CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

De Covid 19 pandemie als een welkome speler in het grote politieke schaakspel

De Covid 19 pandemie als een welkome speler in het grote politieke schaakspel

Ik geloof nog steeds dat een bewust en gemuteerd virus als Covid 19 onder de mensen is verspreid. Klaus Schwab, van het World Economic Forum, de man van, DAS VIERTE REICH, (de vierde industriële revolutie), heeft een pakt met Mark Rutte gesloten. Een chip in je hoofd of onder je huid en het DNA of het RNA zal door een inenting veranderen. Dan nog een beetje Luciferase in een covid 19 vaccin stoppen en we zijn herkenbare slaven van de Overheid geworden. En vooral nu het kabinet is gevallen en mark Rutte op zijn plaat is gegaan moeten we extra alert zijn. Dan hebben we geen vrienden meer maar er zijn alleen N.S.B.ers, (Nederlandse Staats Burgers), Er zullen knokploegen komen om niet gevaccineerde over te halen om een vaccinatie te nemen. Is dat complotdenken? Nee, dat is dezelfde stigmatisatie als het dragen van een gele Jodenster. Dan zijn de niet gevaccineerde mensen herkenbaar.

Er wordt met twee maten gemeten. De niet gevaccineerde mensen, de weigeraars, zullen opgejaagd worden. En de publieke opinie zal  opgestookt worden om ze als onmensen te zien. Ze denken niet aan anderen maar wie denkt er aan mij?Onderschat de meelopers niet. Ook kan de regering kampen voor besmette mensen gaan opzetten. Net zoals ze dat voor de asielzoekers hebben gedaan. Stop die spuit in je eigen reet. (Uitgezonderd dan als het een normale vaccinatie betreft). De nieuwe variant van het Covid 19, N501Y, is gemuteerd en veel besmettelijker. De huidige vaccins bieden geen of nauwelijks bescherming. Het helpt niets tegen de verspreiding van gemuteerde virussen. Als je je nu laat inenten krijg je bij de supermarkt of sportclub of in de kerk of op de scholen toch het nieuwe virus want daar ben je niet tegen beschermd. En anders krijgen de kinderen op de scholen het wel en die besmetten de ouders of Opa en Oma. Een herhaalde inenting kan leiden tot een verstoring van het DNA en RNA.

Kijk naar de zonnige reclames van de Overheid waarin jonge gezinnetjes net een Covid 19 injectie hebben gehad. Ze treden je lachend tegemoet. Die zelfde Overheid laat niet zien hoe de ouderen en hulpbehoevenden in verpleeghuizen langzaam aan Corona stikken en sterven. Wie zijn de schuldigen, de zorgverleners en de directie die met het virus besmet zijn en bij de oudjes op de kamers komen? Al beloofd de Overheid gouden bergen en al stelt zij een avondklok in het helpt niets tegen het Coronavirus. Het maakt de maatschappij alleen maar verder kapot. Wat wil de Overheid, twintig miljoen sociale uitkeringen uitdelen en dan nog eens tien miljoen asielzoekers binnenhalen? Dat kunnen toch alleen psychopaten zijn om zoiets te bedenken. Wat is er met de Nederlanders aan de hand. Zit er iets in het drinkwater? Denk er om, het zal in de nabije toekomst alleen maar erger worden. Geloof niets en niemand je wordt belogen en bedrogen. 

De Regering en de medische, farmaceutische industrie zijn niet langer te vertrouwen. Het zijn Covidioten. Ze zijn niet in de mensen of hun ziektes geïnteresseerd. Ze hebben alleen oog voor de aantallen vaccins en de omzet die dat oplevert. Van de Covid 19 en de mutaties komen we voorlopig niet af of we moeten stoppen met reizen en de grenzen sluiten voor alle vreemdelingen en asielzoekers die hier naar toekomen. (Dat zou een goede zaak zijn). Wil je met het vliegtuig naar Spanje op vakantie of wil je met de trein of bus naar een pretpark, een sportvereniging, scholen, een demonstratie? Dan loop je Corona op en ben je een besmetter. Overal waar groepen en mensenmassa’s zijn, zijn besmettingshaarden en daar helpen vaccinaties niets tegen. Denk erom als je een vaccinatie gehaald heb dan kan je evenzogoed een Covid 19 besmetter zijn. Het virus kijkt niet naar een persoon of hij wel of niet gevaccineerd is. Straks besmetten we ook onze huisdieren en dan moeten alle beesten afgemaakt worden? 

Verplichte vaccinatie helpt ook niet want dan zal door de globale DNA verstoring en afwijkingen de meute niet meer in de hand te houden zijn. zie de Biblebelt, daar denken ze dat God hun de Corona bespaart. Is dat doemdenken? Nee hoor, dat is je normale gezonde verstand gebruiken. Wat heeft deze Regering nog meer voor ons in petto? Telefoons met een trackingsysteem om te zien waar je je bevind. Camera’s overal waar je loopt en wat je doet. Dat hebben we toch al zal je zeggen. Ja maar dan bestuurd door de Overheid, het leger of Sectie stiekem die meekijkt of je geen foute dingen doet. Ik betrap mij er op dat ik de telefoon heel vaak thuis laat liggen als ik de deur uitga. Dan kan de gluurapp je niet in de gaten houden. Het beste kan je Facebook, Twitter, Whatsapp, en andere Social Media van je telefoon of je Computer verwijderen en deze vervangen voor Telegram of Signal. Deze laatste twee zijn meer geschikt als je privacy je lief is en als je zonder Overheidsbemoeienis wilt chatten. De naïven kunnen dan altijd Whatsapp voor het geouwehoer blijven gebruiken. 

Ik ben een realist en daarom ook beter voorbereid. De smartphone die eerst een zegen was met Whatsapp en Facebook en Twitter blijkt nu een spionageapparaat om je te laten volgen en je doen en laten in de gaten te houden. Vandaag kijk je naar een nieuwe winterjas. En morgen staan de advertenties van dit merk op de Telegraaf of op andere advertentiesites. Installeer de Adblocker op je telefoon of Computer. Ben je al gevaccineerd? De overheid weet het antwoord. Ben je ziek thuis of stiekem aan het werk? Ben je betrouwbaar of een crimineel? Ben je verslaafd aan alcohol of drugs? Nee, telefoonmerken en providers en social media zijn ook niet te vertrouwen en verkopen je data en gegevens aan opsporingsdiensten die hun netwerk over heel Europa uitbreiden. Ik word er spuugzat van.

Pas goed op jezelf en wees waakzaam. We zijn met teveel mensen op aarde en daar moeten de Regeringen vanaf. De pandemie-oorlog is uitgebroken. Bedenk wel dat als je wilt protesteren dat je dat massaal moet doen. De regering en de mainstream media laten je gewoon voor gek of paranoïde verklaren en maken je belachelijk. YouTube en Google en de social media sodemieteren je zo van het Internet af als je gevoelige informatie doorspeelt naar anderen. Kies in maart voor een partij die er voor de burgers is, anders word je straks gedwongen tot dingen die je niet wil. Kies voor je vrijheid.

Thomas Lont

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven