CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

David Icke over de gevolgen van Corona en de lockdown

Een interview met David Icke over de gevolgen van deze absurde lockdown. 

David Icke. Al zijn video´s worden van YouTube verwijderd en zijn kanaal, met bijna een miljoen abonnees, werd door YouTube volledig verwijderd. Alleen het verhaal van de WHO mag worden besproken wat betreft COVID19 en de rampzalige gevolgen.

David Icke heeft dus een duidelijke andere mening en visie over wat er momenteel gaande is.
“Deze wereld is niet gemaakt voor kleinere bedrijven en zelfs enkele grote bedrijven. Alleen de gigantische bedrijven die alles beheersen en produceren. Amazon is een klassiek voorbeeld hiervan.”, zegt David.

En over Corona en de lockdown:
“Deze corona hysterie zal zich wereldwijd ontvouwen tot een situatie die kleine zaken, familiebedrijven en zelfs middelgrote en grote bedrijven vernietigd worden.” 

David Icke:
“Het zal catastrophaal worden. Wat gebeurt er met al die mensen die een bedrijf hadden? Wat gebeurt er met al die werknemers? Die vallen naar de bodem van deze “Hunger Games” samenleving.”

“Barren, hotels, restaurants. Er wordt maar gezegd: Ga er niet heen, blijven ze zeggen. Waar denkt u dat dit op uit draait?”

Zie hier de hele video. Nederlands ondertiteld:

 

David Icke wordt vaak neergezet als een complotdenker en heeft in het verleden uitspraken gedaan dat er buitenaards leven op aarde zou zijn in de vorm van reptielen. 

Dat neemt niet weg dat deze man verstandige dingen zegt die passen in het verhaal van wat we nu zien gebeuren.

De zogenaamde nuchtere mensen, die alles afdoen als een complottheorie, zijn zelf ontzettend kortzichtig. Het gaat er niet om wie het zegt, maar wat er gezegd wordt. En dat leg je naast andere bevindingen neer.

Het is juist een complot dat er blijkbaar geen enkele mainstream media journalist geïnteresseerd is om een aantal hele grote olifanten die in de kamer staan, niet te willen onderzoeken.

Een voorbeeld hiervan is Bill Gates.

Wanneer  je weet dat Bill Gates miljarden doneert aan de WHO en het RIVM (bron) dat zelfs bijna afhankelijk is van de gulle donaties van deze man, dan is het voor een journalist toch een natuurlijke reactie daar direct in te duiken? die over onze gezondheid gaan en tegenwoordig beslissen hoe wij moeten leven.

Maar nee. Dat wordt direct gezien als een bewering en dus fakenews.

Je bent direct een aluhoedje wanneer je een aantal feiten uitspreekt en publiceert over deze man. Ze lezen het ook niet en met een grote mond lachen ze je uit. Het wordt bestempeld als nepnieuws want “het is niet bewezen”. Het is dan niet aan journalisten om dat juist te gaan onderzoeken en aan de kaak te stellen?

Maar nee. Je bent direct een aluhoedje wanneer je een aantal feiten en verdenkingen uitspreekt over deze man. Ze lezen het ook niet en met een grote mond lachen ze je uit. Het wordt bestempeld als nepnieuws want “het is niet bewezen”. Het is dan niet aan journalisten om dat te gaan onderzoeken en aan de kaak te stellen?

Wie zijn hier nu de zotten?

Is Bill Gates kwaadaardig en levensgevaarlijk?

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven