Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

De A status voor een C virus!

De A status voor een C virus!

Het is werkelijk niet te geloven, het coronavirus wordt gelijk getrokken met een echt killervirus genaamd ebola, we hebben het hier over onze zogenaamde volksvertegenwoordiging, maar het blijkt toch wel, dat deze mensen werkelijk op een enkeling na geen knip voor de neus waard zijn, niet gehinderd worden, door ook maar enige vorm van kennis en daardoor totaal incapabel zijn om ons land te kunnen besturen!

Wat media, farmaceuten, onze overheid, regering en tal van andere idioten bereikt hebben, is een totale hysterie, vandaag liep ik in de supermarkt en spotte twee mondkapjes dragende klanten, we weten allang dat mondkapjes niets bijdragen tegen de corona verspreiding, maar om ze nu nog te dragen, dat geeft toch wel aan in hoeverre de angst er bij de mensen is ingepompt, ik vond dit gewoon walgelijk!
 
Dan hebben we de moordaanslag op Peter R de Vries, waarom kom ik hiermee op de proppen? Nou het is de perfecte afleiding van waarover het werkelijk zou moeten gaan, dat is wat corona werkelijk is, hiermee wil ik dus niet zeggen dat ik een dergelijke aanslag goedkeur, maar het is wel de perfecte afleiding van waar het in werkelijkheid over zou moeten gaan en dat is de leugen die regeert, corona is vergelijkbaar met een heftige griep en niet vergelijkbaar met ebola!
 
Er is maar een gering percentage in de Tweede Kamer, die werkelijk beseft wat die A status betekent, maar ja, wat kun je anders van globalistische zelfverrijkers verwachten, hen interesseert de bevolking nauwelijks, zij hebben andere belangen en of vredesdemonstranten nu in elkaar gemept worden zal hun een rotzorg zijn, als zij er zelf maar beter van worden en juist daar ligt het grote probleem.
 
Die hele Tweede Kamer zou een enorme zuivering verdienen, het is niet alleen dit demissionaire kabinet, wat mij betreft direct op zou moeten hoepelen en voor een tribunaal dient te verschijnen, ook binnen de oppositie zitten er de nodige volksverlakkers die bijdragen tot het in stand houden van iets wat zij nog democratie durven te noemen, maar wat gewoon volksverraad is!
 
Laat ik hier even een complimentje geven aan het FvD, niet de partij die ik stemde, maar wel de enige partij die covid-19 juist beoordeelt, het is dus geen virus met een A status, het is een virus vergelijkbaar met een heftige griep en als ik als burger hierover iets mag zeggen, dan is het wel dat dit kabinet en de slaafse steun verlenende oppositie, naar huis gestuurd dient te worden, in afwachting van een op te richten tribunaal!
 
Want een Hugo de Jonge is wat mij betreft gewoon een misdadiger, door de mensen te onthouden van alternatieven zoals Ivermectine en HCQ in combinatie met zink en een virusremmer of andere alternatieven, wanneer je weer leest dat een dertienjarige het leven liet door wat men vaccinatie durft te noemen, terwijl het niets meer dan een experiment is van farmaceuten, waarbij wij de onwetende proefkonijnen zijn, dan dient dit te stoppen!
 
Je moet toch wel een enorme schoft zijn, om dit maar te blijven verzwijgen, ja er is een aanslag gepleegd op Peter R de Vries, dat is heel erg, maar dat hebben we wel te danken aan wanbeleid, aan open grenzen, aan het met voeten treden van onze grondrechten,waardoor Nederland rechteloos is geworden, we een politiek hebben waarvan het grootste gedeelte er niet meer voor de burger zit en mee huilt met de wolven in het EU bos!
 
Rutte wil enkel maar regeren, macht hebben in Nederland en dat heeft ons al bijna tot de afgrond gebracht, ook hij is een misdadiger, ook hij en de nodige anderen uit dit demissionaire kabinet zijn een tribunaal waardig, het is de hoogste tijd voor een politieke schoonmaak, voor een https://alternatiefstaatsbestel.nl/  om eens een keer werkelijk uit deze EU misère te komen en weer in een vrij land te kunnen leven!
 
Een soeverein Nederland, waarbij het zogenaamde koningshuis met zijn huidige dubieuze rol eens een DNA test wordt afgelegd, om te zien of ze werkelijk nog aanspraak maken op de troon, maar zoals het er naar uitziet, zijn dit enkel nog vazallen, die geen enkel blauw bloed meer hebben.
Indien dit het ‘t geval blijkt te zijn, dan is een republiek nog de enige wenselijke optie, een Nexit NU!
 
Ik hoop dat een Peter R de Vries weet te herstellen, maar gelet hetgeen ik heb gezien maak ik me uiteraard geen illusies, het beeld wat hiermee gepresenteerd wordt, is dat we nog een vrije en onafhankelijke pers hebben, maar waarom zijn er dan zoveel alternatieve media ontstaan?
Van de chaos in ons land vind je enkel het nodige terug bij de alternatieve media en dat is net zo zorgelijk als de toestand van Peter R de Vries.
 
Chris Collard.

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
24 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
24
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x