Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

De Audiokrant afl. 42

Verspreid de vrijheid!

De Audiokrant afl. 42

Welkom bij alweer de 42e aflevering van De Audiokrant

Ella Ster vertelt over een artikel dat ze las op Channel4 waarin de Londense politie een onderzoek naar Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell weigert uit te voeren.

Uit openbare documenten blijkt dat over een periode van 10 jaar, er tenminste 6 getuigenissen zijn van slachtoffers die gaan over verkrachting en aanranding. Het is volgens Ella overduidelijk dat de politie heel selectief te werk gaat en dit soort zaken bewust niet onderzoekt.

In De Audiokrant praten we verder hoe rechtszaken in Nederland worden behandeld als het gaat om kindermisbruik en pedonetwerken. Het heeft volgens Ella te maken met een machtsstructuur die ervoor zorgt dat informatie niet naar buiten komt. Op dat niveau doet men net alsof het niet bestaat. ‘Het gaat er uiteindelijk om dat er enorme misdaden worden gepleegd op kinderen en tieners. Als collectief mogen we het niet accepteren dat ze hiermee wegkomen.’

Vorige week had Jasper (CommonSenseTV) een collega YouTuber te gast van het kanaal Dutch Matrix. Het kanaal bespreekt complotten, buitenaards leven en aanverwante onderwerpen.  In De Audiokrant geeft Jasper aan dat hij het belangrijk vindt om de verbinding te zoeken met andere kanalen die ongeveer met dezelfde onderwerpen bezig zijn. Jasper vertelde ook dat hij zelf regelmatig kijkt naar het kanaal waarin ze bijvoorbeeld serieus rekening houden met een geënsceneerde ‘ufo invasie’.

In De Audiokrant praten we over de waarschijnlijkheid van zo’n event en de mogelijkheden die er zijn met holografische projecties (Project Blue Beam) om dit mogelijk te maken. Jasper stuurde een filmpje door zodat iedereen kan zien hoe verbluffend het eruit ziet.

Kijk maar!

Schrijver Rients Hofstra begint met een persoonlijk verhaal over een priklocatie dichtbij zijn huis. Hij vond een oude dame bij een priklocatie die niet geholpen kon worden. De locatie was nog niet open en daar werd ze niet over geïnformeerd waardoor ze in de problemen kwam.

Rients steekt zijn mening niet onder stoelen of banken als het om vaccineren gaat. Volgens Rients kan iedereen zich informeren door bijvoorbeeld emeritus hoogleraar Pierre Capel en Duitse advocaat Reiner Fuellmich te volgen.

Het vaccineren noemt Rients een misdrijf tegen de mensheid. Ondanks de versoepelingen is Rients kritisch op het beleid omdat hij verwacht dat de maatregelen na de zomer weer worden teruggedraaid.

Veel luisterplezier!

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x