NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

De eerste legale demonstratie is een feit

Ondanks dat er vele filmpjes op Youtube verschenen die de mensen probeerden af te raden om naar het Malieveld te gaan, kunnen we gerust stellen dat dit volle Malieveld een succes is geworden.

Laat ik even voorop stellen dat ik geenszins van plan ben om Wees de Weerstand af te branden, maar dat de wijze waarop onder andere Wouter Raatgever, Micha Kat zich op uiterst vijandige wijze, deze zichzelf naar de inmiddels Viruswaarheid noemende organisatie hebben opgesteld, nou bepaald niet een schoonheidsprijs verdient, uiteraard hier even een filmpje van deze grootse manifestatie.
 
Uiteraard heeft Wees de Weerstand een eigen weg gekozen, zij doen dit middels wandelen, tijdens de wandelingen huizen aan te doen van bijvoorbeeld Mark Rutte of een Joris Demmink en daar massaal naar binnen te gaan, het klinkt uiteraard heel erg grappig, maar door dit te doen, geef je wel gehoor aan huisvredebreuk, op de vraag aan Wouter van hoeveel huizen hij heeft aangedaan, komen er uiteraard nogal vage antwoorden.
Hier even zo’n antwoord van Wouter: “Heb je al bij Mark Rutte voor de deur gestaan en aangebeld terwijl er 20 man politie staat?”
Wanneer er echt mensen gevolg zullen gaan geven aan dergelijke oproepen, zal dit ongetwijfeld grote gevolgen gaan geven.
Huisvredebreuk is namelijk een strafbaar feit, nu was de politie zelfs uiterst laks toen dit enige tijd geleden aan de orde was bij een eigenaar van een garage die verbouwd werd, maar wanneer hier dus gehoor aan wordt gegeven bij bijvoorbeeld de woning van Mark Rutte of een Joris Demmink, dan valt toch wel een heel andere handelswijze van politie en ME te verwachten, als deze mensen al niet een uitwijkmogelijkheid hebben naar een andere woning, dan worden zij die hieraan gehoor gaven mogelijk op zeer brute wijze duidelijk gemaakt dat iets dergelijks bij deze mensen grote gevolgen zal hebben en een rechter zal hier uiteraard volledig in mee gaan.
 
Aan dergelijke oproepen zal ik dus bijvoorbeeld mijn fiat geven, een demonstratie op het Malieveld is een verworven recht, waar uiteindelijk dus gehoor aan is gegeven, de inzet van 5G als wapen is niet aangetoond en de mensen die daar aanwezig waren, die hielden een vreedzaam protest,
de wijze waarop dit werd georganiseerd daar is ook niets mis mee, dat zal de nodige mensen die niet gegaan zijn mogelijk aan het denken zetten.
Nu ben ik groot voorstander van het keihard aanpakken van alle lieden die ons zover gebracht hebben van waar we ons nu bevinden, maar dat dient wel te gebeuren met keiharde feiten en niet middels vage YouTube filmpjes en een dergelijk proces zal dus nogal wat tijd in beslag gaan nemen.
 
Hoe het ook zij, of je nou Viruswaarheid aanhangt, Wees de Weerstand volger bent of er een eigen mening op na houdt, wij moeten onze mond open gaan trekken en van ons laten horen en het zou zeer wenselijk zijn als we elkaar daarbij niet in de haren gaan vliegen, want dat keert enkel maar tegen onszelf, vandaar dat ik ook in de afgelopen tijd me nogal gekeerd heb tegen de lastercampagne van Wees de Weerstand of hoe ze zich ook noemen met de verschillende benamingen, daar is namelijk duidelijk niemand bij gebaat.
Helaas zijn mensen zoals een Wouter Raatgever niet bereidwillig om hier ook maar enig gehoor aan te geven.
 
Het eerste duidelijke signaal is afgegeven en of de corrupte media hier nu wel of geen aandacht aan wil besteden, vroeg of laat kunnen ook zij hier niet meer omheen, dan valt deze schandvlek niet meer verborgen te houden, dan schallen de protesten overal, dan is een Malieveld veel te klein en blijft dit niet alleen beperkt tot alleen het Malieveld, het wordt de hoogste tijd dat bepaalde lieden eens gaan proeven van wat zij anderen aan het aandoen zijn, dit signaal moet door gaan klinken in de Tweede Kamer, of je nu wandelt of demonstreert, een duidelijk signaal geef je af door deelname hieraan, stel er wandelen plotseling duizenden mensen over mediapark Hilversum, zou dat ook ongehoord blijven?
 
Juist daarom zou een bundeling van krachten zeer wenselijk zijn en van tevoren aangeven waar de wandeltocht naar toe gaat, maakt het karakter voorspelbaar, die 20 man politie staat er echt niet als dit niet van tevoren wordt aangegeven, dan is het verrassingselement enorm groot. 
 
Chris Collard.
 
 
2.7 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
9 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanbob

Dr is toch niks mis mee om individueel tot de conclusie te komen dat dit hele zaakje stinkt? Waarom moet ik perse achter een sjappie als Willem Engel aanlopen? Totaal geen behoefte aan. Groeps-/ follow the leader gedrag is nou net waardoor de grootste rotzooi elke keer ontstaat. Dat hele ‘samen staan we sterk’ is niet meer dan een tegelwijsheid voor in de plee. De waarheid is dat miljoenen dwarse eenlingen veel slechter te controleren zijn dan een paar groepen. Laat mensen lekker hun eigen mening vormen op basis van zoveel mogelijk info.

Gijzelaar

In groepsverband samenwerken is toch echt iets anders dan met de massa mee achter de messias aansjokken.

ND

Ik begrijp heel goed dat mensen (letterlijk) bij rutte willen aankloppen om verhaal te halen (zou ik ook willen). Alleen, het mag niet zoals al staat beschreven, en je verpest het vreedzaam protesteren er ook mee. Men gaat zeggen “zie je wel, het is beter alle protesten te verbieden”, en dat kunnen we niet hebben. Tenzij dat juist de bedoeling is van zo`n W. Raatgever.

Gijzelaar

Het feit dat je de mening van “de zichzelf boven ons gestelden” belangrijk vindt, en bang bent dat ze je iets gaan verbieden als je niet aan hun verwachtingen voldoet. Dan ben je al hopeloos verloren, ze hebben je dus gewoon in hun macht.
Met lief en aardig zijn, je houden aan de regeltjes die de heersende macht ons oplegt, gaan we de strijd om ons laatste restje vrijheid en menswaardigheid te bewaren niet winnen.

Reinier Ratelaar

Het interesseert ons geen r***. De reactie´s en duimpjes spreken genoeg dus zet jezelf verder niet voor schut. Ga je nou alsjeblieft weg?
Net alle comments van je doorgelezen. Wat een afgang. En maar met vingertje wijzen.

VolkiRuski - Customgears

Heel erg jammer Chris, maar ik begrijp je voor de volle 100%. Stel je eens voor dat als jij in de jaren 30 je zo had opgesteld tegen een Hitler, zou je dan ook verguisd worden door de Hitler volgers (waarschijnlijk opgehangen zijn) maar in de jaren na de oorlog zouden ze je op handen dragen omdat je het aandurfde het met iemand niet eens te zijn. Ik kan een heleboel punten van Raatgever billijken, ik snap het volkomen, maar de manier waarop hij het presenteert vind ik ook niet kunnen. Ook ik vind het gevaarlijk hoe hij geweld predikt,… Lees verder »

Debbie V

Ajuus oneerlijke persoon!

Debbie V

Ik zal je echt niet missen Chris!

Debbie V

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x