NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De EU bepaalt en monitort SEKSLESSEN op scholen

Heel veel mensen en landen hebben nog steeds niet door hoeveel macht de Europese Unie nu al naar zich toegetrokken heeft en hoe ver deze “Unie” gaat om hun eigen ideologie op te leggen aan alle lidstaten. 

Deze crisis wordt dan ook zwaar misbruikt om de meest omstreden wetten er door te drukken. Als ouder heeft u weinig meer te zeggen hoe u kind wordt ingelicht over bijvoorbeeld seksualiteit.

de Roemenen zijn er ziek van! Juist op het moment dat zij onder lockdown geplaatst zijn, waarbij niemand zich buiten mag vertonen zonder geldige vrijbrief van de overheid, is een controversiele wet stiekem doorgevoerd door de EU en de Nationale Liberale Partij.

De EU bepaalt waar de verplichte sekslessen minimaal aan moeten voldoen.

In Nederland leert minister Sigrid Kaag van D66 aan de scholieren wat rimmen, pijpen, beffen, scharen, darkroom en dominatrix is via speciale folders voor de jeugd.

 

En daar moet Roemenië ook aan gaan geloven.

De nieuwe EU-wetgeving maakt hun benarde positie nog neteliger dan dat ie al is, want de Roemeense bevolking kan niets meer doen om een door hen verguisde ‘satanische wet’ tegen te houden.

De Roemenen hebben zich lang verzet tegen de, door de EU VERPLICHTE, sekslessen op scholen, maar de regering van het Balkan-land besliste deze week anders.

De EU verplicht alle scholieren, via wetgeving, om kennis te nemen van de door de EU samengestelde lespakketten ‘seksuele voorlichting’ op school.

De EU monitort het geheel. Als na een grondige evaluatie een bepaalde manier van lesgeven niet voldoet aan de EU-eisen of als ‘te beperkt’ wordt bestempeld, dan volgen er sancties voor de betreffende lidstaat.

De nationale wetgeving van elk EU-land, ook wat betreft seksuele voorlichting, wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de moloch in Brussel. Mocht deze GEBREKKIG of ONTOEREIKEND worden bevonden, dan grijpt de Europese Unie met zijn lange tentakels, waar mogelijk, in.

Via Europese projecten (o.a. gefinancierd door Soros) wordt leraren en leerlingen, onder het mom van ‘Volksgezondheid’, de les gelezen door de EU.

Homosekualiteit, transseksualiteit, abortus, LGBTI, het is voor sommige landen nog een hele kluif om allemaal te behapstukken.

Polen, Roemenië, uithoeken van Spanje. Zij doen niet graag of helemaal niet aan seksuele voorlichting op school.

De EU wijst de invloed van de Katholieke kerk als schuldige aan voor het tegenstribbelen van enkele lidstaten, dit staat beschreven in de eindconclusie op blz.45 van het ‘EU Seksuele Voorlichting Protocol’.

Via het EU Gezondheidsprogramma en onder de paraplu van Volksgezondheid kan de EU beleidsbepalende adviezen OPDRINGEN aan lidstaten volgens artikel 168 uit het Functionerings Verdrag van de EU.

‘De legale, financiële en praktische aspecten van seksuele educatie veranderen zodra de POLITIEKE KLEUR en sociale cohesie van een land verandert’, stelt de EU vast.

Verder zegt de EU in het document: ‘Seksuele opvoedkundige informatie is BUIGZAAM en wordt, naast op scholen, vooral gepresenteerd aan kinderen en jongeren via SOCIAL MEDIA en multimedia (MSM).’

Brussel, dat overigens pleit voor seksuele voorlichting op scholen voor kleuters vanaf VIER jaar, houdt ook precies bij in welke landen meisjes van 15 jaar het meest vruchtbaar zijn, volgens het EU document.

Ondertussen geven in Denemarken homoseksuelen, prostituees en HIV-patienten seksuele voorlichting aan kinderen op alle onderwijsinstellingen dus ook op Christelijke en Rooms-Katholieke scholen.

Ook in Nederland worden scholen bestraft als ze niet meewerken aan de voorgeschreven seksuele voorlichting.

Overigens voldoen Nederland en Denemarken volgens de EU aan ALLE cumulatieve voorwaarden.

Maar de Roemenen zagen de ‘sex-ed’ van de EU niet zitten. De conservatieve bevolking wilde met veel aspecten van het opgelegde seksuele educatie programma uit Brussel niets te maken hebben.

Maar nu, ten tijde van algehele lockdown en ‘martial law’, is in Roemenië de verplichte seksuele voorlichting, inclusief transgendervoorleesuurtjes, tóch stiekem op poten gezet door de Liberalen in samenwerking met de EU.

De overrompelde Roemenen voelen zich nu genegeerd en zijn witheet. Ze kunnen immers niet de straat op om tegen deze belangrijke en slinkse beslissing van president Klaus Iohannis te demonstreren, want dan krijgt men een boete van tweemaal het minimumloon, aldus een boze Roemeense vrouw:

Bronnen:

PDF-bestand Policies for sexuality educationin the EU:
https://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/note/join/2013/462515/IPOL-FEMM_NT(2013)462515_EN.pdf
http://www.ysafe.net/safe/page14/assets/SAFEsexualityinformationeducationcommunication.pdf

 

COC:
https://www.cocamsterdam.nl/algemeen/doe-mee-aan-de-european-msm-internet-survey-emis-2017

D66 geeft jaarlijks miljoenen aan CoC voorlichting:
https://commonsensetv.nl/coc-nederland/

Jeugdjournaal promoot transkids:
https://commonsensetv.nl/zieke-jeugdjournaal-promoot-dragkids-ouders-van-nederland-word-nou-eens-wakker/

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x