Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

“Intelligente” lockdown: De botte bijl van Rutte raakt het hart van de samenleving

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het virus is er, en dat het oudere mensen doodt, dat is ook zeker. Op welke schaal en in welke vergelijking, dat weten we niet exact. Maar op zeer kleine schaal en de gemiddelde leeftijd laat zien dat het onmogelijk is dat dit enig gevaar oplevert voor jongere mensen. Statistisch onmogelijk. Dit zal snel uitkomen.

Maar het komt wel naar boven door de cijfers. En dat zijn opmerkelijke cijfers gekoppeld aan andere ziektes en soortgelijke toestanden in het verleden.

We willen allemaal voorkomen dat de oudere mensen het Corona-virus oplopen. Iedereen heeft het beste met hen voor en wil een goede oplossing.

Maar het volk moet de politici in de gaten houden, alle politici, en zien wat hier gaande is.

We claimen niet hier de puzzel te hebben opgelost. We willen dat u meekijkt of hier misschien iets niet helemaal helemaal pluis is.

Ook politici kunnen in een val lopen met als gevolg allerlei ingrijpende veranderingen die niemand in Nederland wil. Ook de meeste politici waarschijnlijk niet. Maar ze worden onomkeerbaar.

Het is onze plicht dit te blijven melden in deze tijden van eenzijdig nieuws. Hoe boos sommige mensen ook zullen worden op ons. We slikken niet alles zomaar voor zoete koek.

 

Is die lockdown wel zo intelligent?

Dit moet één van de allergrootste wereldrampen zijn uit de geschiedenis om mensen hun vrijheid zo drastisch en aangrijpend in te perken en zelfs volledig te ontnemen.

Zijn deze maatregelen proportioneel? Is dit écht verantwoord? 

Dit zijn de cijfers wereldwijd. (25 maart 2020)

Deze cijfers zijn gebaseerd op de livetelling van: 
https://www.worldometers.info/coronavirus/

CHINA
81.218 besmettingen waarvan 3,5% is overleden
Totale impact op de bevolking van China: 3.281 doden – 0,0002% van de bevolking.  (1.4.000.000.000 = 1.4 miljard)

ITALIË
63.927 besmettingen waarvan 8% is overleden
Totale impact op de bevolking van Italië: 6.820 doden – 0.009% van de bevolking. (60.5 miljoen)

DUITSLAND
35.714 besmettingen waarvan 0.2% is overleden.
De totale impact op de bevolking van Duitsland: 132 doden – 0,0001% van de bevolking. (82.8 miljoen)

FRANKRIJK
22.304 besmettingen waarvan 1.6% is overleden.
De totale impact op de bevolking van Frankrijk: 860 doden – 0,001% van de bevolking.  (67 miljoen)

BELGIË
4.937 besmettingen waarvan 2.4% is overleden.
De totale impact op de bevolking van België: 178 doden – 0.0009% van de bevolking. (11.4 miljoen)

VERENIGDE STATEN
59.966 besmettingen waarvan 1.2% is overleden.
De totale impact op de bevolking van de VS: 808 doden – 0.0001% van de bevolking. (327 miljoen)

NEDERLAND
6.412 besmettingen waarvan 5% is overleden.
De totale impact op de bevolking van Nederland: 356 doden – 0.001% van de bevolking. (17.2 miljoen)

WERELDWIJDE CIJFERS CORONA-SLACHTOFFERS (25 maart 2020)
395.694 besmettingen waaraan 3.7% is overleden.
De totale impact op de wereldbevolking: 19.772 doden – 0.0002% van de bevolking. (7.530.000.000 = 7.53 miljard)

Het aantal doden wereldwijd staat ongeveer gelijk aan het aantal inwoners van Urk. Het aantal besmettingen wereldwijd tot nu aan de stad Utrecht met zo´n 350.000 inwoners. De helft daarvan is inmiddels genezen (bron)

Wereldwijd zijn de dodelijke slachtoffers gemiddeld tussen de 77 en 82 jaar oud.

Het overgrote deel had een onderliggende aandoening. (bron)

Wereldwijd boven de 90% en in Italië spreekt men zelfs over 99%.(bron)

Indien waar, overlijdt slechts 1% direct aan de gevolgen van Corona in Italië en wereldwijd 10%. Dat zouden op dit moment minder dan 2.000 directe slachtoffers van het Coronavirus zijn wereldwijd en 18.000 slachtoffers zouden al een onderliggende aandoening hebben gehad. Wereldwijd.

Een gemiddelde ontstaat uit pieken omhoog en dalingen naar beneden of een constante lijn rond de 78 en 81 jaar. Pieken omhoog zijn uitgesloten met deze gemiddelden, gezien de levensduur van de mens. Pieken naar beneden dus ook, anders kom je niet aan dit hoge gemiddelde toe.

INFLUENZA

Onze Volksgezondheid en Zorg spreekt van een gemiddelde van 2.000 sterfgevallen per jaar aan de influenza, gerekend over de periode 1999-2010.

Deze grafiek geeft de OVERSTERFTE weer als gevolg van influenza de afgelopen jaren. (bron: Volksgezondheid en Zorg – RIVM)

 

Bron: CBS en Volksgezondheidenzorg.info OVERSTERFTE afgelopen 10 jaar door influenza “Deze cijfers geven echter een onderschatting, omdat influenza niet altijd wordt gemeld als onderliggende doodsoorzaak.” (CBS)

 

De afgelopen 10 jaar hebben wij, op 2014 na, jaarlijks met een oversterfte te maken gehad ten gevolge van de griep.

Vorig jaar ruim 2.600 meer met een totaal van rond de 4.600 sterfgevallen aan de griep. De afgelopen 10 jaar overleden er tijdens ieder seizoen gemiddeld bijna 7.000 mensen. De cijfers van dit jaar zijn nog niet bekend of gepubliceerd.

In het seizoen van 2017-2018 was er zelfs een oversterfte waar te nemen van ruim 9.000. Ruim 11.400 personen stierven ten gevolge van de influenza in één seizoen in Nederland. Er was een groot tekort aan IC´s, vooral in Brabant. (bron) (bron) (bron)

Toch heeft de regering, onder leiding van Rutte, nog meer bedden weg laten halen.

Veruit het grootste deel van deze sterfgevallen (96%) betrof mensen boven de 60 jaar. (bron)
De gemiddelde leeftijd van dodelijke slachtoffers door COVID19 is 79,5  jaar.(bron)

Onder Mark Rutte  zijn bijna de helft van de IC-bedden wegbezuinigd terwijl de bevolking groeit.

Er waren 1.900 intensive-care bedden, maar Rutte liet 700 bedden weghalen.

Bedden per 1.000 inwoners

In Duitsland is het aantal bedden per 1000 inwoners: 8,1.
In Frankrijk 6,1
In België 5,1
In Groot-Brittannië 3,6
In NEDERLAND 2,3

Bron

PERS EN POLITIEK

De crisis van 2018 werd door de pers en regering niet heel breed uitgemeten, terwijl er een recordaantal aan griepdoden was in Nederland. 11.400 mensen stierven aan de gevolgen van de Influenza tijdens het seizoen 2017/2018.

Theoretisch gezien, zouden we ieder jaar in quarantaine gaan, dan zouden we het aantal doden aan de griep fors kunnen reduceren. Maar we doen dat niet. Voor geen enkel virus. Mensen hebben dan geen leven meer en belangrijker, de nasleep van een quarantaine levert een trauma op voor de samenleving. De samenleving verandert ingrijpend.

We gaan ook geen griepslachtoffers “turven” in de media, laat staan iedereen dagelijks confronteren. Dit zou een grote angst onder de bevolking kweken voor de Influenza en mensen gaan elkaar mijden.

Wanneer de overheid overgaat tot een lockdown dan weet de regering de gevolgen.

Mensen worden tegen elkaar opgezet en men gaat op jacht naar groepen mensen die niet gehoorzamen.  Er ontstaat een groot wantrouwen naar elkaar toe. Economisch gezien zijn de problemen enorm en veel mensen zullen, als logisch gevolg, in depressies raken of andere (gezondheids) problemen krijgen.

Vrijheden van burgers worden zwaar beperkt door de eigen regering en vrij buiten lopen wordt strafbaar. Militairen en drones zijn nodig om de burgers te laten gehoorzamen en je bent strafbaar wanneer je je volledige bewegingsvrijheid wilt blijven benutten.

Ook na zo´n lockdown blijven de verschillen in opvattingen bestaan en neemt de polarisatie in de samenleving toe.

“Wanneer we een virus hebben waar wereldwijd binnen 3 maanden tijd iets minder dan 20.000 dodelijke slachtoffers zijn gevallen, waarvan ruim 90% al een onderliggende aandoening heeft met een extreem hoge gemiddelde leeftijd van 79.5 jaar, is het dan proportioneel om de gehele bevolking verplicht op te sluiten?”

Ter vergelijking. Per jaar raken er, volgens de WHO, tussen de drie en vijf miljoen besmet met de Influenza-griep. (bron)
Er vallen jaarlijks tussen de 250.000 en 500.000 slachtoffers met een gemiddelde leeftijd van rond de 65 jaar.

Men heeft gekozen voor een lockdown.

Dit is, volgens de regering, het allerergste wat een land kan overkomen. Zo erg dat een heel land zijn vrijheid op moet geven. De media heeft de bevolking erop voorbereid en uiteindelijk vraagt de bevolking zelf om opsluiting door de angstbeelden die men voorgeschoteld krijgt. En hoe is het zover gekomen?

De media wakkert dagelijks veel angst aan bij mensen door 24 uur per dag beelden van lijkenzakken, mondkapjes, IC´s, en andere nare beelden te laten zien. Iedere dode wordt gemeld. Dit is misleidende informatie en wat heeft de burger aan deze overload aan angstaanjagende informatie zonder redelijk vergelijkmateriaal en kennis?

Het is ook niet eerlijk de bevolking dag in dag uit lastig te vallen met overvolle IC’s via de media die mede een gevolg zijn van het eigen beleid. Zie de winter van 2018 en hoe men er daarna niets aan heeft gedaan. De media was, vergeleken met nu, vrijwel onzichtbaar. Zo ook de regering.

Mark Rutte echter gaf tijdens het Corona-debat van 18 maart 2020 in de Tweede Kamer complimenten aan de pers voor hun optreden.

De Minister President sprak Nederland toe met de boodschap dat dit iedereen gaat raken. Deze toespraak is duidelijk. Er is een dodelijk virus onder ons. We krijgen er allemaal mee te maken en de enige mogelijke oplossing is een volledige lockdown.  Mark Rutte wast zijn handen schoon door zich achter de wetenschappers te scharen.

De collectieve angst neemt ernstige vormen aan en wordt 24 uur per dag gevoed door de media. Op geen enkele manier kan men ontsnappen aan de indoctrinatie van de pers en bangmakerij van de media. Het wordt er bij iedereen in geprogrammeerd. Angst, dood en verderf. Hoe kan dit, om welke reden dan ook, een goede oplossing zijn?

Is het écht te rechtvaardigen de hele wereld op slot te zetten vanwege, tot nu toe, een virus dat wereldwijd 20.000 mensen heeft getroffen? Het aantal inwoners van een dorpje? Waarvan 90% al een onderliggende aandoening had?  Met een gemiddelde leeftijd van 78-81 jaar? Waarvan het overgrote deel weer geneest?

Waarom sterven er in de landen die geen maatregelen nemen minder mensen?

Aan de varkensgriep in 2009 bezweken 350.000 jongeren. Obama werd geprezen door de kalmte te bewaren. Hoe staat dat in verhouding met dit virus?

Klopt hier iets niet of hebben we echt te maken met de grootste en meest gevaarlijke virus-outbreak ooit en is het een virus dat op lange termijn gekke dingen gaat doen die we nu nog niet inzien? Of weet de regering meer?

Om een nóg beter zicht te krijgen op de situatie, lees de bijdrage van Redacteur wiskunde en nieuwsredacteur Arnout Jaspers:
https://www.nemokennislink.nl/publicaties/relativerend-rekenen-aan-covid-19/

Vind u dit belangrijk? DEEL DIT ARTIKEL. 

GESCHIEDENIS GRIEPVIRUSSEN

De Spaanse griep aan het eind van de Eerste Wereldoorlog eiste 50 miljoen doden.
Dat was 10% van de in totaal 500 miljoen zieken.

1957-1958 kwam de Aziatische griep om de hoek kijken. Daar overleden 1,1 miljoen kinderen en jongvolwassenen aan.

In 1968-1969 de Hong Kong griep 1 miljoen mensen onder de 40 stierven hieraan.
Het ging om mensen die niet resistent waren geworden en geen immuniteit hadden opgebouwd uit een voorgaande griep-pandemie.

De Russische griep sloeg in 1977 om zich heen en nam een onbekend aantal jonge doden met zich mee.

Aan de varkensgriep in 2009 bezweken 350.000 jongeren.

En twee jaar geleden waren 900.000 mensen doodziek door de Nederlandse griep, waarvan 1% daadwerkelijk de pijp aan Maarten gaf.

UPDATE:

Ondertussen is er groen licht gegeven voor Albanië. De onderhandelingen om toe te treden tot de EU starten. Albanië dat door en door corrupt is en waar 56.7% moslim is. Daar gaat Nederland mee samenwerken??
https://nos.nl/artikel/2328301-eu-begint-onderhandelingen-over-toetreding-met-noord-macedonie-en-albanie.html

De Europese Unie wil telecomdata gebruiken in “strijd tegen Corona”De Europese Unie wil weten waar U bent. Pardon? (bron)

“…van honderden miljoenen Europeanen verzamelen om zo in kaart te brengen waar zij zich bevinden…”. Pardon??

India sluit 1.3 miljard mensen op? Met 10 doden??
https://edition.cnn.com/2020/03/24/asia/india-lockdown-coronavirus-intl/index.html

 

Directeur WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, 

“Er zullen binnenkort 300.000 besmettingen zijn. Alle stoppen los!”,

Hij zaait ANGST onder de wereldbevolking. Maar de helft is reeds genezen! 

Dit wordt hier door alle media als breaking news gebracht:

Een griepvirus treft tussen de 2.5 en 5 MILJOEN mensen waaraan er tussen de 250.000 en 500.000 sterven. Het zijn hun eigen cijfers:
https://www.medscape.com/answers/219557-3459/what-is-the-global-incidence-of-influenza

Deze man, Tedros Adhanom Ghebreyesus, roept ALLE NATIES op om ALLE STOPPEN eruit te trekken. En de Europese Unie gaat daar in mee, mensen. Merkel, Macron. Deze mensen zijn de deksel van een hele smerige put.

 

Kom tot bezinnen, Nederland. Alle landen nemen dit beleid over. Ook de EU kan hier zomaar mee doorgaan en het is in een flits gebeurd. Let op de Verenigde Staten. Hoe men het daar aanpakt.

“We can´t let the cure be worse than the problem.”
“De oplossing mag niet erger worden dan het probleem.”

 

Pieter Lakeman

“De paniek die is uitgebroken rond het Corona virus is te wijten aan het beleid van de regering Rutte. In enkele jaren tijd werd de capaciteit van de intensieve zorg om bezuinigingsredenen bijna gehalveerd. Gebrek aan capaciteit zal vele slachtoffers vergen.”


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x