CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

De COVID quarantaine & interneringskampen in Canada

GROTE ZORGEN OVER COVID/INTERNERINGSKAMPEN CANADA

Een politicus uit Ontario slaat alarm over het plan van de liberale Trudeau-regering om COVID-isolatie / quarantainefaciliteiten van kust tot kust uit te breiden. 

Randy Hillier, onafhankelijk MPP in Ontario voor Lanark, Frontenac & Kingston, uitte zijn bezorgdheid over de “Federale Quarantaine / Isolatie-sites” in de provinciale vraagperiode eind deze week.

Zie hier: (Nederlands ondertiteld)

 

Hij vroeg de regering van Doug Ford in Ontario of ze wisten “hoeveel van deze kampen er zullen worden gebouwd en hoeveel mensen verwacht deze regering vast te houden”. Hij wees erop hoe documentatie aantoont dat de “Federal Quarantine / Isolation sites” kunnen worden gebruikt voor “andere vereisten” naast COVID-19.

MICROFOON AFGESNEDEN

“Dus uw regering moet in onderhandeling zijn en op de hoogte zijn van deze plannen om mogelijk burgers en inwoners van ons land en onze provincie vast te houden en te isoleren, dus spreker, tegen de premier, waar zullen deze kampen worden gebouwd, hoeveel mensen zullen worden vastgehouden, en om welke reden, om welke redenen kunnen mensen in deze isolatiekampen worden vastgehouden, en ik zou graag willen dat de premier de mensen van Ontario verzekert…, ”zei Hillier, wiens microfoon werd afgesneden voordat hij klaar was.

In een e-mail aan zijn volgers uitte Hillier meer van zijn zorgen.

“De premier ontwijkt sinds juli actief mijn vragen. Vandaag was gewoon weer een voorbeeld van de nieuwe status quo in Queen’s Park, geen reactie. Na deze uitwisseling weet ik niet eens zeker of de premier en zijn kabinet weten wat er aan de hand is met betrekking tot de federale overheid die de uitbreiding van isolatie- / quarantainefaciliteiten van kust tot kust overweegt ”, schreef Hillier in een donderdag verzonden e-mail.

“De uitbreiding van isolatiekampen / quarantainekampen in Canada baart zorgen en de regering van Ontario moet hiervan op de hoogte zijn, dus waarom vertellen ze het de mensen in Ontario niet?” 

De regering van Canada (GoC) vraagt ​​momenteel feedback en informatie van industriële dienstverleners voor aanvullende “Federal Quarantine / Isolation-sites” die, indien gebouwd, kunnen worden gebruikt voor “andere vereisten” dan alleen voor door COVID-19 opgelegde quarantaines.

Het verzoek om feedback wordt vermeld op de Buyandsell.gc.ca-website van de GoC als een aanbestedingsbrief van interesse (LOI) en een verzoek om informatie (RFI) voor “Federal Quarantine / Isolation sites”.

De RFI en LOI vermelden als eindgebruiker voor de services de Public Health Agency of Canada (PHAC), met Public Works and Government Services Canada als de entiteit die de ‘isolatiesites’ wil aanschaffen. Een sluitingsdatum van 19 oktober vermeld.

Volgens PHAC worden de huidige locaties “gebruikt om te voldoen aan de vereisten voor internationale reizigers die geen geschikte plek hebben om te isoleren.”

De ‘Federal Quarantine / Isolation sites’ RFI stelt dat het gebruik van de DSQ’s ‘tijdelijk kan worden stopgezet totdat deze opnieuw nodig is door de Canadese overheid’, maar ook kan worden gebruikt voor ‘andere vereisten’ in afwachting van een ‘mogelijke voortdurende behoefte aan quarantainelocaties in de komende 1 tot 2 jaar gezien de COVID 19-pandemie. “

De RFI stelt dat de PHAC momenteel in totaal 11 locaties landelijk beheert die zijn aangewezen als ‘quarantainelocaties (DQS)’ voor de COVID-19 veertiendaagse quarantaine, die ‘tot 1600 reizigers kan huisvesten’.

Dit zijn in Calgary, Vancouver, Kelowna, Winnipeg, Regina, Toronto, Montreal, Halifax, Fredericton, St. John’s (Newfoundland) en Whitehorse.

Op de Buyandsell.gc.ca-website van de GoC wordt elke provincie en elk gebied in Canada vermeld als een mogelijke regio voor levering van ‘Federal Quarantine / Isolation sites’.

De GoC stelt dat het doel van de RFI “voor federale quarantaine- / isolatiesites” is om “een externe dienstverlener voor federale quarantaine- / isolatiesites” in te schakelen die zal worden gebruikt om mensen te huisvesten en te verzorgen voor de volksgezondheid en andere gerelateerde federale vereisten. geassocieerd met de COVID-19 pandemische respons. ”

“De regering vraagt ​​om feedback van huidige dienstverleners over mogelijke opties voor het opstaan, exploiteren en beheren van alle diensten die bij deze sites horen. Het doel van dit Request for Information (RFI) is om feedback te krijgen van potentiële serviceproviders om een ​​strategie te ontwikkelen voor het potentiële toekomstige beheer van deze sites in de toekomst ”, aldus de RFI.

In maart begon de GoC met het toevoegen van aanbestedingen aan hun aanbestedingswebsite voor nieuwe overheidscontracten om “goederen en diensten te leveren ter ondersteuning van Canada’s reactie op COVID-19”.

De GoC zegt dat het “producten en diensten nodig heeft ter ondersteuning van Canada’s reactie op COVID-19” en “alle opties heeft onderzocht om de apparatuur en benodigdheden te beveiligen die nodig zijn om de COVID-19-pandemie te bestrijden”.

Met betrekking tot de “Serviceprovider (s) voor federale quarantaine- / isolatielocaties” merkt de aankondiging van de aanbesteding op dat de RFI geen “aanbesteding” is en “niet zal resulteren in de gunning van enig contract.”

“PHAC overweegt om een ​​externe serviceprovider de bestaande sites en alle gerelateerde diensten namens haar te laten leveren en beheren. PHAC kan ook overwegen om de voetafdruk van haar site uit te breiden naar andere locaties in bijlage C, bijgevoegd ”, luidt deel c van de achtergrond van de RFI.

In bijlage C worden Saskatoon, Windsor, Niagara, Ottawa, Winnipeg / Thunder Bay, Quebec City, Charlottetown, Iqaluit en Yellowknife als potentiële nieuwe locaties vermeld.

LifeSiteNews nam contact op met de Constitutionele advocaat van Toronto, Rocco Galati, om hem te vragen naar de RFI van de GoC voor “Federal Quarantine / Isolation sites.”

Galati vertelde LifeSiteNews dat hij “regelrecht uit de poort” voorspelde “in een twitterparagraaf” wat er zou komen vanwege COVID-19.

Galati verwees LifeSiteNews naar een tweet van 17 maart 2020 die hij schreef kort nadat de provinciale overheid van Ontario COVID-19-noodbevelen had uitgevaardigd.

“Covid19 razernij. Een wals in de mondiale totalitaire tip-toe naar een nieuwe wereldorde. Sluiting van het parlement, sluiting van de rechtbank, soldaten eruit. Bailouts voor banken / bedrijven. Feiten / wetenschap kloppen niet. Dodental, bejaarde en immuungecompromitteerde slachtoffers, marginaal geen verschil dan welke andere griep dan ook, ” schreef Galati op 17 maart op zijn Twitter-pagina.

Op de Buyandsell.gc.ca-website van de GoC staat ook een Request for Proposal (RFP) van 15 september van het Department of National Defense (DND) voor de oproerbeheersingsagent ‘Tear Gas’.

De “Tear Gas” RFP somt in totaal 36.000 bussen op die vereist zijn door de DND en die de winnende aannemer tegen 31 maart 2021 naar het Canadian Forces Ammunition Depot (CFAD) in Dundurn, Saskatchewan, moet hebben verzonden.

Hoewel het gebruik van Tear Gas als een crowd control-methode niet nieuw is in Canada, trok de ‘Tear Gas’-RFP de aandacht van Galati, die op sociale media speculeerde waarom zo’n grote order nodig is voor het voorjaar van 2021.

“Tear Gas Order – Rellen control – Govt of Canada – Vervalt op 31 maart”, schreef Galati op Twitter en plaatste een link naar de Buyandsell.gc.ca website “Tear gas” RFP.

“Je vraagt ​​je af wat ze nog meer hebben gepland voor de lente.”  

De Chemische Wapens Conventie verbiedt ondertekenende landen, waar Canada een van is, om “oproerbeheersingsmiddelen als een methode van oorlogvoering” te gebruiken, maar biedt wel vrijstellingen voor “binnenlandse oproerbeheersingsdoeleinden”, door de wetshandhaving.

In Canada en de VS is de afgelopen maanden traangas gebruikt om menigten demonstranten te verdrijven.

Bronnen:
https://www.lifesitenews.com/news/politician-raises-alarm-over-trudeau-govts-plan-to-build-covid-quarantine-isolation-camps
https://buyandsell.gc.ca/procurement-data/tender-notice/PW-ZL-105-38463

Waar gaat dit heen? En dat allemaal vanwege een virus met een sterftecijfer van 0,13% en 0,05% onder de 70 jaar.

Ook in Nieuw Zeeland bouwt men soortgelijke kampen:

Verplichte Covid-19 quarantaine faciliteiten in Nieuw-Zeeland

4.2 5 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven