NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De Groenen eisen dat coronaverzet als politieke criminaliteit geclassificeerd wordt

Groenen eisen: Coronaverzet dient als politieke criminaliteit geclassificeerd te worden

Duitsland – De Groenen laten hun masker vallen – niet in de letterlijke zin van het woord uiteraard, maar wat betreft hun ware politieke bedoelingen: de partij, wier pioniers 40 jaar geleden politieagenten met stenen bekogelden en de autoriteiten uitdaagden, zijn nu de meest betuttelende, de meest aan de staat gehoorzame, de meest autoritaire partij überhaupt – en strikt voor Law and Order. Natuurlijk alleen maar zolang het tegen wereldaanschouwelijke tegenstanders gaat: nu willen ze zelfs delicten van “coronasceptici” als aparte verschijningsvorm van “politieke criminaliteit” classificeren.

Deze registratie van opzettelijke handelingen van “regimetegenstanders” en staatsvijanden in aparte criminaliteitsstatistieken van de politie en in dossiers dient ter afgrenzing en “speciale behandeling” van toxische groepen in de samenleving – en heeft een lange traditie, die terugverwijst naar beide Duitse onrechtstaten. Al in het Derde Rijk, vooral echter in de DDR, was de classificatie door de politie van specifieke politieke groepen daders middel tot doel om deze effectiever te kunnen bestrijden en uitschakelen.

Lees hier verder:

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/06/groenen-eisen-coronaverzet-dient-als-politieke-criminaliteit-geclassificeerd-te-worden/

 

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x