Steun CommonSenseTV
nl Nederlands

De brede maatschappelijke discussie.

Als er één ding is waar de Nederlandse bevolking nu al jaren om gilt, dan is het wel de brede maatschappelijke discussie, de kabinetten Balkenende negeerden dat al angstvallig, maar ook de kabinetten Rutte gaven hierin telkens niet thuis, dat terwijl er duidelijk toch hele belangrijke zaken spelen,
een noodwet bijvoorbeeld doorvoeren zonder ook maar enige inspraak van de bevolking, past prima thuis in de voormalige DDR, maar niet in een land zoals Nederland en de praktijken die nu de boeren treffen door de beleidsmaatregelen van minister Carola Schouten, zijn gewoonweg misdadig te noemen, dit ChristenUnie varken heeft momenteel nog het geluk, dat het merendeel van de bevolking mogelijk nog niet door heeft waar het allemaal om draait, maar onder degene die dat wel door heeft, zullen er wel de nodige zijn, die voorstander zouden zijn van dit dier politiek te slachten.

Hoe corrupt en politiek verrot ons Nederlands rechtssysteem wel niet geworden is, blijkt wel uit het politieke Wilders+proces, of anders wel uit het kort geding wat de groep VirusWaanzin in een kort geding te berde bracht, maar eigenlijk zijn de misstanden te talrijk geworden om nog allemaal te benoemen, die nu al achttien jaar durende politieke landverraad, dat daarbij ingeslopen verrottingsproces van een politiek die niet de bevolking wenst te dienen, ons ziet als dom stemvee zal ongetwijfeld op een bepaald ogenblik alle grip en regie verliezen, misschien dat het die valse minister Ollongren zelfs nog gaat lukken om met paniek voor een tweede golf te zaaien, de angst nog even zo weet op te laaien, dat er een uitstel komt, maar dan kan ze ook maar het beste haar bezem pakken om snel mee op te vliegen, om niet op de heksenwaag te belanden.

Het deel van de bevolking dat nu wakker is groeit gestaag, we zien overal de protesten opduiken en de paniek onder de politici die fout zijn toenemen, de politici hebben nu nog de kans om hun vege lijf te redden, een heel goed alternatief hierop is dus de brede maatschappelijke discussie, maar de arrogantie van de macht denkt dat ze door de inzet van reservisten van het leger, politie en ME alles er nog onder de knoet te kunnen houden, we zien echter dat juist dit niet meer werkt, omdat er een solidariteit gaat ontstaan bij mensen die vroeger als eenlingen werkten, het is nog pril, maar steeds meer mensen, die je zeker niet de eerste de beste kan noemen, ballen hun vuist naar de gevestigde orde!

Uiteraard is CommonSenseTV dit ook niet ontgaan en ook wij zijn geen onbeduidende speler meer, zeer binnenkort lanceren wij middels een petitie, de mogelijkheid om u uit te kunnen spreken voor of tegen een vaccinatie tegen Covid-19.
Dat dient namelijk een vrije keuze te zijn, zonder chantage dat u geen popconcerten, voetbalwedstrijden of per vliegtuig u zich vervoert, een vaccinatiepaspoort is gewoon te belachelijk voor woorden, uw medische gegevens zijn uw gegevens en niet die van de staat, want dat is dictatuur!
Pomp Hugo de Jonge maar vol met de ongeteste troep die hij nu koopt, wij eisen op zijn minst een goed getest vaccin, mocht dat nodig zijn!

Wij vinden dat deze gek compleet incapabel is om voor ons te mogen beslissen, het is ons lijf en niet zijn lijf, wij hebben niets op met Kill Bill Gates en trawanten, die een enorm verdienmodel zien in vaccinaties, terwijl er steeds meer middelen en technische oplossingen zich aandienen om dit mogelijk zelfs uitgezette virus het hoofd te bieden, er is een enorme strijd gaande die nu nog vrij onzichtbaar is, maar stapje voor stapje wordt er door ons winst geboekt en laat u zich nog vaccineren, terwijl er genoeg alternatieven zijn, die straks de Bill Gates shit in de ban gaan doen?
Zeer binnenkort verschijnt daarom de petitie: “Geen verplichte Covid-19 vaccinatie!”

Uiteraard moet iedereen het vrij staan om hier zelf al dan niet voor te kunnen kiezen, maar aangezien ons kabinet en met name minister Hugo de Jonge ons middels chantage ons hiertoe wil dwingen, lijkt ons een petitie ons een noodzaak geworden.
We hebben het hier dus over een virus dat vergelijkbaar is met een griepvirus, dat bewerkt is om een hogere besmetting te bewerkstelligen en dat heel goed met alternatieven de wereld uit geholpen kan worden, dit is geen pandemie, geen killer-virus en de anderhalve meter samenleving is een farce, dit is een walgelijk verdienmodel van farmaceuten, big pharma die veel erger zijn dan dit virus!

Aangezien dit kabinet de brede maatschappelijke discussie schuwt als de pest, zullen we zelf besluiten moeten gaan nemen, doet u mee met de petitie, dan kunnen we Hugo de Jonge en zijn broer Marien voor eens en voor altijd duidelijk maken dat wij helemaal klaar zijn met de lockdown, met de anderhalve meter samenleving, met de noodwet en met dit achterlijke kabinet, dus teken de petitie en doe mee!

Dit verschijnt niet alleen op deze website, het is een officiële petitie, dus geef het door aan alle vrienden en kennissen, des temeer handtekeningen, des te grotere vuist we kunnen maken naar deze overheid, dank voor uw aandacht.

Chris Collard.

PETITIE!

https://petities.nl/petitions/geen-verplichte-covid-19-vaccinatie

 

4.9 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Pascal D.

Uitstekend artikel maar brede discussies gaan niet meer op voor velen zoals ik! Van mij mogen de koppen nu rollen en word het tijd dat deze witteboordencriminelen voor het gerecht verschijnen voor moord en misdaden tegen de bevolking! Ook de afschaffing van het koningshuis hoort hierbij, want die hebben zich al meerdere keren, in deze periode en daarbuiten, tegen hun eigen volk gekeerd. Het enige wat het koningshuis doet is hun hachje en statuut proberen te redden. Ze hebben tot nu toe nergens voor gediend! Net als in de tweede wereldoorlog: WEGWEZEN EN WEGKIJKEN! Leve de Republiek der Nederlanden vrij… Lees verder »

WhatsApp Image 2020-07-10 at 13.38.21.jpeg
Last edited 27 dagen geleden by Pascal D.
Jeannette

Dat heb ik ook gedacht tot ik in deze coronazoektocht op iets stuitte waar ik van schrok. Ik ga geen link plaatsen maar bij interesse kun je kijken bij partyflock.nl specifiek: Onderwereld-en-het-Koningshuis De vraag is: wie kunnen we nog vertrouwen?

wilboo

de geniepige achterbaksheid waarmee die schouten onze boeren de nek wil omdraaien is zondermeer stuitend, crimineel eigenlijk. eerst de stikstof norm 70x hoger maken dan bv in duitsland en vervolgens de boeren verplichten hun koeien te verwaarlozen met eiwitarm voer. Dan met ons belastinggeld de wanhopigen uitkopen, jammer van al die mooie bedrijven die al generaties lang winstgevend zijn. Met als doel weilanden vol bouwen met stadswijken. Waarom gaat dat mens niet te rade in wagenigen. Er is heus wel op termijn een oplossing te vinden om te veel aan ammonia om te zetten in stikstof gas (onschadelijk want lucht… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x