CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

De dag dat Nederland weer vrij is…

Als kind fantaseerde je graag over de toekomst. Zo rond 2020 zou de mens wel eens geëvolueerd kunnen zijn tot een zeer verstandig en intelligent wezen.

Een samenleving met een scherpe kritische bevolking die met de waarheid in de hand “the good guys” aan het roer zetten.

Een tikkeltje naïef achteraf gezien…? Of een tikkeltje te vroeg?

Want daar staan we dan. We zien de verstandige wezens anno 2021 met mondkapjes op lopen. Of “triple-masks”.

We zien de buren krampachtig afstand van elkaar houden. Ze volgen alle orders van de overheid op die tegen iedere logica en alle wetten van de natuur ingaan. Je kunt ze alles laten doen.

Mensen zullen daadwerkelijk een kurk in hun achterste duwen wanneer een overheid zegt dat dat nodig is om “verspreiding” te voorkomen.

Driedubbele mondkapjes voor “extra” bescherming. Het is in de handel. Corona-apps. Testvakanties. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in 2021 en God mag ons uitleggen wat er in die hoofden speelt van die mensen die hier aan meewerken.

We leven in één grote real life horror/comedy want wat we hier zien gebeuren dat gaat een ieder zijn of haar voorstellingsvermogen te buiten, tenzij je je om onverklaarbare redenen ook mee hebt laten nemen in deze kolder.

“Gelukkig hebben we elkaar nog!”

Dat denk je dan. Je ziet dit gebeuren maar je heb je omgeving nog met wie je dit open en rationeel kunt bespreken. Je eigen familie. Je vrienden. Iedereen ziet het…Toch..?

Wat een domper moet dat zijn geweest voor al die mensen die dat dus ook dachten…

“Waar is nou je gezonde verstand gebleven, man?”

Dan komt er een moment dat je mensen los moet gaan laten.

Iemand dan los laten is al pijnlijk en wanneer je daar dan eindelijk vrede mee hebt dan moet je er ook nog eens vrede mee hebben met de wat die persoon zijn of haar eigen kinderen of ouders aan gaat laten doen.

Een experimenteel mRNA-vaccin in te laten spuiten, bijvoorbeeld. Vaak geen idee hebbende wat het is. Het woord mRNA klinkt als een complot en zal het dan ook wel zijn. “Het zal wel goed zijn!”, he?

Per mail vroeg iemand of we het daar in onze podcast ook eens over kunnen hebben en dat zullen we zeker doen. We kennen dit probleem allemaal wel in meer of mindere mate.

Revolutie

Zodra een massa ongevoelig is geworden voor propaganda en zich bewust is geworden van een aantal harde feiten en het grote plaatje zien dan ga je dat niet meer tegenhouden. Ook niet met censuur. Júist niet met censuur. “En ze maken fouten!”, aldus Fuellmich. Fouten omdat ze haast hebben en fouten uit arrogantie.

Er is ook geen “kern” die je kunt raken om dit bewustwordingsproces te stoppen. Het is een beweging met de waarheid en logica als leider. Geen persoon.

Zelfs indoctrinatie op scholen zullen die bewustwording niet meer tegenhouden maar juist dienen als hét voorbeeld van overduidelijke politieke propaganda.

Ondanks de negatieve verhalen die geschreven moeten worden over wat er gaande is ben ik wel heel erg positief over de afloop, ja.

Té positief zullen mensen soms zeggen. Ik ken de argumenten en waarheden die je moedeloos kunnen maken.

Maar ik vind dat onnodig om daar energie aan te verspillen. Als je ergens voor staat en strijdt dan strijdt je om te winnen. Volgens mij hebben ook heel veel mensen van zichzelf niet eens door dat ze keihard meestrijden terwijl ze denken dat ze niets toevoegen en machteloos staan.

Het delen van informatie, het praten met je omgeving, het continu blijven verzetten tegen de maatregelen, een handtekening onder een petitie of burgerinitiatief… Allemaal onderdelen van onze gezamenlijke strijd die zal moet leiden tot een massale collectieve bewustwording. Want dat is wat ons moet en zal gaan redden.

En we staan hier niet alleen in staan dat is duidelijk:

Reiner Fuellmich

Er zijn unieke positieve ontwikkelingen aan de gang. Reiner Fuellmich is het gezicht en een gedeelte van het brein achter een enorme beweging van zeer gerespecteerde wetenschappers, artsen, experts en burgers die een Neurenberg II tribunaal voorbereiden. Een gedeelte om al die andere kanjers geen tekort te doen.

Terwijl helden als Reiner Fuellmich en al die andere mensen onze strijd voeren voor rechters en tribunalen moeten wij doorgaan met onze strijd om een enorme propaganda van waarheid af te vuren op de mensen zodat die bewustwording steeds meer vorm gaat krijgen en de groep groter en groter wordt.

Eenmaal wakker en ze pakken je nooit meer als mens. Zo wakker als nu is de wereldbevolking nog nooit geweest. We moeten niet vergeten dat we een jaar geleden nog in een wereld leefden waarin iedereen nog sliep op een handjevol mensen na.

Fuellmich zei onder andere dat ze “fouten beginnen te maken” en de haast die ze hebben is vanwege die collectieve bewustwording die er aan zit te komen.

Dit is een psychische oorlogsvoering die lang gaande is maar gezien is.

Bevrijdingsdag

Een dag bij uitstek om iets in Nederland te doen, en gelijk hun hele hand te pakken terwijl ze ons maar een vinger willen geven, zou Bevrijdingsdag zijn.

Of zoiets georganiseerd moet worden weet ik niet. Het is eigenlijk een kwestie van opstaan en lopen.Luister naar hoe de Servische jongen het mooie verhaal over zijn land verteld dat in opstand kwam tegen Slobodan Milosevic.

Klinkt allemaal te mooi om waar te zijn? We hoeven niet zo heel ver terug in de tijd om te zien hoe zoiets werkt.

Een aanrader om even naar te luisteren.

A Serbian Warning hebben we de verloren video maar genoemd.

video

Zie de straten voor je… Mensen in het oranje met overal rood-wit-blauwe vlaggen die wapperen. Een mensenzee waar geen houden meer aan is. Een land dat zichzelf vrij verklaard.

Het moet gaan gebeuren. Er is geen andere weg.

mark rutte was gelukkig duidelijk tijdens zijn persconferentie van 6 augustus 2020:

“Wij zijn een vrij land. Zou de keuze…. En dat gaat niet gebeuren, maar stel dus dat Nederland zou beslissen: weet je, laat maar. Dat virus: we zien het wel. We gaan weer gewoon knuffelen en handen niet meer wassen en et cetera et cetera. Is dat ook een keuze. Wij hebben niet de macht om dat te verbieden. We hebben geen dictatuur waarin ik de politiek op straat stuur en voor elke voordeur kan zetten. Dat gaan we hier niet doen. Dat is ook een keuze die je als samenleving kan maken.” (bron)

Onze keuze is dat we weer gewoon gaan knuffelen en handen geven, mark. En dat virus dat”hebben we wel gezien.  Het vaccineren van de hele wereld dat gaat je niet lukken. De schade die je hebt aangericht die wordt nooit meer weggepoetst uit de Nederlandse geschiedenis want het wordt een verloren zaak. Dus wat is het nog waard voor je als persoon?

Inderdaad… we zijn een vrij land. Geweld is niet nodig en als het er al is dan is het uitgelokt door de overheid. Dappere beschaafde Nederlandse burgers hebben ons dat al een jaar lang laten zien en de media hebben opzichtig alles verzwegen.

Het besef dat die censuur zomaar gepleegd wordt dat blijft een persoon altijd bij en ze hoeven het maar één keer overtuigend te gezien te hebben.

En zo wordt Nederland én de wereld op vele fronten wakker.

Stop er nou maar mee.

De video is inmiddels van YouTube verwijderd.

Bron: Mrgunsngear B Channel
https://www.youtube.com/channel/UCm43YQu6pmcbrwqfMOdKqZg

 

4.9 16 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
14
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture