NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

De nek omgedraaid door het christelijke paardenstaart meisje

De nek omgedraaid door het paardenstaart meisje.

Als dochter van een boeren Brabantse familie kon minister Carola Schouten van (LNV) het alleen maar goed doen voor haar achterban. Opgegroeid en opgevoed met een vrijgemaakt gereformeerde geloofsovertuiging, zit ze gegoten binnen de ChristenUnie. Sinds 2011 bevind ze zich in de Haagse politiek, waar ze voor haar ministerschap veel heeft geleerd tijdens haar voorzitterschap van commissie “Stiekem”.

 

Vandaag de dag is ze bekend voor haar haat tegen vissers en boeren met als bonus de belangenverstrengelingen.
Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Carola_Schouten

De beelden van afgelopen week spraken boekdelen. Iedereen heeft het nog op zijn netvlies gebrand staan. De massale boerenprotesten van afgelopen jaar. Massaal kwamen de boeren in opstand om hun bestaansrecht te behouden.

Terecht, wij van CommonSenseTV steunen onze nationale helden. Zij zorgen met passie en liefde, niet alleen dat het vee, gewassen en de natuur gezond is, maar vooral gezond blijft. De boeren staan aan onze basis van ons klassiek landschapsonderhoud en voedselvoorziening. Hiernaast exporteren wij hiervan veel naar het buitenland, denk hierbij aan nieuwe economieën als China. Onze erkende hoogwaardige producten zijn in de hele wereld bekend en gewild, waarmee gigantisch verdiensten terug vloeien in de staatskas.

Crises kabinet Rutte heeft het al weer voor elkaar. Een schokkende nieuwe episode is er toegevoegd aan deze opgeklopte hysterie binnen het boekhoudkundig stikstofdossier.

Iedere sporter is wel bekend met spieropbouw en het extra toevoegen van supplementen als proteïne. Een ander woord voor proteïne zijn eiwitten, zowel dierlijke als plantaardige eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstenen voor onder andere spieropbouw. Het veevoer wat een boer nu geeft aan zijn vee is uitgebalanceerd en specifiek gemeten per vee-soort. Zo is het voor een kip wat anders dan voor een varken, koe of schaap.

Ik vroeg me zelf af, “hoe het zo kan zijn dat minister Schouten met deze gekke longshot is gekomen”?

Haar idee is om stikstof uitstoot te verminderen door het veevoer aan te passen. Het enige antwoord wat ik kan bedenken is “belangenverstrengeling en terug slaan”.

In haar geboorteplaats Giesen te Noord-Brabant waar de familienaam Schouten alom bekend is, staat het familiebedrijf dierenvoeders Schouten Europe.

Dit bedrijf bestaat nu 125 jaar en heeft als slogan “specialist in plant-bases protein foods”. Een van de grootse concurrenten is het Gelderlandse veevoerbedrijf ForFamers.

ForFarmers is de drijvende kracht en financierder achter de boerenprotesten. Een doorn in het oog natuurlijk van deze minister, die rustig het leger inzet om deze protesten de kop in te drukken.
Bron: https://www.evmi.nl/nieuws/minister-schouten-opent-pand-familiebedrijf-schouten

Een dochteronderneming van deze veevoergigant gemaand “Schouten Advies” heeft ook nog wel wat juridisch advies over veevoer!
https://www.schoutenadvies.nl/diensten_systemen/wetgeving/

Maar we zijn er nog niet en trekken de gierput gewoon nog verder open.

De linkse universiteiten waar onze boeren hedendaags worden opgeleid, bestaan uit onzinnige idealen. Hier worden zij plat gespammed en geïndoctrineerd dat het beter moet kunnen. Bijvoorbeeld dat met precieze farming het “ultieme” te bereiken is. Dit zou moeten betekenen dat er drones boven de weilanden komen die de gronden en gewassen gaan meten.

Maar ook grondwaterstanden of waar er meer bemesting of gewasbeschermingsproducten ingezet moet gaan worden. Zo word er beweerd dat er optimale kweek kan worden ingezet. Hierbij worden voedingswaardes als eiwitten en suikers gemeten, zodat ze de te korten in het aangepaste veevoer weer te compenseren. (

Bron:

 

 

Dit komt op  over alsof de boeren extra nieuwe investeringen moet gaan doen, zonder dat hier extra gelden voor terug komen. Per saldo een nieuw verlies, dus omzet derving. Iets wat niemand nu erbij kan hebben op de boeren bedrijfsbalans.

Niemand beweert dat vooruitgang perse slecht is, als vooruitgang betekent dat op bijna alle punten winst te behalen valt.

Helaas kunnen onze boeren geen winnaar worden met het achterliggende beleid. Met het aanpassen van de voedingswaardes in veevoer komt er weer een strohalm op de ontmoedigingsberg. Zonder visie is er geen einddoel. De verenigde naties (UN) en hun globalistische “agenda 2030” commercialiseert de wereld in het verdeel en heers terrein, ook op het gebied van voedsel en woningbouw.

Bron:

Hiermee komt de aap uit de mouw. Met het boekhoudkundige stikstof uitstoot en de “besparing” kunnen de landbouwgronden, waar de boeren het hebben opgegeven of geen vergunningen meer kunnen krijgen, omgezet worden in bouwgronden. Hiermee geeft Schouten toe aan de woningbouw en wegenbouw opgave, waarmee ze een dikke middelvinger trekt naar gehele boeren samenleving. 

Bron:
https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuur/veevoerwet-maakt-bouw-mogelijk~bd6a6d4b/

Kijk ook eens even naar deze bronnen:
https://www.evmi.nl/nieuws/minister-schouten-opent-pand-familiebedrijf-schouten
https://www.quotenet.nl/zakelijk/a30604083/minister-carola-schouten-is-de-groupie-van-quote-500-familie-van-drie/

 

#TrotsOpDeBoer

Jasper S.

5 13 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
vrij mens

‘Wij van CommonSenseTV steunen onze nationale helden.’

Inderdaad, dát zijn deze dappere mensen: helden! Zij verdienen unaniem onze steun. Climategate is massabedrog. Laten we de handen ineen slaan en ze steunen, net als de horecaondernemers en kermisexploitanten die kapot zijn gemaakt door de corona-zwendel. Samen sterk. De boeren zijn ook onze toekomst.

Mooi, bewustmakend artikel. Goed gezegd, Jasper!

wilboo

massabedrog en lage listen is het nieuwe normaal bij deze regering, die met een slapend parlement gewoon zijn gang kan gaan. Onze boeren die met volharding en intellect ons eten weten te ontworstelen aan weerbarstige grond en tegen soms barre klimaatomstandigheden zullen zich niet laten tegenhouden door dat soort mensen. Denk ook aan onze vissers die van hun stuk zee worden verdreven om plaats te maken voor onrendabele windturbines. Zij, de boeren en vissers, zijn nodig voor onze toekomst, niet maatschappijen met hun windturbines en zonnepanelen want er zijn veel betere en goedkopere methoden om electriciteit op te wekken.

vrij mens

“Massabedrog en lage listen is het nieuwe normaal bij deze regering”. Zo is het! Bedrog en list zijn de standaardinstrumenten van geweten- en empathieloze individuen waaraan wij geheel ten onrechte steeds onze autoriteit geven. Door te letten op hun typische kenmerken als list, bedrog en manipulatie kunnen we ze onderscheiden van ons, normale, liefhebbende mensen met humaniteit en een geweten. ZIJ ZIJN ANDERS! Hun hersenen functioneren anders tonen ook MRIs (zie de onderzoeken van Dr. Robert Hare). Onze heersers zijn stuk voor stuk entiteiten hoog op de ladder van psychopathie en narcisme. Ze dragen de maskers van normaliteit (zie Hervey… Lees verder »

vrij mens

Onze kwaadaardige, psychopathische, zielloze heersers zijn marionetten handelend volgens een script dat overal ter wereld op dezelfde wijze wordt uitgerold. Zij worden door psychopaten hoger op de machtspiramide aangestuurd. Deze machtsstructuur is niet beperkt tot de zichtbare wereld. Psychopaten zijn namelijk ‘organic portals’. De vrijmetselaars Rutte en zijn voorganger Balkenende lieten ons een glimp zien van de voor ons onzichtbare maar reële achterliggende macht in onderstaande videoclip die al sinds de oudheid (o.a. in de Nag Hammadi manuscripten) wordt erkent maar door ons wetensschapsgeloof ten onrechte is weggeredeneerd:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=jLqGkG_o-vM&feature=emb_logo

Zie voor het bredere plaatje ook deze korte video:

https://veilofreality.com/portfolio/the-matrix-of-control-beyond-its-3d-manifestation/

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x