De Audiokrant #35 met Ella Ster, Rob Vellekoop en Rick Kuitems

De Audiokrant #35

De Audiokant is een wekelijkse bundeling van onafhankelijk nieuws.

Naast de reguliere media bestaat er ook een alternatieve media waar veel mensen in Nederland zich met passie inzetten voor eerlijke en onafhankelijke nieuwsvoorziening.

Dit geluid is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil graag meer samenwerking. Om dit geluid te versterken maak ik regelmatig een overzicht van verschillende kanalen met onafhankelijk nieuws (websites, YouTube-kanalen, podcasters en schrijvers) die bestaan naast de reguliere media. In de vijfendertigste editie praat ik met Rob Vellekoop van DLMPlus, schrijfster Ella Ster & Rick Kuitems van YouTube-kanaal LNN.

Schrijfster Ella Ster praat ons bij over een Slowaaks onderzoek dat werd gedaan om de PCR- teststaafjes onder de loep te nemen. De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de PCR-tests met  wattenstaafjes, die men via de neus helemaal tot aan de hersenen inbrengt, zijn gemaakt om Darpa Hydrogel aan te brengen. In De Audiokrant spreek ik met Ella over een zekere aanval op het spirituele in de mens. Omdat de stoffen niet alleen het immuunsysteem beïnvloeden, maar ook de pijnappelklier en de rode bloedcellen. Ella gaat vervolgens kort in op het Evergreen schip dat in het Suezkanaal is vastgelopen. Er zou een wapentechnologie aan boord zijn geweest om een klimaatramp te veroorzaken. Gelukkig is die aanval verijdeld en is een grotere ramp ons bespaard gebleven. Tot slot nog een persoonlijke noot van Ella over haar energetische gevoeligheid. Ze voelt aan dat we voorbij een kantelpunt zijn. Veel mensen hebben hetzelfde gevoel volgens Ella, maar het moet zich nog uitspelen voor de massa. Ella denkt dat dit vooral op politiek niveau zal zijn.

Rick Kuitems is initiatiefnemer van Lockdown News Network (LNN) en wil naast de video’s op het YouTube-kanaal ook bezig met radio en televisie. Samen met wakkere artiesten en bekende Nederlanders wil hij een parallelle samenleving vormgeven. Zo noemt hij verschillende deejay’s als Dj Paul Elstak en Dj Jean die volgens Rick wakker zijn. In De Audiokrant geeft Rick duidelijk aan dat hij zich zorgen maakt over de situatie en dat hij tegen een testsamenleving is. Binnenkort heeft Rick een interview met een nieuw initiatief “Blue Truth” waarin politieagenten samenkomen omdat veel agenten het niet eens zijn hoe ze worden ingezet bij demonstraties. LNN is ook op 8 mei aanwezig bij de demonstratie in Nijmegen waar Police For Freedom aanwezig is.

Met Rob Vellekoop praat ik over zijn laatste artikel waarin hij een onderzoek aanhaalt van de NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid). Uitgeverij De Blauwe Tijger wordt hierin genoemd en krijgt de volgende aantijgingen te verwerken: “aansluiting van verschillende groepen met verschillende grieven, verbonden door anti-overheidsdenken, kan verharding in de hand werken.” Heftig. De NCTV beschuldigt de uitgeverij vervolgens een doorgeefluik van anti-overheidspropaganda, nepnieuws en complottheorieën te zijn. Daarnaast zouden ze geld geven aan een boerenactiegroep. Dat laatste ontkent Tom Zwitser overigens niet. Naast ING kon ook betaalplatform Mollie zich niet meer vinden in het profiel van de uitgever. De ING schijnt per juli 2021 de rekening te hebben opgezegd. In deze publicatie worden verschillende nieuwe media als De Andere Krant, Viruswaarheid, BPOC en Gezond Verstand genoemd. Volgens Rob lijkt het voor de hand liggend dat ook deze nieuwe media problemen zullen krijgen met de bank.

Veel luisterplezier!

LUISTER HIER!

Bron:

5 5 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x