NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

De Fabeltjeskrant – Met Arjen Lubach

Afgelopen zondag heeft waarschijnlijk heel Nederland, ofwel live ofwel later via de social media, gekeken naar Fabeltjesluik van Arjen Lubach.

Nu moet alles op de hak genomen kunnen worden en satire is leuk, het kan relativeren en het is humor. Wanneer je zelf onderwerp bent van satire, dan kan dat misschien hard aankomen maar daar moet je toch maar tegen kunnen. Vooral als je zelf een mening hebt of een bekende persoonlijkheid die zelf ook graag praat en kritisch is.

Het format van de show van Arjen Lubach maakt het heel makkelijk om alles te ridiculiseren. Je pakt de juiste korte beelden, vaak pak je ook een aantal mensen die ze op zich wel op een rijtje hebben maar zodra ze ineens een microfoon of een camera voor hun neus krijgen niet in staat zijn zichzelf zo goed uit te drukken wat ze denken en geloven en wat niet. En dat levert hilarische taferelen op.

Je zou het ook om kunnen draaien en een heerlijke satire maken over de mainstream media. Alles kun je ridiculiseren met een beetje creativiteit.

Of over het coronabeleid zou je dat ook makkelijk kunnen doen.

Zet de 2 bloedserieuze gezichten van Mark Rutte en Hugo de Jonge bij elkaar, plak dan de grafieken aan coronadoden ernaast, laat zien dat er zojuist 50% van alle horecazaken in het land failliet zijn gegaan omdat ze gedwongen worden om hun zaak dicht te gooien vanwege een virus dat voor geen oversterfte heeft gezorgd dit jaar en waaraan gisteren 1 hartpatiënt is overleden van dik in de 80, en je hebt een hilarische uitzending.

Je verzint het niet maar het gebeurt. Plak de officiële RIVM grafiek er dan ook nog eens bij, waaruit blijkt dat de horeca onderaan in het lijstje staat waar “besmettingen” ontstaan en je komt helemaal niet meer bij van het lachen.

Of een avondklok. Hi-la-risch! Want zo rond 22:00 ´s avond schijnt het killervirus wakker te worden en gaat ons allemaal besmetten. En de grootste grap, ja echt, de rechters keuren het goed! Een alcoholverbod…Het lijkt de Tweede Wereldoorlog wel, hè? Denk corona weg en we leven in een fascistisch land. Voor een virus met een mortality rate van 0,13% en 0,05%. onder de 70 jaar. Denk even na.

Goed… zo is er een hele lijst ter inspiratie voor je volgende uitzending.

Nog één dan…

Mondkapjes! Haha. Ja daar kun je ook een show over vullen. Het staat zelfs op de doos dat die dingen niet werken. En ja ja… mensen doen ze op! Sterker nog, ze gaan ze verplichten en we laten het toe. Wat een grap.

En al zegt onze eigen Minister dat ze ter gedragsbeïnvloeding dienen en geen medisch doel hebben… je voelt hem al aankomen… ze blijven ze opzetten, Arjen! Kinderen krijgen geen zonlicht meer op hun wangetjes. Ze ademen continu hun eigen adem in. Ze krijgen het benauwd. Ze bouwen geen weerstand op. Je komt niet meer bij van het lachen! En ouders, goedgelovige ouders die naar programma´s kijken zoals ook Lubach op Zondag, zetten ze nog vrijwillig op bij hun kinderen ook! Is dat even een complot!

Daar kun je wat mooie shows van maken, man. Ongezond, werken niet, levensgevaarlijk voor ons immuunsysteem en ze doen het gewoon! 

 

Nu werden wij niet direct aangesproken door Arjen, maar er kwamen wel een aantal mensen en programma´s voorbij die Arjen op misselijkmakende wijze onterecht demoniseert.

Ik zal niet ontkennen dat er mensen zijn die overal een complot in zien (overigens wordt het woord complot zo verkeerd geïnterpreteerd, maar dat een andere keer) net zoals er écht mensen bestaan die denken dat de mainstream media niet eenzijdig is, geen belangen hebben en altijd de waarheid vertellen.

Of dat de Telegraaf werkelijk de waakhond is van de burgers, zoals het zou moeten zijn. Dat zou hilarisch zijn om te denken.

Gebruik alleen even de zoekfunctie op onze site naar fakenews en framing. We zullen het altijd onderbouwen.

Hier… eentje van gisteren… Lachen jonguh! Over lijken gaan ze!

Massale media framing over “coronadode” influencer Dmitriy Stuzhuk

 

Mijn conclusie is helaas… Arjen Lubach is gevaarlijk.

Waarom gevaarlijk? Hij zet hier een groep mensen neer, vredelievende mensen, alsof het gevaarlijke idioten zijn.

Niet alleen de paar die hij hier heerlijk selectief heeft uitgeknipt maar een hele grote kritische massa in Nederland.

De andere massa, die wat minder kritisch is over het algemeen en in het “algoritme” van de media meegaat, voedt hij hier met haat tegen deze mensen. Dat is waarom ik Arjen gevaarlijk noem.

Ik heb hem wel eens zien zitten in een programma, kan me niet zo goed herinneren meer welk programma, maar daarin gaf hij aan dat hij wel graag zijn eigen mening kwijt wil in een programma. Ik denk dat Arjen Lubach geen domme gozer is. Integendeel.

En dan komt bij mij de vraag op: Doet hij dit in opdracht? Doet hij dit omdat hij volledig achter dit beleid staat? Of denkt hij echt zo en leeft hij inderdaad in een heel klein bekrompen wereldje waar hij anderen juist in wil framen? Zoals ik al zei, denk ik niet dat hij dom is. Daarom kom ik op gevaarlijk uit.

Wanneer je 20 minuten lang zoveel onrecht ziet, dan wil je daar wel wat over zeggen.

Ik heb er een aantal fragmenten uit gehaald.

Over YouTube

 

Hartstikke leuk met die hond. Maar even over YouTube.

Als mensen Donald Trump willen leren kennen, dan moeten ze overal zijn, behalve bij de media.

Dit behoeft geen uitleg. Trump is in de hele westerse media fout, fout, fout, fout. We weten niets van de man. Er wordt nooit eens een volledige speech van de belangrijkste GEKOZEN President van de wereld uitgezonden. Helemaal niets. Alleen maar geknipte fragmentjes die altijd, zonder uitzondering, een negatief beeld geven van de man.

Arjen moet hem ook niet, dat is wel duidelijk en als dit jaar alle Staten in de VS rood kleuren (Republikeins) dan nóg zal Trump slecht zijn en heel Amerika idioot. Maar Amerika is een kijkje in de toekomst.

Hoe kun je zo´n man dan wel leren kennen?

Dan ga je naar YouTube of een ander kanaal waar men wél alles kan zien. Op die manier heeft iedereen een goed beeld van de man en kan dan pas echt een mening hebben over Donald Trump.

En dan nog hoef je hem niet te mogen maar omdat ik er in geloof dat er diep in de Nederlanders wel dat gezonde boeren verstand zit waar we zo bekend om stonden, durf ik wel te zeggen dat er heel veel Nederlanders achter deze man zouden staan.

ZE DOEN HET VOOR DE ADVERTENTIES

 

Mensen die in de val lopen omdat de alternatieve media alleen maar advertenties willen verkopen? Dan moet je wel heel groot zijn en dan nog…

Hier zie je ze niet omdat we een principe hebben en geen multinationals willen spekken. En velen die oprecht nieuws willen brengen en de mensen willen informeren, hebben datzelfde principe. Je komt niet altijd onder die techbedrijven uit, maar wel zoveel mogelijk.

De meeste mensen die opstaan en zien dat er iets helemaal niet klopt wat er nu gaande is, geven vaak alles op om bijvoorbeeld een YouTube kanaal te beginnen of een website. 

Voordat je dat doet, en al helemaal als je geen bekendheid bent, krab je jezelf echt wel even 3 keer achter de oren of je het wel wil doen want je levert er alles voor in en je krijgt enorm veel werk en stress om je oren.

Je komt zonder inkomen te zitten. YouTube wijst de meeste van dit soort platforms AF voor inkomsten en mag je dan eenmaal reclames tussen je video´s zetten, dan moet je wel heel veel publiek hebben opgebouwd om iets noemenswaardig te verdienen. In het geval van ons, heeft alles alleen maar geld, tijd en energie gekost en net toen we eindelijk wat reclame mochten zetten op YouTube, werden we er een maand later vanaf gegooid. Reden? De meeste strikes zijn vanwege ingaan tegen de richtlijnen van de WHO. Je mag je mening over Corona dus niet geven.

Of een copyright claim van de NPO over kinderliedje dat je post en waar je het niet mee eens bent. (bron)

 

 

 

Die algoritmes zijn er. YouTube en Google passen zich aan aan je surfgedrag.

Net zoals mensen die een andere kant op gaan qua zoeken zullen ook voor hen de meest gepaste resultaten worden weergegeven. Het is aan het verstand van de persoon zelf om dit in te zien, te weten en er mee om te gaan. De meeste mensen uit “onze hoek” zijn zich daar heel goed van bewust en kijken echt wel naar andere content om hun eigen mening te blijven weerspiegelen.

Wat ook het geval is, en dat benoemd Arjen Lubach niet (later wel een beetje over de censuur die hij blijkbaar nog lijkt goed te keuren ook omdat het niet zijn mening is), is dat Twitter, Facebook en YouTube keihard censureren en een politieke agenda draaien. Dit is al zolang bekend en er zijn zoveel voorbeelden en hoorzittingen te vinden.

Het meest recent is een artikel uit de New York Post waarin corruptie van de Biden-familie wordt aangetoond en gecensureerd op Twitter. Verder censureert Facebook de volledige campagne van de Republikeinen (Trump uiteraard). Dat vertel jij er niet bij.

De accounts van een aantal Republikeinen werden gebanned. Alleen maar door de link naar het artikel te plaatsen. (bron)

Dit weet niemand in Nederland omdat we via de media en jou dom gehouden worden. Maar het is dagelijkse kost daar in de VS. Pas als je zelf gaat zoeken, kom je de werkelijkheid tegen.

Dus wie is Arjen Lubach om te zeggen dat al deze mensen in een algoritme trappen vanwege een paar mensen die geld verdienen met advertenties? Als mensen eens zouden weten wat er allemaal gebeurt wat de media en Lubach hier, voor ons achter houden dan is het gedaan met z´n show (en de Publieke Omroep).

Dat komt wel, alleen het duurt nog even. Mensen zoals Arjen, de media en de politiek proberen een natuurlijk proces tegen te houden. Namelijk dat de mens, in dit digitale tijdperk, zelf op zoek kan gaan en een schat aan kennis kan opdoen door het internet. Het is exact de reden dat we ineens in sneltreinvaart onderdrukt worden en er allerlei wetten en regels gemaakt worden want over 5 jaar trapt hier geen hond meer in. Hun enige kans is een generatie van angst creëren en daarom komen ze voor onze kinderen. Zo zou eventueel een volgende generatie niet beter weten.

Maar het gezonde verstand hou je niet tegen. Het enige dat dit soort mensen en machten creëren is ontzettend veel onnodige ellende en een steeds groter wordende rekening die ze later moeten betalen vanwege het bloed dat aan hun handen kleeft.

Zo Arjen, daar kun je weer een uitzending over maken.

GEKKIES

 

“Dit is geen klein clubje gekkies maar één op de zes Nederlanders denk dit.”

Nou Arjen, ik kan je zeggen. Dat getal ligt wel even ietsjes hoger en die groep wordt alleen maar groter. Het gaat meer naar een procent of 40 en dan nog een redelijk gedeelte dat voelt dat er iets niet klopt maar wel doorkrijgt dat we hier in de grootste zwendel aller tijden leven. De pech is dat goedwillende mensen zich niet zo snel zullen organiseren om hier tegenin te gaan. En juist die mensen probeer jij hier te demoniseren.

Jij pikt hier heel selectief een aantal fragmenten van o.a. Lange Frans, Sven Hulleman en Café Weltschmerz uit die heel divers zijn en waar verschillende gasten over allerlei onderwerpen praten en elkaar zowaar ook uit laten praten zodat we wat met de info kunnen.

En ja, alles kan besproken worden. Ook satanisme. Nooit de Epstein case gevolgd? Ah… via de media natuurlijk. Nee, ik bedoel écht gevolgd? Dus werkelijk informatie opzoeken over die man? Of over ene Demmink? Waarom onderschat je de burgers zo? Ik kan alleen maar bij hetzelfde antwoord uitkomen: Je bent gevaarlijk.

Het is een complot om te denken dat de media eerlijk is. Dat zijn ze niet. Ze zijn door en door corrupt. En omdat er zoveel bewijs voor is, gaan steeds meer mensen dat inzien. Dat is vrij simpel. En dat zijn niet alleen gekkies.

Dat zijn mensen die ze heel goed op een rijtje hebben en zelf kritisch kunnen denken en niet alles voor waar aannemen. Maar ook niet zomaar meegaan in één of andere theorie. Ik kan je vertellen dat als wij hier een onzinverhaal ophangen, we afgebrand worden door de achterban. Waar het ook over gaat. En na 2 of 3 keer kun je opdoeken en wegwezen.

PCR TEST

 

Behalve het kliekje dat we altijd bij de media zien, is echt het grootste deel van de artsen en wetenschappers er inmiddels wel over eens dat dit beleid niets meer te maken heeft met corona. Het is niet voor niets dat er zich wereldwijd duizenden artsen, experts en wetenschappers verzamelen en opstaan tegen dit onrecht. Tegen deze tirannie. Dit omdat ze een eed hebben afgelegd en een geweten hebben.

Dat de media hier geen aandacht aan schenkt en jij dit ook nog eens zonder onderbouwing ridiculiseert, drijft mensen tot waanzin.

Het Amerikaanse CDC komt met deze cijfers en artsen staan op. (bron) (bron)

De PCR test blijkt inderdaad waardeloos. 89%-95% geven een vals positief en de anderen een vals negatief. Betrouwbaarheid 0% dus. Het virus is ook nog steeds niet fysiek geïsoleerd.

Dan kun je dat belachelijk maken maar het zijn inmiddels wel heel veel experts die dit beweren en wel heel veel instanties die hiermee naar buiten komen. Wat doet een normale media dan? Die doet hier verslag van en je hebt een discussie over iets heel belangrijks.

Maar dat gebeurt niet! Mensen worden aan de kant gezet. Er wordt niet geluisterd. Er is geen ruimte voor andere meningen en inzichten. Ze zijn, zoals gevaarlijke Arjen dat nog eens benadrukt, gekkies. Zo ga je niet met mensen om, Arjen!

VERKAPTE BEDREIGING

Bah: “Dit is gewoon een verkapte bedreiging..”

Sta ik achter geweld dan? Nee, natuurlijk niet. Niemand! Maar mensen worden wakker. Mensen zien wat er gebeurt. Mensen gaan niet mee in algoritmes en de andere theorieën die jij hier verkondigt. Mensen denken voor zichzelf na en gaan zelf op zoek. Mensen kunnen steeds beter feiten van fictie onderscheiden. En zien ze dat niet, dan zoeken ze nóg verder totdat het duidelijk wordt.

Op dit moment zitten er in Nederland miljoenen mensen thuis die zo ontzettend kwaad, gefrustreerd en hopeloos zijn omdat ze zien wat er met ons land gebeurt maar ook wat ze zelf meemaken.

En deze pers in deze hel die we hebben moeten doorstaan en die steeds groter wordt? Kritische vragen? Niets!

Zet daar een paar echte oprechte journalisten neer en we hadden deze ellende niet gehad.

Dan kun jij hier zielig en flink lopen zeggen dat dit puur geweld uitlokt. Nee, dit zijn mensen die nog beheerst blijven maar laten weten dat er een moment komt dat de mensen het spuugzat zijn. Als ik jou alles afpak en je 10 keer voor je bek sla, dan komt er een moment dat je terugslaat.

Hetzelfde geldt voor de media. Wij willen alle kanten van het verhaal zien. Want wij gaan zelf op zoek en wij zien dat mensen belazerd worden en maar één kant van het verhaal te zien krijgen. Namelijk hún kant. Jouw kant, want je bent onderdeel van deze corrupte media.

Zie je het echt niet? Of denk je dat mensen gek blijven in dit informatietijdperk waar alle kennis voor handen ligt en je eeuwig door kunt blijven gaan met dit circus?

Hetzelfde geldt voor de politie. De meeste burgers hebben altijd gepleit voor meer blauw op straat, ook voor meer bevoegdheden. Ook dat ze gepast geweld kunnen gebruiken. Maar professioneel. Een goede politieagent is iemand waar je bescherming bij zoekt en die je veilig laat voelen en geen mensen die zich gewoonweg misdragen tegen de bevolking in sommige steden en mensen onprofessioneel en opgefokt intimideren. Want er wordt geen geweld gebruikt door deze mensen.

Dit is ook een structureel probleem bij de politie dat zal liggen bij de leidinggevenden en de hele opzet. De wijkagent, Oom Agent, bestaat niet meer.

En dan mogen we hier in Nederland nog blij zijn dat we zo´n beschaafd volk zijn want in Praag doet men het zo:

Ik had nog meer beelden maar we stoppen hier maar. Het is wel duidelijk. 

Iemand zei mij ooit dat het het beste is om lange columns of stukken in 3 delen te plaatsen, maar heb ook niet echt zin in een 3-luik over Arjen Lubach.

Oh ja, over QAnon. Daar is inderdaad een complottheorie over en er zit een verhaal achter.

Maar wat de media en jij niet doorhebben, is dat de meeste Q aanhangers die jullie spotten jullie zo keihard zitten te trollen, dag in dag uit weer.

En jullie blijven happen en hebben het maar niet door. Iedere keer dat men spreekt over het gevaar van QAnon liggen er wereldwijd tienduizenden mensen krom van het lachen en wensen jullie veel succes naar het vinden van de onzichtbare vijand. Denk daar maar eens over na en vraag je af wie er wereldwijs zijn en wie niet. Wie de gekkies zijn en wie niet.

Een groot aantal mensen in Nederland, zouden in staat zijn de mensen alle kanten van het verhaal te laten zien.

Als jij, of de media, of de politiek, eens de ballen zouden hebben om dit soort mensen uit te nodigen dan ben je een man en dan kan het volk zelf beslissen wat ze er van vinden.

Maar dat doet Rutte niet, dat doen de media niet (of ze selecteren heel bewust een kandidaat) en dat doe jij ook niet. En dan aan het einde van je programma zeggen dat deze algoritmes de schuld zijn en gekkies creëert die weleens geweld zouden kunnen gaan gebruiken… Zieke shit man.

Satire, prima. Maar daar had deze uitzending niets mee te maken.

Oh en… nog even over Bill Gates… Alsof dat een complot is?

Hoe kun je in vredesnaam denken dat Bill Gates niet achter het (verplicht) vaccineren zit? Dat is big business. Doe niet zo dom! Hij zegt het zelf en jij gaat er tegenin.

Bill Gates: “But, for the world at large, normalcy only returns when we largely vaccinated the entire global population…”
FT 9 april 2020 / Bron: ft.com/video/d6c22464-6dce-42eb-81d4-38e8b55d8c12 (19:24 – 19:33 – 9 april 2020)

En dat Bill Gates niet bezig is met (nano)chips om te laten implementeren? De plannen staan volledig uitgerold op het internet. Er wordt niet eens geheimzinnig over gedaan. Het internet staat er vol mee en het zijn z’n eigen uitspraken. Of bekijk gewoon de officiële documenten of teksten van de officiële websites. Kom jij eigenlijk wel uit jouw algoritme? Ken je de documenten met de EU plannen? Nee, want je komt niet op de sites die dat openbaren.

En jij gaat hier de clown uithangen door mensen die Bill Gates wantrouwen gekkies te noemen?

Ik had je hoog zitten, al heb je een totaal andere mening. Ik accepteer dat wel. Ik wel. Het zal jou boeien. Ik ben maar een vreemde burger. Maar ik denk dat er heel veel  mensen zijn die er ook wel ongeveer zo over denken. Veel meer dan dat jij denkt.

Weet je wie de nieuwe terroristen worden in Nederland? Niet BLM of Antifa. Nee. Wij, die de waarheid zoeken en een gewoon normaal leven terug willen veroveren, gebaseerd op gezond verstand, rationaliteit, redelijkheid en vrede, zijn alles behalve terroristen. Maar mede dankzij jou, Arjen, worden we zo wel neergezet.

In en in ziek hoe jij, zonder gedegen onderbouwing, polarisatie aan het kweken bent. Bah! Schaam je!

Hier heb je wat te lezen… Weerleg het eens. Welkom in de echte wereld. Waar infanticide bestaat en de WHO en de EU kindermasturbatie promoot.

Wij zijn het doorgeefluik, de officiële documenten staan in de artikelen.

Hier nog een paar. Misschien leuk voor je volgende uitzendingen.

https://commonsensetv.nl/hier-komt-het-bill-gates-en-gavi-lanceren-ai-aangedreven-trust-stamp/
https://commonsensetv.nl/mark-rutte-stort-honderden-miljoenenen-aan-bill-gates-who-en-unicef/
https://commonsensetv.nl/billgates-dwong-who-om-corona-uitbraak-uit-te-roepen-tot-pandemie/
https://commonsensetv.nl/plaasmoorde-genocide-op-witte-boeren-in-zuid-afrika/
https://commonsensetv.nl/wereldnieuws-in-minneapolis-en-seattle-de-media-zwijgt-als-het-graf/
https://commonsensetv.nl/who-en-eu-uw-kinderen-van-6-moeten-kids-van-3-leren-aftrekken/
https://commonsensetv.nl/infanticide-wordt-doodgezwegen-door-media/

Die gekkies toch, hè? Nederland heeft ze hard nodig om dit land van de ondergang te redden. Harder dan Zondag met Lubach.

Écht oprecht nieuws!

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

3.6 44 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x