Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De Cabal

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Tijdens de laatste maanden van de tweede wereld oorlog stond Hitler gebogen over de stafkaarten het slagveld te bekijken en hij verzuchte, waarom, waarom zijn we bezig te verliezen? We hebben de beste tanks, de beste vliegtuigen, de beste getrainde soldaten die het ooit gegeven heeft, waarom? Hoe kan het toch dat we aan het verliezen zijn?

De generaal naast Hitler vroeg tussen neus en lippen door aan Hitler, wilt u dat écht weten, mein Führer? Waarop Hitler hem, schuin daar boven, recht in de ogen aankeek  en met zijn priemende ogen en zijn kenmerkende agressieve spreekstijl beet hij de generaal toe, natuurlijk wil ik dat weten, dan kunnen we de oorlog alsnog winnen.

De generaal zei tegen Hitler, het zijn de Joodse generaals, mein Führer. Met zijn ogen die bijna uitzijn oogkassen barsten ontplofte Hitler in woede, de Joodse generaals?  Je zegt me de ‘Joodse generaals’? Ja mein Führer, het zijn de Joodse generaals antwoordde de generaal. Weer ontplofte Hitler. Ik heb toch opdracht gegeven om ALLE Joden uit te roeien? Waarop de generaal antwoordde, ja mein Führer dat hebben gedaan, maar de geallieerden niet.

 

Het is alweer lang geleden dat er een stijd woedde op de wereld, toch zijn er analogieën te ontdekken met ‘toen en nu’. Nooit meer oorlog is het devies geweest de afgelopen kleine tachtig jaar. Maar vanuit het niets zitten we als volk weer opgescheept met tirannen en dictators die een absolute macht wensen uit te oefenen over het volk en dit doen met al hun ten diensten staande middelen. Steeds meer mensen gaan ontdekken dat ‘er iets niet klopt’ en steeds meer mensen zijn op zoek naar antwoorden. Onder andere is deze website bedoelt om bewustwording en begrip over de ontstane situatie te scheppen. Veel nieuwe mensen hebben hier op deze website ontdekt dat er meer aan de hand is dan dat de -oude vertrouwde media- ons wil doen geloven.

 

Hieronder ziet u u een bericht van Zev Zelenko die als arts nogal wat stof heeft doen opwaaien

Dit is wat de Engelse Wikipedia over Zev Zelenko te vertellen heeft;

Vladimir (Zev) Zelenko (born 1973)[1] is an Ukrainian-American family physician known for promoting a three drug combination of hydroxychloroquine, zinc sulfate and azithromycin as part of an experimental outpatient treatment for COVID-19 that he has promoted as the Zelenko Protocol. He has also promoted unfounded medical advice, conspiracy theories, and misinformation about COVID-19 vaccination.[2]

 

Hij heeft dus volgens Wikipedia; ‘ongefundeerd medisch advies gegeven’ en is een aanhanger van ‘complot theorieën’ en heeft ‘onjuiste informatie over Covid 19 verspreid. Dit alles uiteraard op de Engelstalige Wikipedia website.

Alle reden dus (volgens Wikipedia) om deze man met een korreltje zout te nemen. Het volgende bericht heeft hij op GAB (sociale website) gedeeld.

 

 

Dr. Zelenko

@ZZ611

6h

 

I am a conspiracy realist.

Vanguard and Black Rock are stake holders in all industry, media, academia, and politics.

Vanguard and Black Rock invest in each other through something called circular ownership.

Thus, consider Vanguard and Black Rock as a monopoly that owns everything.

With due diligence you will discover that the major stake holders of this monopoly are

-Rothschild family

-Du Pont family

-Rockefeller family

-Carnegie family

-Orsini Family

-American Bush family

-British Royal family

 

They use the following foundations to ferment chaos around the world

Bill and Melinda Gates foundation

Soros Open Society foundation

Clinton foundation

 

These foundations are instrumental for geopolitical destabilization.

Chaos is good for business and power acquisition.

Only a divinely inspired force can overcome this Goliath.

The world will be redeemed by acts of goodness and kindness.

We need collective divine consciousness in order to merit divine intervention.

The owners of the vanguard/black rock monopoly are a manifestation of the primordial serpent.

I am VERY optimistic about an upcoming redemptive event that will rebalance our dark world.

Fasten your seatbelts and enjoy the ride.

 

Vladimir Zev Zelenko MD

 

*Dit is nogal wat, wat Dr Zev Zelenko beweert en publiekelijk deelt. We hebben gezien dat Zev Zelenko zeker niet onomstreden is en hij weggezet wordt als complot theorie aanhanger en een beetje een ‘gekkie’. Hij beweert dus dat de ‘Cabal’ waarvan hij de familienamen noemt de manifestatie en eigenaren zijn van deze machtige beleggingsfirma’s en dat zij de ‘allereerste slang van het Kwaad zijn’, (de Satan in Westers Christelijk denken). Hij is ook erg optimistisch over de komende tijd en dat alles goed gaat komen.

Typisch is dat deze meneer hieronder hetzelfde beweert als Zev Zelenko alleen uitgebreider in de diepte onderzocht en meer filosofisch en wetenschappelijk gefundeerd dan Zev Zelenko.

Fabio Vighi is Professor of Critical Theory and Italian at Cardiff University, UK. His recent work includes Critical Theory and the Crisis of Contemporary Capitalism (Bloomsbury 2015, with Heiko Feldner) and Crisi di valore: Lacan, Marx e il crepuscolo della società del lavoro (Mimesis 2018).

https://thephilosophicalsalon.com/a-self-fulfilling-prophecy-systemic-collapse-and-pandemic-simulation/

 

De regelmatige volgers van deze website hebben ook Reiner Füllmich hetzelfde horen zeggen. De ‘Cabal’ of hoe u het ook wil noemen heeft hun hand overspeelt met hun drang naar het invoeren van een feodaal systeem op Chinees Communistisch leest geschoeid. En daarmee direct ingaan tegen alle verworvenheden die de Verlichting de Westerse wereld gebracht heeft.

Het Licht zal wijken noch doven.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
65 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
65
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x