De globalistische verwerping

Heeft eigenlijk iemand zich wel eens afgevraagd, waarom president Donald Trump toch zoveel tegenwind krijgt door de democraten en waarom er in de EU zover in dit proces meegegaan wordt? Zoals ik in mijn vorige column al liet zien is de journalistiek helemaal niet onafhankelijk.

Eigenlijk gaan zowel Donald Trump en de Brexit linea recta in tegen wat de globalisten van plan waren met hun nieuwe wereldorde. De uitspraak van Trump America first, werkt als een rode lap op een dolle stier, hij trekt hier namelijk de grens ten bate van zijn eigen bevolking.

Hetgeen me verontrust is dat hij niet de eerste president zou kunnen zijn die er door vermoord wordt, want de globalisten willen koste wat het kost winnen en de kans dat een impeachment deze president die democratisch gekozen is zal verdrijven, acht ik nihil!

Het is heel veel geschreeuw maar weinig wol en dat weten de democraten zelf ook drommels goed, een sterke kandidaat hebben ze niet, maar ik acht het niet uitgesloten dat Hillary Clinton nog een ultieme laatste poging wil wagen om het globalisme toch doorgang te geven.

Het komt nogal pijnlijk over dat juist nu de VS zich terug gaat trekken uit Syrië, hiermee zetten we de Koerden die als grondtroepen fungeerden danig in de kou, maar zoals we al gewend zijn, is dit eigenlijk volledig ter verantwoording van de EU die niets anders deed, dan zich schuil houden achter de VS en zelf nooit iets onderneemt.

Ze wisten dit deze zomer al, toen hadden ze al een vuist moeten maken naar Erdogan, maar als laffe wezels deden ze gewoon niets, dus de VS de schuld in de schoenen schuiven is gewoon het laagste wat we kunnen doen.

Dat Erdogan ons nu gijzelt met het loslaten van een nieuwe vluchtelingenstroom, dat hadden Mark Rutte en consorten allang zien kunnen aankomen, ja Geert Wilders zag dit scenario allang voor zich, maar die heeft dan ook een heel wat betere kijk op de gang van zaken dan onze politieke clown Mark Rutte.

Als je met de duivel gaat onderhandelen, dan kom je er aan het eind van de rit altijd bekaaid vanaf, we zitten momenteel met de EU “on the road to nowhere”,  zoals the Talking Heads het zo mooi bezingen, de globalistische grenzeloze naïviteit gaat ons de kop kosten.

https://www.youtube.com/watch?v=OFgayzZ5KTM

De VS onder leiding van Barack Obama in samenwerking de EU hebben overal brandhaarden gesticht, of het nou de bemoeienissen waren in de Oekraïne, of het nou de moord was op Khadaffi de leider van Libië of dat het nou de inmenging was met de rebellen in Syrië, overal ontstonden er puinhopen en geweld.

Nu Donald Trump dus de grens trekt en zich terecht terugtrekt uit de puinhopen die de vorige president van de VS schiep, schreeuwt men moord en brand, maar het hele ISIS probleem, hebben we wel te danken gehad aan twee van zijn voorgangers.

Heel eerlijk gezegd hoop ik erop, dat deze president ook zijn volgende ambtstermijn weer wint, dat de Brexit gewoon doorgang zal gaan vinden, desnoods door Nigel Farage, want die hele nieuwe wereldorde heeft alleen maar grote puinhopen geschapen.

Het wordt de hoogste tijd om het globalisme te verwerpen en weer grenzen te gaan stellen, want anders porren we enkel maar het vuur op voor een volgende wereldoorlog.

Uiteraard heb ik met de Koerden te doen, Turkije had allang binnen de NAVO de waard aangezegd moeten zijn, dit is dus het resultaat van pappen en nat houden.

We zitten gegijzeld in de EU en gegijzeld ook door dit kabinet, Erdogan gijzelt de EU, om ongestoord een genocide te kunnen plegen en wij draaien gewoon de camera’s hiervan weg, of gaan we nu eindelijk eens zeggen: “Die Wilders kreeg weer eens gelijk!”

Chris Collard.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x