Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

De Politie is een schande voor Nederland geworden

Zwarte bladzijde voor Politie Nederland

Al vanaf het begin van deze waanzinnige crisis zijn er mensen die opstaan en vooral VREEDZAAM willen demonstreren of gewoon bij elkaar willen zijn in deze waanzinnige tijden.

Iedere keer weer was er maar één partij die de boel verziekte en dat was de politie.

De media spinnen het door slechts wat beelden te laten zien waarin de politie slaags raakt met hooligans dus half Nederland heeft geen enkel idee hoe de politie “mannen” zich misdragen.

Nou, als je je zo gedraagt dan ben je geen man. Dan ben je een loser. Een ongecontroleerd agressief projectiel. En als het nou een uitzondering was…nee ze staan met z´n allen mensen helemaal in elkaar te rossen.

Kijk nog even goed naar deze video die we hebben ontvangen van Daniël. Is dit professioneel optreden? Nee, natuurlijk niet. Dit is zware mishandeling of zelfs doodslag.

 

video

Bron video:
NN (Nieuw Nieuws)

In mijn ogen moeten deze politiemannen strafrechtelijk worden vervolgd. Dit is een gevaarlijke vorm van machtsmisbruik. Waar gaat dit over?

Het is toch ook niet te bevatten dat deze “mensen” zo te keer gaan? Als je politieagent bent dan is er toch niets mooier dan dat je respect afdwingt door kordaat op te treden waar nodig en het respect en vertrouwen van de burger te winnen?

We hebben in het verleden al vaker geschreven over politiegeweld. Het geeft wellicht het idee dat wij de politie “haten”. Het tegenovergestelde is waar. In ieder geval voor mij persoonlijk want ik vind dat de politie hard op moet kunnen treden. WAAR NODIG!

Je moet je veilig voelen bij de politie maar deze mensen zijn niet eens aanspreekbaar. Het is beestachtig.

En geen politicus die er wat van zegt. Het is onderdeel van Het Nieuwe Normaal van rutte blijkbaar.

En dit is lang niet het enige incident. Lees dit artikel maar eens:

Geen politie? Geen geweld! 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
41 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
41
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture