Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

DDos attack – Waarom wij?

Verspreid de vrijheid!

Nog steeds liggen we onder Ddos attack.

En wanneer je dagen achter elkaar een gerichte Ddos uitvoert, dan kost dat geld, dik geld. (Maar ja, wat is veel geld voor wie?)

Het is me een raadsel waarom wij, precies wij. We zijn niet de enigen maar voor zover ik weet wel de enige zo constant en zo vaak.

Maar, met een grote slag om de arm, we kunnen weer verder.

We weten dat wij hier niet geliefd zijn bij enkelen, (of velen). Daar zijn we apetrots op omdat we weten dat we het goede doen. Dat is een overtuiging.

Maar exact óns eruit pikken? Er zijn meerdere sites inmiddels. Veel meer.

Het zal zo zijn. We hebben CloudFlare ertussen gezet. Iets waar we niet van houden om verschillende redenen maar het geeft voorlopig even een extra beveiliging. Dat betekent dat de eerste keer dat u onze site bezoekt even 5 tellen moet wachten. Daarna niet meer (totdat u de cookies wist). Ook hebben we grotendeels de aanval afgeslagen maar één en ander moet nog gebeuren.

We gaan weer verder. Zowel met artikelen, video´s die we nog klaar hebben liggen en op de achtergrond (zoals u ziet) wordt de site steeds professioneler en posten we de honderden video´s als archief op een aparte server. Ik moet het met een slag om de arm blijven zeggen. Er valt nog wat te doen.

Liever alles nu goed geregeld en wellicht wat minder artikelen. Want we weten allemaal wel wat ons te wachten staat vanaf september.

De namen van de corona “varianten” liggen al klaar. Écht vakantie doen we niet aan en als alles maar klaar is voordat “de hel losbreekt” (klinkt heel negatief, het wordt ook een ravage maar ik ben steeds positiever dat wij hier wereldwijd uit gaan komen en dat wij allemaal, wij, jullie en anderen, ons steentje daaraan hebben bijgedragen).

We waren ook in Nederland (met Jensen) de allereerste die direct tegen dit coronasprookje ingingen in maart 2020 Tussen haakjes, “leuk” om weer eens terug te lezen. Vandaar ook die verandering van de site, dan komt dat ook weer allemaal naar boven.

Terecht kregen we heel veel kritiek maar ik en anderen waren zo zeker, alleen door de belachelijke cijfers al, dat er helemaal niets klopte van het verhaal. Het kón gewoon niet en dan kun je niet je mond houden als je geen enkele twijfel hebt.

“Ik kan me niet meer indenken dat ik mijn mondkapje niet meeneem!”

Nu snap ik waarom de horeca zo lang dicht moest. Eerst afgezonderd wennen. Dan praten met de rest van de brainwashte meute. Zou het niet?

 

Bedankt voor al jullie geduld. Bedankt voor wellicht het kleine beetje geduld wat jullie misschien nog meer op zullen moeten brengen. We moeten ons ook niet te belangrijk maken. Er zijn gelukkig veel andere sites de grond uit gesprongen.

Ook dank aan diegenen die (we kunnen geen namen noemen vanwege privacy, één persoon zal direct weten dat ik hem/haar bedoel als ik €33 zeg) die blijven steunen terwijl we bijna niet konden plaatsen. Fantastisch. Het gaat ons er nu om om dit te kunnen blijven doen.

Nog een kleine mededeling: We konden ook niet bij de email. Nu wel, via webmail, dat is lastig werken. Het kan dus goed zijn dat uw email niet beantwoord is. Excuses daarvoor.

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x