NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De minachting en manipulatie van Mark Rutte : “Mensen begrijpen er toch niks van!”

“PCR testen, dat is van het jargon dat geen mens verder begrijpt, volgens mij!”

Aldus Rutte. De man die geen idee heeft wat het mortaliteitscijfer van corona is. Thierry Baudet vroeg het hem onlangs. De man had geen idee. Simpelweg omdat het er voor hem niet toe doet. Al staan mensen op uit de dood van Corona, de maatregelen MOETEN door.

Van Haga dringt er voor de zoveelste keer op aan bij Mark Rutte en Hugo de Jonge dat ze op moeten houden om positieve PCR-uitslagen “besmettingen” te noemen.

Deze opzettelijke woordkeuze maakt namelijk half Nederland doods- en doodsbang en het maakt de andere helft, die wel geïnformeerd is, witheet van woede.

Want de media nemen dit over en zo praten we in heel Nederland onterecht over besmettingen en besmettelijken.

Luister goed naar de reactie van Mark Rutte aan het einde van deze korte video:

“Dat begrijpen ze toch niet!”

Mark Rutte weet het dus maar blijft opzettelijk spreken over besmettingen in plaats van PCR-positieven.

“Want ze snappen het toch niet.”

De schade en impact die deze kleine verdraaiing van woorden heeft op Nederland is enorm. Mensen hebben het idee dat het hele land vol zit met besmette mensen. De fake-media neemt dit maar al te graag over. Mooie kaartjes met grote rode stippen waar de “besmettingen” het ergst zijn…

Alleen al hiervoor zou hij moeten aftreden en zich verantwoorden.

Dit is misleiding. Dit is onterecht angst inboezemen. Dit is liegen. Dit is opzettelijk het land polariseren.

Nog eens de laatste woorden (kortere versie)…

 

#oprutte

Subscribe
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Ineke1963

Zegt toch al genoeg Eerst moeten we onze bek houden en nu snappen we het niet….. Ik vind het echt niet raar dat deze hals geen relatie heeft.

Pescador

hij is homo , maar dat mogen we niet weten, en hij is ook pedo en hij vind ook net als de volledige EU en de who dat kinderen van 6 jaar kinderen van 3 jaar moeten leren masturberen, als je dat vind dan ben je duidelijk een pedo die meer ruimte wil om zijn vunzigheid te beoefenen. het is een dictator ,en een leugenachtige smeerpijp.

Pescador

ja, wat moet je met zo´n grote leugenaar die denkt dat het volk stom is.in de eerste plaats is het volk niet stom maar bang gemaakt door rutte die dit in opdracht van Soros heeft gedaan en daarvoor ook een flinke zak geld heeft gekregen. want Soros en zijn vrienden de Rockefellers en de bilderbergers en natuurlijk de man die al zoveel doden en invaliden op zijn naam heeft Bill Gates zij hebben nooit genoeg geld en nooit genoeg macht en daarom wordt de hele wereld gek gemaakt op een paar landen na hebben de wereld leiders allemaal een zak geld gehad om dit te bewerkstelligen, geld geven en macht beloven daar trappen de wereldleiders wel in, ze hebben alleen niet in de gaten dat ook zij straks de moordenaar zijn van vele mensen. er zijn nu al veel mensen overleden omdat ze niet naar de dokter durven of kunnen of mogen, deze overleden personen komen op naam van rutte en de jonge en grappenhausen. het covid virus is niet meer zelfs minder als een griep nu maar 7400 doden en in 2016 hadden we met de griep 14.000 doden en geen pandemie , niemand klaagde erover. in Zweden is geen lockdown geen mondkapjes en geen 1,5 meter en het verloop is het zelfde als overal . in duitsland maar 9.000 doden en normaal 27.000 doden een duitse arts vertelde dat de ziekenhuizen nog nooit zo leeg zijn geweest ook de IC´s zijn lang niet vol.
dus de conclusie kan alleen maar zijn dat er een paar landverraders los lopen die op zijn minst in de gevangenis behoren te zitten 65 jaar geleden wist men wel wat te doen met dat soort volk.

Knalkopje1

De media gaan vaak nog verder, ze noemen dan positieve testen niet ‘besmettingen’ maar zelfs ‘gevallen’. Zie bijvoorbeeld
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/aantal-nieuwe-coronagevallen-daalt-voor-het-eerst-sinds-dinsdag/ar-BB1b0Ox9?ocid=msedgntp
Ik zie dat vrijwel iedere dag op MSN-Nieuws.

Marcel van Tol

Hij zei er nog achteraan: “De pcr test, dat is vakjargon dat mens verder begrijpt”.
Dat stukje is helaas van de video afgeknipt, maar is hier wel te zien:

https://redirect.viglink.com/?format=go&jsonp=vglnk_160537305197711&key=75564806921da2bee29adc17050f7be6&libId=khhxnnhv01033j9h000DAanr4ufiu&loc=https%3A%2F%2Fcommonsensetv.nl%2Fgeen-mens-begrijpt-dat%2F&v=1&out=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMeldpuntNL%2Fvideos%2F2747592898830900&ref=https%3A%2F%2Fcommonsensetv.nl%2F&title=Geen%20mens%20begrijpt%20dat…%20%E2%80%93%20CSTV&txt=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMeldpuntNL%2Fvideos%2F2747592898830900

ignorant

Mao Rutte , de wolf in schaapskleren , Een controlfreakje in dienst van de new world order , bilderbergbilly is zijn broeder in het kwaad , is bezig ontzettend rijk te worden , net zoals nancy pelosi in de usa , wier vermogen op enige honderden miljoenen geschat wordt en zij zou dat geld alleen verdiend hebben met een senatorschapje ? Hetzelfde geldt voor pedo van Dissel wiens netto vermogen nu ruim 6 miljoen is , overigens een peuleschilletje voor de bilderbergers en dit zou alleen met zijn ambtenarenbaantje verdiend zijn ? Hoe greedy dit soort types zijn toont het verhaal van moeder Beatrix aan , die een gedeelte van haar miljoenen stalde bij Bernie Maddov en beloond werd met gigantische rendementen ,die zij dan weer terugstak in zijn pyramide-spel . Uiteindelijk kon zij naar haar centen fluiten , terwijl een kind had kunnen voorrekenen , dat dit soort rendementen in real life onbestaanbaar zijn zonder waanzinnige risico’s te nemen .Beatrix was niet een klein beetje dom , maar gewoon superstom verblind door haar greedyness .Willem – Alexander is van hetzelfde laken een pak , een half jaar geleden , nadat de Shell aandelen met ruim 50% in waarde gezakt waren , kon de bad loser de eerste weken alleen tevoorschijn komen met een superchagrijnig gezicht , want billy was natuurlijk zwaar gezakt in miljardairsland , waar geld alleen de enige maatstaf aller gevoelens en dingen is .Mao Rutte heeft zich laten kopen door de miljardairs van de new world order , de big res-etters en moet nu naar hun pijpen dansen en kan niet anders dan hun verhaal volgen en verkopen aan het volk , dat dagelijks bedonderd wordt en de bek moet houden . Wat dat aangaat is hij eerlijk met zijn angstzaaierij en intimidatie , hij voert getrouw uit wat hem opgedragen wordt , hoe dwaas het ook moge zijn . Ach en voor de komende verkiezingen hebben hij , D66 , CDA , PvdA en groen links de fraude al gepland met stemmen per post zogenaamd om de kiezers niet bloot te stellen aan het virus , wat al zo succesvol was bij de laatste amerikaanse verkiezingen .George Soros zorgt dan voor worldclass stemmachines en Bill Gates voor de software , die zichzelf vernietigt , nadat de stemmen overgeboekt zijn . De polls sorteren alvast voor het komende bedrog door Rutte onwaarschijnlijke waarderingen te geven , die geen enkel verband houden met de realiteit , van het vernietigen door Mao R. van het midden en kleinbedrijf , de horeca , de boeren , de podium-artiesten , het kermiswezen . Alleen onze nomenclatura , de ambtenaren zullen hem steunen , maar dit is geen 50% van het kiezersvolk , dat hij nodig heeft om in een coalitie het land te kunnen regeren. U wens ik en goed weekend en verzet U tegen deze dictator !

Carla

Voor wie interesse heeft over het doel en de gevolgen van de Corona crisis, dit wordt haarfijn uitgelegd in deze 10 minuten video van ‘Outsiders’ op Sky ~News Australië.

https://www.youtube.com/watch?v=pF_kXE-HXSQ

Net zoals van Haga vragen stelt in het parlement doen ze dat ook in het Australische parlement en ook daar komen er geen antwoorden.

Dus doet Outsiders het maar zelf, luister en huiver wat de elite voor ons bedacht heeft.

Last edited 11 dagen geleden by Carla
Carla

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
10
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x