NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De patriotten van Spanje – VOX klaar voor nieuwe verkiezingen

In Spanje waren afgelopen 28 april verkiezingen en links won. Het kon niet op voor links en de linkse zure gezichten kregen een venijnige glimlach op hun porem.

Maar die glimlach is ze inmiddels vergaan. De 2 linkse partijen Podemos en PSOE (socialisten) hebben vrijwel dezelfde agenda maar men kon het niet eens worden over de verdeling van de baantjes. Resultaat: Nieuwe verkiezingen op 10 november 2019.

De patriotten van VOX waren de grote verrassing tijdens de laatste verkiezingen. 2.3 miljoen Spanjaarden brachten VOX van 0 naar 23 zetels. Op dit moment staan ze in de peilingen op 30 zetels.

VOX zal nooit met deze partijen regeren.
PSOE kent een geschiedenis vol schandalen en criminele activiteiten. Strafblad PSOE

Ook Spanje moet zich schamen voor hun geschiedenis volgens dit soort partijen. Er wordt dezelfde oikofobe campagne gevoerd als in Nederland.

Plús Ultra is het officiele motto van Spanje, vandaar dat deze term regelmatig wordt gebruikt. Nog toepasselijker was dat dit evenement werd gehouden in Madrid in het studiecentrum Plus Ultra in Madrid. Ruim 12.000 man woonden dit spektakel bij. Ongekend voor een politieke partij in Spanje.

VOX is tegen de Europese Unie en de open grenzen. Voor een streng immigratiebeleid en voor behoud van Spanje. Ze treden keihard op tegen de separatisten. De 2e man van VOX, Javier Ortega Smith is advocaat en mede dankzij hem zitten er een aantal separatisten achter slot en grendel.

VOX is ook fel tegen de FEMINAZI´S. Die veroorzaken grote problemen in Spanje en wil een aparte wet hebben voor mannen en vrouwen.

 

Nog meer VOX voor de liefhebbers. Stap op de Spaanse vloot:

Stap op de Spaanse vloot!

Spanje hunkert naar vernieuwing:

Luister naar deze held. Javier Ortega Smith praat. De rest zwijgt. En dat is maar beter want deze man praat je niet vast:

 

Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
3
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x