Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De HAAT tegen de media, onbegrip voor testschapen en de teleurstelling in de mensheid

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het lekkere van een column is dat je alles kunt zeggen zonder iedere zin te moeten onderbouwen met een bron en zonder altijd al té “degelijk” te blijven. Overigens is alles wat hier is gezegd al tig keer onderbouwd.

Degelijkheid werkt vaak maar de frustratie mag er ook wel eens uit.

De teleurstelling in de mensheid is voor mij persoonlijk, en voor HEEL VEEL wakkere mensen, groot. Het aanzien dat je zelfs je beste vrienden totaal gebrainwasht ziet door deze grootste zwendel ooit,namelijk COVID19, is om te huilen.

Is dat dan omdat je intelligenter bent? NEE! ik heb mijzelf nooit als intelligent beschouwd maar als hooguit gemiddeld.

Het is een soort nieuwsgierigheid en drang om voor je zelf te denken en om je vrijheid te willen behouden en die nooit zomaar opgeeft.

En dat mis je bij heel veel mensen. En dat is die enorme teleurstelling. in no time laat IEDEREEN zich opsluiten. En ze noemen zichzelf: Nuchtere Nederlanders.

Nou, bij deze kunt u dat nuchtere schrappen, tenzij u eindelijk over uw angst of blinde geloof in de media heen bent en niet meer naar die ene viroloog uit de media luistert ,maar de duizenden anderen die jouw de waarheid willen vertellen.

Je ziet als groep “wakkeren” een complete mensheid keihard falen!

Tot mijn eigen familie en vrienden toe. Ik kan hun manier van denken niet volgen en hekelen. En dat doet heel veel pijn. En zo zijn er velen met mij. En het grootste probleem… zij denken inmiddels ook zo over jou.

Je krijgt het niet in die hoofden, hoeveel bewijs je ook levert, dat deze hele corona-pandemie, één grote scam is.

Een zwendel. Een oplichterij om hele andere doelen te bereiken en heel veel foute zaken te bedekken met het rookgordijn “Corona”.

Wanneer je eenmaal ziet wat er aan de hand is, en dat is echt niet moeilijk, krijg je een afkeer tegen iedereen die je ziet lopen met een muilkorf om.

Je respect voor die mensen valt weg en automatisch andersom ook. Want die mensen zijn daadwerkelijk bang en zien jou als een “moordenaar”. Ik heb heb het al wat naar m´n hoofd geslingerd gekregen.

Kun je het ze kwalijk nemen? Nee…ofwel JA!!! 

Het absurde en ongelooflijke verschijnsel dat het grootste gedeelte van de mensheid niet een klein beetje nieuwsgierigheid in zich heeft om eens iets verder te kijken dan de media en te beseffen dat de media gedreven wordt door hele grote (politieke) bewegingen en belangen, is niet te bevatten voor andere simpele zielen die slechts wél de waarheid boven tafel willen hebben en verder gaan zoeken.

Maar ondertussen laten die mensen de hele economie, inclusief zichzelf, de afgrond in trekken.

Vaccinaties.. ze bestaan al eeuwen. Waar om dat onbegrensde vertrouwen in vaccinaties vandaan? Het aantal griepdoden is de jaren na het griepvaccin gestegen tot een 5-voudige oversterfte in 2018. Hun cijfers. De officiële cijfers!

Hoe kan het zijn, dat nu we de kans hebben om te leren wat vaccinaties precies zijn, we dat toch NIET doen? Wat er in zit bijvoorbeeld? Je schrikt als je het weet!

Moet je dan blijven zeggen: Ja, die mensen zijn daarmee opgegroeid. Die weten niet beter.

Nou, ik ben ook met de media opgegroeid en ook toen was er geen internet en alles wat op TV kwam was waar.

Maar nu, 2020, ALLE INFO en ALLE KENNIS die je wilt opdoen ligt voorhanden.

We zouden zo´n mooie wereld met elkaar kunnen scheppen als het grootste gedeelte van de mensheid enkele eigenschappen zou uitbuiten. Individueel, logisch denken en kritisch zijn!

Maar nee, men gaat mee, de hele godsganze dag met de media en. “Ik heb gehoord dat…”.. corona dit, corona dat. Zoveel doden hier. Zoveel doden daar.

En waar het niet zo erg is daar wordt kritiek op gegeven. Zweden? Niets aan de hand. Alleen zijn zij niet hun banen en bedrijven kwijt, hoe de media je ook wil laten geloven van wel.

En heb jij kritiek? Complotdenker of extreem rechts. Lekker makkelijk!

Terwijl dat hele virus onderaan hangt op iederlijstje qua dodelijkheid. De paniek is totaal gecreëerd. En de mensen in de media, die in hun mediawereldje leven, zijn al helemaal niet in staat om voor zichzelf te denken. Zijn ze wel in staat, dan zijn het ronduit hele slechte mensen. Gevaarlijke in en in slechte mensen.

DE TWEEDE GOLF

Al weken spreekt men over de tweede golf. En reken maar dat die er gaat komen. Waarom? Omdat dit flutvirus wat, nogmaals, 6.000 slachtoffers het leven kostte, gemiddeld 82 jaar (HEEL belangrijk gegeven) waarvan 90% tot 99% een andere achterliggende aandoening had (en meestal zelfs 3 of meer), dát flutvirus terug MOET komen van de regeringen wereldwijd.

Nogmaals, er zijn dus in Nederland tussen de 65 en 600 directe coronadoden gevallen met een gemiddelde leeftijd van 82 jaar. ZET DIT NOU EENS NEER NAAST WAT ONS HIER OVERKOMT!!!

Jij kent NIEMAND! Beste lezer jij kent NIEMAND DIE DOOD IS GEGAAN DIRECT AAN CORONA!

De enkeling kan reageren en hoort bij diegenen die de 0,03% heeft gekend. Treurig.. maar iedereen gaat dood.

Waarom wil men dit dan?

Totale controle!! Rutte en Hugocaust zelf? Inmiddels wel. Ze zitten diep.Als uitkomt dat ze fout zaten… worden ze gelyncht. Want U kunt ze verantwoordelijk houden voor alles wat u en uw familie door deze chaos is overkomen.

Maar het is het hele systeem. Het zijn marionetten. Goed, de pagina staat er vol mee. ONDERBOUWD! Altijd! De absolute waarheid? Die kent niemand, Maar we komen er verdomd dichtbij en steeds meer en meer. Niet alleen wij. Wij allen tezamen. Het ligt namelijk voor handen.

Hoe gaat die tweede golf er komen?

Simpel. Mensen worden gemanipuleerd met het aantal besmettingen. Terwijl besmettingen NIETS zeggen en alleen maar duidelijker maken dat het dus nog minder dodelijk is. Maar waar schermt de media mee? BESMETTINGEN! En U trapt er met open ogen in. Want ze weten dat u niet verder denkt!!! De tests zouden een zegen moeten zijn voor iedereen die het begrijpt. Maar men weet dat dat niet het geval is.

Nu kunnen platforms zoals CSTV en anderen in ieder geval nog een gedeelte van de Nederlandse bevolking de ogen openen. Immers, het dodenaantal is bewezen dat het tussen de 65 en de 600 doden ligt die direct aan Corona zijn overleden. Op een bevolking van 17+ miljoen is dat niets. En er zijn natuurlijk genoeg mensen die geen CSTV of andere kanalen of mensen nodig hebben omdat ze donders goed begrijpen dat 1+1=2

TESTEN

Dus wat gaat men doen? Testen! Testen, testen, testen…. En dan die App op uw telefoon! Ze MOETEN!

Als dit gecreëerde virus doodbloedt, is het gedaan met ze. Krijg je een Neurenberg II! Met Rutte, Macron, Sánchez, de RIVM bende, de WHO bende en alle andere elite voor het hekje. Ik smeek God dat die dag heel snel komt. Maar ze zijn heel goed ingedekt.

In Limburg zetten ze een teststraat neer. Mensen kunnen zich gratis laten testen op Corona. Een naam die wij niet eens meer serieus kunnen nemen.

En wat doen de schapen? En wat is onze frustratie? Dat wordt behoorlijk goed weergegeven in deze video!

Want tienduizenden “besmettingen” daar kunnen ze wat mee!! Al uw vrienden en familie kruipen heel snel weer in hun hok!

Hier in Limburg is een teststraat neergezet. Een soort McDonalds Drive-In waarin je je gratis kunt laten testen. Let op de zeer logische reactie van de stem in deze video! Het zou uw reactie ook moeten zijn. Zij het wat meer of minder emotioneel. Het is exact wat het is.

 

Dit is waar het om draait. Dit hele flutvirus heeft geen grond. Heeft geen impact die welke maatregel dan ook goedkeurt. Het is een grote scam gebleken en en werd op VEEL meer doden gehoopt. Die vallen niet. Ja, de media kan dagelijks schermen met tientallen of honderden doden, en laat wat lijkenzakken zien. Maar kan met een griep ook. Alleen dan is het nog iets erger en zouden we de media de nek omdraaien.

Het gaat om zoveel meer.

Je zult als een Bill Gates zijnde maar geïnvesteerd hebben in die vaccins en er gaan verdorie maar veel te weinig mensen dood. Daar sta je dan!

Maar je hebt wel centen. En macht. En invloed. En heel veel anderen ook. En die hebben hier belang bij. Die willen u en ons de mond snoeren en de angst doordrukken. Het vaccin (een miljardenindustrie om geld en macht) er NIET doordrukken is GEEN optie. En daar geven onze politici, die NIET voor Nederland staan maar voor een soort globalistisch systeem waar de EU onder valt, gehoor aan. Want die hebben er baat bij.

Nu kun je een gemiddeld mens 100x vertellen dat een vaccin in een jaar niet gemaakt kan worden? Men legt het naast zich neer, men laat de media voor hen denken en gaan er in mee. Daarbij hebben ze vaak ook nog eens een gigantische grote muil en zetten jou, de persoon die het wel ziet en je wil helpen, ook nog eens als idioot neer! Niet wetende, niet beseffende, dat je het ook voor HEN opneemt.  Dat ze medeschuldig zijn ons allemaal de afgrond in te trekken. En dat je hen daarvoor wilt behoeden. Je wilt niet dat die mensen, en dat gaat gebeuren, aan de verkeerde kant van de geschiedenis komen te staan zoals de NSB´ers vlak na de oorlog.

Wat is er dan met die tests?

Er is bij een virus één zaak belangrijk. Mortality rate. Hoeveel doden kost het per zoveel inwoners. Op welke schaal. Welke gemiddelde leeftijd (HEEL BELANGRIJK. HET TOPPUNT IS 82) Weet wat deze gemiddelde leeftijd inhoudt. Dat gaat er nog steeds bij veel mensen niet in…. Al die zaken zijn debunked.

Wereldwijd een flutvirus die men op enkele “hotspots” een beetje omhoog heeft gekregen door gezonde ouderen te mengen met grieperige ouderen. Pure moord. Bewust.

Maar…. de maatregelen zijn al genomen. De economie ligt al op z´n kop. U bent uw bedrijf al kwijt. De man met nu nog een grote mond op Twitter en alle andere social media en die ellendelingen die je in de bar tegenkomt, zijn over 3 maanden hun baan kwijt. Mensen zien hun levenswerk in puin vallen. Ruzie´s onderling ontstaan tussen wakkere en niet wakkere familieleden. Stress… Ouderen die vereenzamen en doodgaan. Mensen die aan depressie sterven. Mensen die het niet meer zien zitten. De hele dag kijk je tegen mondkapjes aan. Afstand houden. We maken onszelf kapot. We verlagen onze weestand door geen handen te geven. Niet te kussen. Niet te knuffelen. We vervreemden van elkaar Je eigen adem in en uitademen door een mondkapje. We maken onszelf af! Exact wat men wil!

 

Vandaag, de NOS:

Spaanse regio bij Barcelona in lockdown, ruim 4000 besmettingen (Bron)

En deze walgelijke tekst:

 

Ten eerste ligt de streek op 180km van Barcelona. Niet aan de Costa Brava of Costa Dorada of Costa Maresme waar de toeristen heen gaan. Nee, in Lleida. Een provincie in het binnenland waar men massaal heeft getest. JE KOMT ER NIET EENS LANGS zoals beweerd wordt. Niet eens IN DE BUURT!”

Het lichte gedeelte is “het gevaarlijke gebied”. U zult zien dat er nog geen 20 mensen gaan sterven. Jaaa.. oudjes. Met alle respect voor oudjes. Die hebben ons en dat land opgebouwd.

De hele bevolking daar gek gemaakt en toeristen wegjagen.

Waar komt die “golf” ineens vandaan? Testen, testen, testen. Doden? 3! Tsja… en 12 aan de griep..en 4 aan AIDS en wat aan… Hou toch op jongens. Word toch eens wakker.

Laten we iedereen vandaag ook even testen op de griep! Je komt je stoel niet meer uit.

Wat deze koppen van de NOS veroorzaken is een gigantische terugval van het toerisme naar Spanje en een nieuwe angstaanval op de Nederlands.

Nu is de situatie al hopeloos. Maar na dit bericht van de NOS komen de mailtjes en telefoontjes binnen: Nou, wij hebben geannuleerd hoor. Kostte 60 euro maar je zult er maar zitten…”

HALLO!!!!! Ga je er dood aan? NEE! Het is een  GRIEP! En wel een HELE slappe! Waar je NIET dood aan gaat. En ga je eraan dood dan is het je tijd! Dan heb je namelijk al wat ziektes.. En kom niet aanzetten met die ene uitzondering van 40 jaar of wat ook. Want dan kunnen we met andere virussen ook nog wel een boekje opentrekken.

Nog even tussendoor: Spanje, het zogenaamd ZWAAST GETROFFEN GEBIED, had, volgens de regering, te maken met 44.000 coronadoden. Het Spaanse CBS, die nog enigszins eerlijk blijken te zijn en niet meewerken aan deze socialistische-marxistische regering, heeft uit de doeken gedaan dat het slechts om 27.000 doden gaat.

Ach… beide waren al een speldenprik maar 27.000, zo´n 40% van wat er beweerd werd DOOR DE REGERING…

Reken daar nog even bij dat moordenaar Sánchez, net als in vele landen en streken (New York de heer Cuomi) mensen met COVID19 (griepachtig dus) mengde in tehuizen met gezonde ouderen en je komt nog een stuk lager uit. Gooi influenzapatiënten bij gezonde ouderen rond de 80 neer en je richt een bloedbad aan. Dat is ook gedaan. Bewust, door beleidsmakers.

Dus, beste mensen in Nederland… Word Wakker! Laat je NIET testen! Het is irrelevant. Je gaat er NIET dood aan. Je merkt het niet eens.

Ja, je let er op. Want: Oei, ik heb de symptomen?? Noem eens één symptoom die men opgeeft die je niet hebt bij de griep? Ze zijn exact hetzelfde. En je houdt AFSTAND van ZWAKKEREN en OUDEREN! Dat is het leven! En het leven zit vol virussen!

SCHAPEN IN NEDERLAND! WORD WAKKER! ONS LAND GAAT NAAR DE KLOTE! En NIET door Corona.

Door onze regering maar uiteindelijk door U! U geloof het. U accepteert het. U neemt alles wat de media zegt voor waar aan. U BENT MEDESCHULDIG in al uw onschuldigheid.

Open je ogen ! NU kan het nog!

En regering en media?? Jullie zijn nog lang niet van ons af. En met ons bedoel ik niet CSTV. Nee. ONS! De mensen.

De mensheid die door kennis steeds verder evolueert. Een natuurlijk iets dat jullie proberen af te remmen maar nooit zullen gaan stoppen!!

Dit gaat me weer vrienden kosten….maar het is niet bedoeld om zo de mensen te overtuigen. Een rustige manier en een luisterend werkt vaak het beste. En veel mensen willen het echt inzien wanneer je ze niet aanvalt. Wanneer mensen slechts de basis zou weten over wat hier aan de hand was, dan waren mensen als Hugo de Jonge en Mark Rutte schaterlachend aan de schandpaal genageld, zo hilarisch is het. Wat de diepste kern van dit verhaal is, daar zal door velen naar gezocht worden.

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x