NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

De Noodverordening van Flevoland – Dit KÁN gewoon niet! Wij zijn de Joden van WWII

Ik kreeg deze noodvordering toegestuurd van een lezer. Dit is mij toegezonden op 10 augustus, maar ik loop wat achter met de mails.

Maar dit had ik nog nergens gelezen of over gehoord dat deze maatregelen daadwerkelijk al van kracht zijn. Straffen, dwang en verbod.

Net van A tot Z gelezen, en ik ben letterlijk over mijn nek gegaan. Hoe hebben wij het met z´n allen zo ver kunnen laten komen en hoe is het in GODSNAAM mogelijk dat wij dit pikken en niet heel snel opstaan?

Alles is verboden: Dansen, schreeuwen, onderwijs, bij elkaar komen, registreren voor een eet- of drinkgelegenheid… Ze pakken onze bedrijven af. Ons levenswerk. We worden geruïneerd…En lees de rest! Doet me denken aan…De vergelijking kan niet ontkend worden. We worden behandeld zoals de Joden voor, en binnenkort tijdens , De Tweede Wereldoorlog als we zo doorgaan. Dat ik dit ooit zou zeggen…

Ik hoorde vorige week mensen uit Zeewolde nog zeggen...”Maak je niet druk!” Als je dit over je heen laat komen als bewoners, dan ben je verloren. Geloof mij, ik kan het weten.

Maar dit overtreft alles. Dat het door mag dringen wanneer er nu openbaar in kille klare tekst staat wat de nieuwe wetten zijn, die ons in alle aspecten van het leven zwaar onderdrukken en vernederen.

Lees dit heel goed en kom tot bezinnen. En bedenkt hoe het zal zijn wanneer het griepseizoen weer begint. Denk vooruit! En haal corona uit je gedachten. Het heeft hier niets mee te maken.

De Noodverordening van Veiligheidsregio Flevoland van 10 augustus 2020.

Deze verordening is van toepassing op het grondgebied van de gemeenten die behoren tot de Veiligheidsregio Flevoland te weten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde.

Dit zijn slechts een paar artikelen uit de volledige Noodverordening.

Lees hier de complete Noodverordening. 

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb

 

….

 

 

 

 

LEES HIER DE REST! Dit is slechts een kleine greep uit de Noodverordering:

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb

4.5 15 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
17 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Joyce Ramgatie

EEN WERELD REGERING ..

Het VIRUS is een leugen om iedereen in de wereld te laten vaccineren in de digitale valuta en het sociale kredietscore- en volgsysteem..TRACK and TRACE!!

Bart

Ja, Joyce. Heb je de Agenda 2030 en Agenda 21 van de VN gelezen, dan word alles heel erg duidelijk.

Jeannette

Even uit de chaos is dit een aanrader. Of je Trump nou wel of niet the good guy vind ( I love the man btw) dit is een aanbeveling. En, je mindset wordt positief beïnvloed https://www.youtube.com/watch?v=Hju17fXIriQ

Nauta

Dank je wel voor de link….. erg motiverend. Love her energy.

Jeanbob

Ik roep ook nergens toe op. Als je wilt dat iets goed gebeurt moet je t immers zelf doen. Gelukkig heb ik t geheugen van een olifant. What goes around comes around..

Jeannette

Ik zag het ook passeren ja. De geschiedenis herhaalt zich lijkt het. En nog slaapt onze zoon met zijn jonge gezinnetje en zijn 2 kindjes verder. Mij noemt hij uiteraard complotdenker. Hier in Nederland blijft het vechten met te weinig. Ik zet hoog in op Trump en hoop dat hij Europa niet vergeet te ontdoen van de satanisten. In e andere comment hieronder heb ik een linkje gezet om je spirit wat op te vijzelen. Zit ook een duidelijke uitleg omtrent Trump bij. Helaas heeft nog niemand het gezien hier. Ik slaap er iig goed op.

Robert Visser

Jeanette hoe kan het zijn als je gelooft dat de duivel bestaat je blind achter trump aanloopt.
Dat is namelijk de absolute misleiding en precies wat er word uitgelegd in de bijbel.
Zou je daar maar vast aanhouden want een mens gaat ons hier niet van bevrijden.

Jeannette

Kijk mijn video nou maar. Je zit ernaast. De duivel gaat zich uitroepen als God. Trump DIENT God Almachtig. Hij is waarschijnlijk al de zoveelste reincarnatie. Hij kent zijn taak. Ik zie Trump staan in een stralende lila roze gloed. Toen ik hem de eerste keer zag stond St. Germain schuin achter hem. Daarna heb ik die niet meer gezien. Ik zie dit soort zaken al jaren. Dagelijks. Ik heb me nog nooit “vergist”. En dan even over de bijbel: de globalisten/Satanisten regeren al duizenden jaren onze wereld. Zij hebben de geschiedenis verdraait, schoolboeken systematisch verdraait, onze wereld geinfiltreerd met… Lees verder »

Nauta

Hi Robert, Ik sluit mij aan bij Jeannette. Kijk de video maar.

Nauta

Al die noodverordeningen staan haaks op de grondwet. Het rare is dat je er niemand overhoord. Alleen massale burgerlijke ongehoorzaamheid zal dat onderandere duidelijk maken, plus het onderschrijft: genoeg is genoeg de macht ligt bij ons. En zij weten dat ook.

Last edited 1 maand geleden by Nauta
Cor Lauwerijssen

Eens, helemaal eens. Zij zaaien angst en gaan ook echt met geweld te werk. Daar laten zij al zien dat geen macht hebben maar het af moeten dwingen met machtsmiddelen. We zijn er nog niet. Maar hier geen gedwongen test, geen mondkap, geen 1.5 meter. Ik wil niet heulen met de duivel.

VolkiRuski - Customgears

We zoeken mensen die verzet willen plegen…
Wannabee leden hebben dit in ieder geval nodig:
Militairy fleece winterjack
Militairy pants
T shirt met Oranje Leeuw (mooi t shirt trouwens, ik heb em).
Een kleef pad met het logo van 3% percenters
Een kleef pad met de vlag van Nederland.

3% percenters Nederland is een Nationalistische Patriotten club!

Militairy winter jack.png
Jelte590

De noodverordening van andere veiligheidregio’s is (zo goed als) hetzelfde

Peter

Wat waren de Duitsers in de oorlogsjaren toch vriendelijk voor ons, Nederlanders. Daar kunnen de huidige kliek van zogenaamde bestuurders nog een voorbeeld aan nemen, met hun totalitaire tyrannie.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft de Duitse bezetter in Nederland verschillende wetten geïntroduceerd. De meeste zijn direct na de Tweede Wereldoorlog afgeschaft. Hieronder volgt een opsomming van alle gehandhaafde wetten van de Duitse bezetter.

Inhoud

Bron: Wikepedia

Scoobie

In die noodverordening staat dat de klant bij restaurantbezoek niet verplicht is contactgegevens te verstrekken, alleen dat er naar gevraagd moet worden.
Klaar.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x