Texas Legislature  door  senator Bob Hall .

SB 1669  verbiedt discriminatie of segregatie op basis van vaccinatie of immuunstatus en verbiedt gedwongen vaccinatie op alle gebieden van uw leven.

We hebben uw hulp nodig om  SB 1669 in  beweging te krijgen, aangezien het wetsvoorstel momenteel vastloopt in afwachting van een hoorzitting in de Senaatscommissie voor Staatszaken. Wetgevers moeten worden geïnformeerd over de tekortkomingen in het uitvoerend bevel van gouverneur Abbott en de kwetsbaarheden voor verplichte vaccinatie in Texas op basis van de huidige wetgeving, zodat ze dit wetsvoorstel kunnen doorgeven of delen ervan kunnen wijzigen in andere rekeningen.

Dit is verreweg het meest uitgebreide wetsvoorstel dat verplichte vaccinatie verbiedt op alle gebieden die van invloed kunnen zijn op uw leven, waaronder overheidsopdrachten, werkgelegenheid, gezondheidszorg, onderwijs, toegang tot bedrijven, toegang tot evenementen en locaties zoals sport en concerten, langdurige zorg, verpleeghuizen , verzekeringen en kinderopvang.

U kunt hier meer lezen en aanvullende bronnen en informatie vinden.

https://medicalkidnap.com/2021/05/08/no-vaccine-passports-in-texas-medical-doctors-testify-before-state-senate-to-oppose-mandatory-covid-shots/

Lees ook:

Regering Florida schort covidmaatregelen op en verbiedt vaccinatiepaspoorten


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x