Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De slimste mens: de griep versus covid-19

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De slimste mens: de griep versus covid-19

Behalve die ene jaarlijkse slimste mens zijn er in Nederland veel meer slimme mensen.

Helaas beperkt die slimheid zich bij het merendeel tot een enorme kennis, verkregen door het slaafs volgen van de mainstream media (MSM). Allerhande feiten en feitjes die eenzijdig vanuit de hoek van belanghebbenden en eigenaren in dienst van de hogere machten tot de mensen komen.

[the_ad id=”41239″]

Dat feiten, meningen en beweringen vaak (altijd) tevens een andere kant van de medailles hebben, ontgaat deze groep van slimme mensen. Dat slimme mensen ook nadenkende mensen zijn is lang niet altijd een abc’tje. Laten we fictief eens wat vragen/stellingen op hen loslaten:

1 Waarom accepteren we de 1,5 meter? WHO gaat uit van 0,90 m, UK van 1,80 m, terwijl alle drie de afstanden natte vingerwerk betreft omdat ze niet gestaafd worden door wetenschappelijke onderbouwingen.

2 De niet medische mondkapjes zorgen voor schijnveiligheid. Diverse deskundigen raden ze zelfs af.

3 Waarom spreken we nu al van de naderende 3e golf? Als we 1945 eens als uitgangspunt nemen en weten dat elke winter mensen griep krijgen en hieraan soms behoorlijk wat mensen zijn gestorven, waarom noemen we de laatste griepgolf dan niet de 75e griepgolf? Bij corona telt het RIVM het aantal sterfgevallen gewoon door.

4 In recordtempo zijn zeker 6 verschillende vaccins op basis van mRNA ontwikkeld om de wereldbevolking ‘te beschermen’. Maar de griep is in de afgelopen 75 jaar nog steeds niet uitgeroeid.

5 Covid-19 wordt vastgesteld na een PCR-test, terwijl de uitvinder nog voor zijn dood beweerde dat zijn test ten ene male ongeschikt is om virussen te detecteren. En de “experts” blijven maar vasthouden aan deze inferieure ‘corona’testen.

6 Waarom bleven grieppatiënten al 75 jaar uit zichzelf thuis en wordt verondersteld dat covidpatiënten gezellig rond blijven lopen om iedereen te besmetten?

7 Waarom worden overleden mensen met onderliggende kwalen en mensen ouder dan 80 als covidslachtoffers gezien en worden de doden die te betreuren zijn na injectie van de uit de grond gestampte coronavaccins, geëtiketteerd als slachtoffers van onderliggende kwalen of als 80 jarigen of nog ouder?

8 Waarom is het levensgevaarlijk wanneer een stel een single bezoekt, terwijl die alleenstaande blijkbaar heel veilig dat eerder genoemde stel mag bezoeken?

9 Voor een half uurtje later de avondklok laten ingaan, was een hele dag onderhandelen en de zoveelste draai van D(raai)66 – met welke wetenschappelijke onderbouwing? – nodig, om gelijktijdig alle 17 miljoen inwoners er op te wijzen dat ze tot 4.30 ’s nachts binnen moeten blijven. Hoeveel slimme mensen darden voorheen rond drieën massaal door druk bezochte plekken in stad en land?

10 Waarom valt het slimme mensen niet op dat doorgeleerde dierenartsen en ander zich deskundig wanende mediageile drukdoeners elkaar regelmatig tegenspreken en telkenmale na relevante vragen en bedenkingen het ook even niet weten.

[the_ad id=”40491″]

Waarom eisen echt slimme, maar ook minder snuggere mensen niet objectieve gegevens, zoals oversterfte ten opzichte van bijvoorbeeld de afgelopen 10 jaar.

Dan zal blijken dat die er wellicht zal zijn, maar niet overmatig en dat daar ook overledenen dánkzij de covid-maatregelen tussen zitten: suïcide, sterfte door eenzaamheid en heel veel zieken die moesten wijken voor coronapatiënten.

Tevens zouden de slimmeriken moeten vragen waar de ordinaire griep is gebleven? Heeft corona iets gepresteerd, wat wetenschappers in de afgelopen 75 niet is gelukt: de griep definitief verslaan?

Ben ik even blij niet slim maar normaal te zijn, behept met een gewoon boerenverstand. Een verstand dat ik iedere slimpie, maar ook elke ‘deskundige en alle beleidspersonen zou willen wensen.

Rients Hofstra

Meer van Rients:

Met Mark de Dictator en Hugo de Verschrikkelijke naar de afgrond

Column Rients Hofstra – Alternatief Staatsbestel versus Forum voor Democratie

MSM en het (nep)nieuws

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x