De Hiddemeister – Oplossingen voor asielzoekers

De instroom van migranten blijft maar doorgaan en het ministerie van Justitie en Veiligheid blijft maar falen en falen. De Kamer steekt de kop in het zand voor de onveiligheid in ons land.

Theo Hiddema stelt via drie concrete moties voor om dit aan te pakken: zorgen dat asielzoekers geen rechtsbijstand krijgen bij kansloze procedures, altijd voorlopige hechtenis voor criminele asielzoekers en de politiebureaus op het platteland moeten weer open!

Geniet van een uurtje wijsheid van de Hiddemeister!

Deel deze post!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment draad
0 Draad antwoorden
0 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
1 Comment schrijvers
olddutch Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
olddutch
Lid
olddutch

integratie.

docent vmbo , al 30 jaar en ziet steeds meer allochtonen de sfeer van de school/lessen bepalen, en het niveau altijd maar dalen. de oplossing ? steeds maar weer het niveau verlagen, een voorbeeld ? er was een rekentoets ingevoerd, bleek dat 80 % van de leerlingen dit niet haalde, groep 8 lagere school niveau dus, de oplossing ? afgeschaft… erg frustrerend al docent. ik zal het maar niet over het vak Nederlands hebben.

%d bloggers liken dit: