Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

De Audiokrant nummer 50!

Verspreid de vrijheid!

Rick Kuitems heeft met LNN media een flinke professionaliseringsslag gemaakt. De redactie is uitgebreid en er is nu ook een kantoor in Hilversum waar programma’s gemaakt kunnen worden. Rick vertelt vurig over de verdraaiingen in het nieuws door de MSM.

Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge deed deze week aangifte vanwege een bedreiging op social media. Tijdens de demonstratie afgelopen zondag in Amsterdam, was er een galg te zien. Via social media werd demissionair minister Hugo de Jonge bedreigd doordat de galg van de demonstratie voor hem bedoeld zou zijn. Rick vertelde in De Audiokrant dat de media de situatie verdraait omdat de maker van de galg duidelijk heeft gemaakt dat de Nederlandse bevolking aan de galg zou hangen. De verwijzing naar een minister is nooit gemaakt volgens Rick. Een zeer energiek en oprecht betoog van Rick. LNN zit in de lift!

Rob Vellekoop is verhuisd en begeeft zich duidelijk in twee werelden. Enerzijds de bosrijke omgeving van het platteland met appelbomen en ongerepte natuur. Daarnaast is er de digitale wereld waar in een snel tempo vrijheden worden afgepakt en mensen worden buitengesloten. Rob vertelt in De Audiokrant dat hij een worsteling ervaart in het schrijven voor DLMPlus. Het schrijven valt Rob zwaar omdat de werelden zo ver uit elkaar liggen dat hij zich letterlijk uit elkaar getrokken voelt. Volgens Rob is de coronawerkelijkheid maar een heel klein dun laagje dat met een enorme inzet, power en geld geprojecteerd wordt op ieders netvlies. Na zijn vertrek uit de stad is het contrast tussen het gewone leven en de beleving van een gevaarlijk virus door de media, voor Rob veel groter geworden. In De Audiokrant moedigt Rob mensen aan om meer naar het platteland te trekken zodat de globalistische agenda moeilijker is door te voeren.

Fiona Zwart is de initiatiefnemer van Make That Change en is sinds kort betrokken bij verschillende nieuwe media zoals De Andere Krant.Voor De Andere Krant wil ze meer dieptegesprekken voeren die de menselijke kant laten zien. Volgens Fiona is menselijke kant iets wat nog ontbreekt in de nieuwe media en waar ze zich toe geroepen voelt om iets mee te doen. In De Audiokrant vertelt ze dat ze met haar movement een stuk coaching verricht in de vorm van groepsbijeenkomsten met een aantal ervaren sprekers. Belangrijk is dat je hierdoor mentaal sterker wordt. Veel mensen worden in deze tijd op bepaalde momenten getriggerd. In de podcast bespreken we waar Fiona voor het laatst door getriggerd werd. Volgens Fiona zijn er op dit moment veel mensen die het spel doorzien dat wereldwijd gepeeld wordt. Hierdoor raken nu al groepen mensen verzadigd van de informatie over corona. Juist voor die groep is het zaak om te verbinden met gelijkgestemden. Ook geeft Fiona advies om de weg naar binnen te maken. Er is volgens haar eigenlijk geen mooiere tijd om jezelf te leren kennen dan nu.

Luister maar!

Wil je meer afleveringen luisteren van De Audiokrant?

Luister hieronder alle edities in de afspeellijst:


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x