Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

De Audiokrant afl. 40

De Audiokrant afl. 40

De veertigste editie van De Audiokrant is een feestelijke aangelegenheid.

Rob Vellekoop draait sinds deze week 10 jaar mee met zijn nieuwssite DLMPlus en dat is een prestatie van formaat. Ik ga met Rob in gesprek over zijn drijfveer om bijna dagelijks artikelen te schrijven voor zijn pagina. De corruptie, het onrecht en eigenlijk alles wat er niet klopt in de samenleving is voor Rob reden genoeg om door te gaan met zijn veelgelezen artikelen. Later in het gesprek kom ik ook even in aanraking met een andere kant van Rob: dichten. Een tienjarig jubileum is niet niks en geheel in stijl sluit Rob ons gesprek af met een pakkend gedicht, toegespitst op deze ingewikkelde tijd.

Veerle Coulembier is in België veelvuldig aanwezig bij demonstraties en praat ons bij in De Audiokrant.

Op 29 mei jl. werd er in Brussel (Ter Kamerenbos) een demonstratie gehouden. Een wandeling werd georganiseerd, speciaal voor alle Europeanen (European United) die willen demonstreren voor de vrijheid.

Uit Nederland waren jurist Jeroen Pols en Willem Engel (Viruswaarheid) aanwezig om te spreken. Er werd een wandeling georganiseerd die zonder problemen is verlopen. Toch wist Veerle ons te vertellen dat er sprake was van buitensporig politiegeweld tegen een demonstrant. De beelden zijn nog te zien op de Facebookpagina van RTBenelux.

Veerle raadt iedereen aan om de beelden niet te kijken voor het slapengaan. We zijn dus gewaarschuwd!

Tilasmi Frigge is altijd op zoek naar dingen die niet gebeuren maar volgens hem wel moeten gebeuren. Hij heeft een netwerkbijeenkomst gepland voor de kopstukken van de alternatieve media om elkaar persoonlijk te leren kennen. Hij wil een informele setting creëren met muziek, een hapje en een drankje waarin alle kopstukken van de alternatieve media met elkaar in gesprek gaan. Het doel van de avond is een betere samenwerking. We praten verder over een rentevrij geldsysteem waar Tilasmi één van de ontwerpers heeft ontmoet. Hij is benaderd om mee te werken om een nieuw geldsysteem te ontwikkelen. In De Audiokrant geeft Tilasmi zijn visie op een nieuw geldsysteem waarin chartaal en digitaal geld naast elkaar kan bestaan.

Luister maar!

Veel luisterplezier!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x