Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De slapende reus staat op in Australië en Nieuw-Zeeland

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De opstand van de burgers

De burgers van Australië en Nieuw-Zeeland zijn het zat. En ondanks de strenge maatregelen hebben ze laten zien dat ze dit niet meer pikken. 

Niets is erger dan wat de “wereldoverheid” in wording (althans, dat hopen ze) hun eigen burgers aandoet om een vreselijk dystopisch doel te bereiken. Niets gaat ze te ver.

Alles wordt ingezet om de burgers klein te krijgen en ze te laten gehoorzamen. Grondrechten worden schaamteloos geschonden en politici handelen open en bloot tegen alle Neurenberg codes in en hebben lak aan grondrechten. Joe Biden roept zelfs op om rechters te negeren.

Australië

Maar niets is mooier om te zien dan burgers die gezamenlijk opstaan en zich écht verzetten tegen de gevestigde macht.

En dat zien we nu gebeuren in o.a. Australië en Nieuw-Zeeland.

Australië is Australië niet meer. Ons voorland is in ruim een jaar van een vrij land veranderd in een dictatuur waar genadeloze politici, politie en media hun eigen burgers terroriseren, verplichten zich te laten prikken en te voldoen aan de meest pijnlijke en vernederende maatregelen. Ze hebben geen problemen om mensen in de rug te schieten. Er wordt niet gekeken of het kinderen of bejaarden zijn. Alles is geoorloofd. Het is een wetteloze situatie geworden.

Australië smeekt om internationale hulp. Dat is niet zo makkelijk want ieder land gaat gebukt onder de tirannie van hun overheid, al styaan er wel steeds meer mensen, ook grote namen, op.

Kijkt u nog eens naar dit filmpje. Dit is Australië. Dit is wat ook de rest van de wereld te wachten staat, tenzij dappere burgers bereid zijn om dit te stoppen.

video

Wie dit ook leest: Heeft dit ook nog maar íets te maken met de volksgezondheid? Met een zogenaamd virus?

Massale protesten

Maar het volk van Australië laat het er niet bij zitten. Afgelopen zaterdag was er een enorme opstand in Melbourne.

Bron:
VOA News

“Melbourne is in opstand gekomen!” zegt ‘Aussie Cossack’ Simeon Boikov in een YouTube-video tegen zijn 125.000 abonnees op het censuurplatform YouTube.

“Het is een prachtig gezicht. Ik ben apetrots,” aldus Boikov, die binnenkort ook een opstand verwacht in Sydney. “Dit is fantastisch.” (bron)

Hij bedankt in de video alle vrijheidsstrijders, onafhankelijke journalisten, de bouwvakkers, vaders en moeders. “Het komt allemaal samen. In de verte horen we de overwinningstrom.”

Ondanks de gewelddadige politie en militairen die op straat rondlopen kwamen er naar schatting zo´n 125.000 mensen op dit anti vaccin en anti coronamaatregelen protest af.

video

 

“Er gebeurt iets geweldigs in Melbourne,” benadrukt Boikov. Eind vorige maand kwam er een einde aan de langste lockdown ter wereld in de stad. “Melbourne is overgenomen door Australiërs. Mensen gaan de straat op. We hebben het niet meer over een paar bouwvakkers of een handvol betogers hier en daar; het is een enorme beweging geworden.”, melden onze vrienden van  NineForNews

Aanstaande zaterdag wordt er een massa volk verwacht in de binnenstad. “Dit is een keerpunt,” zegt hij. “De groep die protesteert, is niet langer in de minderheid. Het lijkt erop dat [premier] Dan Andrews, ‘dictator Dan’, eindelijk ten prooi is gevallen aan zijn eigen macht.”

“Hij heeft de mensen zo onder druk gezet dat het niet langer gaat over links of rechts, ras of huidskleur; iedereen gaat de straat op,” zegt Boikov. Tegen de inwoners van Melbourne zegt hij: “Jullie doen dit voor het hele land. Jullie doen dit voor de hele wereld. Ik ben extreem trots op Melbourne en ik roep iedereen op om zaterdag de straat op te gaan.”

“In het begin waren we met een klein groepje, in het begin keken mensen ons raar aan, maar na twee jaar zijn we aangekomen op een punt dat iedereen er genoeg van heeft.”

Kippenvel. Niets is mooier dan samen met je landgenoten en de vlag in je hand op te komen voor je vrijheid.

Wat zouden we dit graag in Nederland zien en we gaan dit ook zien. We zijn een klein landje. We kunnen heel veel voor elkaar krijgen. Als we maar willen en als ieder individu maar beseft dat het begint bij zichzelf en er op vertrouwt dat al zijn medestrijders ook zo denken en handelen.

Eventuele consequenties zullen later worden beloond. Gehoorzaamheid en deze tirannie omarmen zullen onuitwisbare consequenties opleveren en zo naïef zijn om je vol te laten spuiten is een graf voor jezelf graven.

Nieuw-Zeeland.

Ook de burgers van Nieuw-Zeeland worden zwaar onderdrukt door hun overheid. Ook daar zijn de maatregelen tegen alle grondrechten in.

Maar Nieuw-Zeelanders zijn een sterk volk. Het land telt 5 miljoen inwoners en rugby wordt er met de paplepel ingegoten. Vooral bij de Maori´s, de oorspronkelijke bewoners.

Recht voor het parlement deden duizenden mensen een haka.

Wat is haka precies? 

Haka is een ceremoniële (oorlogs)dans van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland.

Ze zingen en uiten termen tijdens de dans en de tekst wordt meer uitgesproken dan gezongen.  Men spant de spieren aan en slaan er vervolgens op.

Daarnaast kan men nog variëren in gezichtsuitdrukking, zoals het oogwit en een lange tong laten zien. Het is een indrukwekkend ritueel.

Het nationale rugbyteam van Nieuw Zeeland, ook wel All Blacks genoemd, doen voor iedere wedstrijd een haka.

Één speler wordt aangewezen en hij mag kiezen welke haka er wordt uitgevoerd. De bedoeling is de tegenstanders het gevoel te geven dat ze al verloren hebben nog voordat de wedstrijd moet beginnen.

Dit gebeurt overigens niet allen bij rugby maar ook bij andere sporten.

Dit is een haka voor een wedstrijd tegen Frankrijk.

Genieten. Vroeger stonden de twee partijen recht tegenover elkaar op de middenlijn, maar de regels hebben zijn voor de veiligheid veranderd en er wordt een behoorlijke afstand tussen de twee teams gehouden.

 

Haka voor het parlementsgebouw

Wat als duizenden mensen deze haka doen voor het parlementsgeboiuw om de vaccinatieplicht en de coronaregels af te schaffen door de overheid te intimideren?

De Haka

Dat is wat er gebeurde in Nieuw Zeeland. Zonder maskers met Trump- en nationale vlaggen de regering onder druk zetten. En zo hoort het. Alleen de bevolking kan het afdwingen.

Dit was de eerste keer. Reken maar dat er massalere haka´s komen en dat er een moment komt dat de bevolking de corrupte politici hoogstpersoonlijk komen ophalen.

video

 

MSM The Guardian: “In de beginfase van de protesten in het hele land waren er aanvallen op zowel politie als verslaggevers. Bij de grens met Auckland, die vanwege de Covid-uitbraak aldaar al weken dicht is, is een politieagent gebeten door een demonstrant. De politie zei in een verklaring dat ongeveer 50 demonstranten bij de grens waren aangekomen en het verkeer een uur lang hadden geblokkeerd.” (bron)

Het zou kunnen. Het valt in het niets wanneer je het vergelijkt met wat de bevolking is aangedaan door politie, media en overheid dus als het al is gebeurd is het gewoon terecht. De verraders mogen blij zijn dat het niet erger afliep voor ze.

Op het moment van het schrijven van zo´n artikel doet de Guardian wéér het volk tekort zoals ze dat altijd doen.

De fakemedia is tijdens de hele coronatijd de vijand van het volk gebleken. Nooit zijn ze voor de bevolking opgekomen. Nooit hebben ze de andere kant van het verhaal laten zien. Allemaal bewust en tegen beter weten in.

In plaats daarvan werd het volk bestookt met fakenieuws en angstbeelden door de corrupte media. Wanneer er voor de burgers iets te vieren valt, meldden de media dit als een delict.

Denken ze nou echt dat dit soort berichten dan nog helpen?

Ze halen zichzelf alleen maar meer woede op de hals. Die mensen verdienen geen greintje respect meer. Ze zijn mede hoofdverantwoordelijk voor deze ellende.

Hetzelfde geldt voor de politie. Deze mensen zijn burgers en worden dus gezien als landverraders.

Heel veel mensen zien hun regering en de handhavers van deze ongrondwettelijke maatregelen het liefst letterlijk hangen.

In heel veel landen kunnen bepaalde politici geen seconde meer alleen op straat lopen of het is gebeurd met ze. Datzelfde geldt voor een aantal “journalisten” die hun werk niet doen maar politieke activisten zijn geworden.

Om oprecht nieuws te vinden zijn de burgers zelf opgestaan om nieuws en opinies aan de man te brengen.

Ja, veel mensen, heel veel mensen zullen de rest van hun leven achter hun schouders moeten kijken. Er zijn zo verschrikkelijk veel verantwoordelijken maar het volk vergeet dat niet.

Wie zou er in Nederland niet het liefst rutte of de jong van zijn fiets afschoppen wanneer wanneer hij of zij hem tegenkomt? Wat gaat er door je heen als je hem weer eens hoort liegen en bedriegen? Wanneer je ziet dat deze hufters jouw eigen vrienden en familie bang maken en ze totaal irrationele vernederende handelingen ziet verrichten?

VIDEO:

 

Is dit oproepen tot geweld wat dit artikel doet? Welnee, het is een omschrijving van de natuurlijke reactie van een bevolking wdie bewust word van gruwelijke feiten. Die vernederd woerden, opgesloten worden en van wie hun grondrechten en vrijheden worden afgenomen. Een volk dat wordt uitgemoord. Denken dat dan echt dat ze daar zomaar mee weg komen? Daar MOGEN ze niet mee wegkomen.

Denkt u dat het woord “uitmoorden” overdreven is? Als u het nu nog niet ziet dan spreken we elkaar over een half jaar.

Alles leek voor velen een hoax, tot anderhalf jaar geleden, maar steeds meer mensen zien in dat alles waar al jaren door “complotdenkers” voor wordt gewaarschuwd helemaal juist was. ç

Dat is het voordeel van dit digitale tijdperk. Het volk kan kennis opdoen en beter geïnformeerd zijn dan welke geleerde of politicus dan ook.

De enige reden dat we nog steeds in deze situatie zitten is omdat het volk ontzettend lui is om die kennis tot zich te nemen en er, in tijden zoals deze, iets mee te doen. In plaats daarvan verdedigen ze standpunten en maatregelen terwijl ze geen flauw benul hebben waar ze daadwerkelijk voor bedoeld zijn.

Daar komen ze deze winter wel achter.

Deze mensen laten zich in ieder geval niet aan de kant zetten. Het is duidelijk dat de maat vol is voor de burgers van Australië en Nieuw Zeeland. 

Natuurlijk is het nog niet afgelopen. Dit is een oorlog van de overheid tegen het volk. Misschien begrijpen meer mensen nu waarom voor zoveel mensen het bezit van een wapen zo belangrijk is. Wanneer een overheid doorslaat moet je je kunnen verdedigen.

Maar we zien het in steeds meer landen. Overal wordt massaal gedemonstreerd.

Wat we hier in Nederland en onze buurlanden missen is samenwerking.

Stel jezelf eens voor dat er tijdens een demonstratie in ons kleine landje ook even 50.000 Fransen, 5.000 Belgen en 15.000 Duitser komen opdagen? En vice versa?

We zitten in hetzelfde schuitje en als één land revolutioneert dan volgt de rest snel hier in de EU.

Het duurt en duurt om het volk in beweging te krijgen maar het lukt. De slapende reus is opgestaan. Zij, de échte misdadigers, gaan hangen. En de verraders ook.

LEES OOK:

Spaanse overheid moet ruim 1.1 miljoen lockdownboetes terugbetalen. Rechter oordeelt: Onconstutitioneel.

Coronaboetes en lockdown ongrondwettelijk verklaard


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
41 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
41
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture