Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De boeren opstand

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het is alweer ruim 47 jaar geleden, dat ik naar de Land &Tuinbouw ging, wilde eigenlijk altijd boswachter worden, maar mijn ouders kwamen nooit de belofte na, om mij in het derde jaar van de opleiding, de verdere opleiding in naar ik meen Arnhem of Apeldoorn verder te laten voltooien, wat ik ze overigens nu bepaald niet meer kwalijk neem.

Hierdoor is er dus toen nog ongewild, een redelijke dosis aan agrarische kennis mij deel geworden, vandaar ook dat ik enige aandacht wil besteden aan de agrariërs en boeren van Nederland!

Nederland is van oudsher een land wat toonaangevend is, als we praten over de bloementeelt, groenteteelt, fruitteelt, veeteelt, en visserij, het over het algemeen genomen een vrij vlakke land, wat ook nog eens vrij laag ligt, is uiterst geschikt voor het verbouwen van gewassen en veeteelt, de kennis die hieromtrent ook behoorlijk ontwikkeld is en onze innoverende creatieve geest, hebben dit kleine land groot gemaakt en zelfs tot een wereldspeler op gebied van export over nagenoeg de hele wereld.

De veredeling van rassen speelde hierbij uiteraard een hele grote rol, dat geldt voor zowel de planten als de dieren, er worden hier gewassen gekweekt, die vanuit een hele andere wereld komen, want de tulpen zijn van origine helemaal geen Nederlandse plant, maar komt oorspronkelijk uit Noord Afrika, Turkije, de lelies die wij als snijbloem kennen veelal uit Japan, wij domesticeerden deze planten en kweekten er tal van nieuwe rassen uit, speciaal geselecteerde kleuren en vormen, die tot de verbeelding spreken!

Zowel in de landbouw als de tuinbouw als de veeteelt in Nederland, wordt er heel hard gewerkt om een product op de markt te brengen, wat van hoge kwaliteit is, wat mooi op de vaas staat, wat goed en eerlijk van smaak is en wat ook nog eens gezond is voor de mensen.

Nederland is in feite altijd zelfvoorzienend geweest in de eigen behoeften, innoverend om steeds betere producten te kunnen leveren en als we terugblikken op het verleden, dan is de veestapel behoorlijk ingeperkt, maar voor de dolgedraaide pro EU politici, die enkel nog in EU grafiekjes kunnen denken, is het straks afgelopen voor deze sectoren.

De gedachte hierachter is een Nederland dat straks één grote randstad is, alle landbouw, tuinbouw en veeteelt weg gebannen uit Nederland naar Polen, zodat we hier alles vol kunnen plempen met woningen en bedrijfspanden, want volgens de EU moet Polen de graanschuur worden van Europa en is Nederland met nu al ruim 17 miljoen inwoners nog lang niet vol!

Ik begin zo’n hekel aan die dictatuurstaat genaamd EU te krijgen, dat mochten er terroristen dankzij Erdogan hier voet aan de grond zullen krijgen, om ze dan direct naar Brussel en Straatsburg te verwijzen!

Is er één ding heel nuttig voor Nederland, dan is dat wel dat daar dat hele Europarlement met de grond gelijk wordt gemaakt en dan mogen van mij die gekken die ons met resoluties als EU resolutie 1743 opzadelen, gewoon mee de lucht in, daar gaat namelijk echt niets aan verloren.

Onze bouw, onze akkerbouw, onze landbouw onze tuinbouw, onze veeteelt,onze visserij en al onze kennis wordt te grabbel gegooid door de EU, onze Tweede Kamer zit vol met lakeien van Brussel, de problemen die in Nederland spelen interesseren ze geen moer, ze zijn bezig Nederland uit te leveren aan de EU, dat de boeren gewurgd worden door imbeciele regelgeving, daar zitten ze in het geheel niet mee, ze hebben een bepaalde droom voor ogen, een EU, waar geen Nederland als land meer bestaat, hooguit als provincie en waar we als we geluk hebben nog een stuk of drie boerderijen bestaan, die mogelijk niet eens meer echte koeien hebben, maar plastic, als museumstukken.

Het mag dan heel nationalistisch klinken, maar ik ben enorm tegen die hele Gestapostaat genaamd de EU, noem me maar nationalistisch, maar wij en de boeren van Nederland hebben hier altijd zelf onze broek opgehouden, zijn altijd zelfvoorzienend geweest, zie nu al ruim vijftien jaar lang dat we alleen maar hebben moeten inleveren, is het dan vreemd dat mijn ultieme kick een kabinet Wilders & Baudet is?

Als er mensen zijn die Mark Rutte en Ivo Opstelten de gierkelder ingooien, dan zal ik ze niet helpen, het liefst trap ik ze nog onder de drek, die landverraders.

Mijn woede is groot, mijn excuses hiervoor, want de democratie wordt hier al voor meer dan vijftien jaar de nek om gedraaid, eerst door Jan Peter Balkenende en daarna door Mark Rutte en uiteindelijk komen de boeren in opstand, dat milieu is de grootste onzin die er maar te bedenken valt, de veestapel is namelijk al met de helft gereduceerd, door innovatie produceren de Nederlandse boeren straks de minste uitstoot van ammoniak ter wereld, dat vergt tijd en aandacht, maar dat gaat ongetwijfeld lukken.

Dit kabinet en volgers, met uitzondering van de PVV en FvD lijden aan het Stikstofsyndroom, aan het CO2 syndroom, in Den Haag laat men met graagte de boeren, tuinders, akkerbouwers en vissers naar de kloten gaan, als je van doen krijgt met een Carola Schouten, dan wordt je ter plekke met liefde een heiden, dat soort mensen zit er echt niet voor ons, haar belangen liggen in Brussel.
Ik noemde het al eerder, EU resolutie 1743, zoek dat eens op via Google, het is om van over je nek te gaan, dat is namelijk wat de EU met ons voorheeft en dat is ook wat mij zo’n tegenstander maakt!

De boeren zijn nooit ons probleem geweest, dat zijn ze nu ook niet, dat zij demonstreren is hun goed recht, dat komt door Brussel en de lakeien daarvan hier in Nederland!

De gekte in Den Haag dient teruggefloten te worden, die malloten aldaar dient eens keihard duidelijk gemaakt te worden, dat zij volksvertegenwoordigers dienen te zijn en geen lakeien van Brussel, ze hebben nu al voor tientallen jaren verzaakt om de voor Nederland bestaande problemen aan te pakken, men gilt nu moord en brand over de Mocro’s, maar die idioot van een Mark Rutte wil er nog steeds niet aan, dat er een Marokkanenprobleem is!

Dat stikstofprobleem is geen probleem, dat CO2 probleem is geen probleem, maar die Moccro maffia is wel een probleem en het merendeel uit de Tweede Kamer is zelfs nog erger dan die Mocro Maffia!

Ze helpen onze cultuur om zeep, ze hebben ons onze vrijheid afgenomen en helpen ons aan de bedelstaf en straks als er geen boeren meer zijn, dan kunnen wij niet meer met een handkar bij de boeren langs om voedsel zoals toen, dan creperen we straks van de honger, net als elk ander derdewereldland.

Het mag dan nu even vervelend zijn, maar ik sta nog steeds voor 100% achter de boeren en voor 0% achter dit kabinet van clowns, als dit kabinet valt, dan gaat bij mij de vlag uit!

Chris Collard.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x