Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

D’66 wat is dat eigenlijk toch een wereldvreemde partij!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wanneer we D’66 eens goed onder de loep nemen, dan is deze partij best wel behoorlijk wereldvreemd, een partij die zich onlangs nog uitliet middels Maarten Groothuizen dat Nederland niet bang hoeft te zijn voor immigratie, hij pleit zelfs voor binnenhalen van “gastarbeiders” omdat dit goed zou zijn voor onze economie en dat werkgevers zelfs zitten te springen om arbeidskrachten.

Nu weten we inmiddels wel, dat er nog maar heel weinig van de economische vluchtelingen ook daadwerkelijk aan de slag zijn gegaan, dus wanneer krijgen ze bij deze partij hun verstand weer een beetje terug? Het zal me benieuwen.

Dan het proefballonnetje van Rob Jetten over de legalisatie van drugs, dat hij op een party ooit een pilletje extasy heeft genomen, dat zou toch zeker geen aanleiding moeten zijn om alle bestaande drugs in Nederland maar te legaliseren, kijk wanneer men cannabis zou legaliseren, een drug waar nog nooit iemand aan een overdosis is door overleden, dan zal daar toch niet zo’n groot bezwaar op zijn, maar nee hij praatte over drugs in zijn algemeenheid en daar zijn toch wel de nodige slachtoffers door gevallen er zijn zelfs harddrugs waar je na één keer gebruiken al verslaafd aan bent.

Nee, deze persoon is als fractievoorzitter van zijn partij nu niet de meest verstandige persoon en dat blijkt uit nog veel meer bizarre ideeën.

Zo wil hij bijvoorbeeld wel een referendum terug en dan in bindende vorm, je zou dan denken dat is een heel mooi streven, maar ondanks dat D’66 er heilig van overtuigd is dat de Nederlanders in meerderheid de EU willen, wil deze partij pertinent niet, dat zo’n bindend referendum ooit ingezet zou kunnen worden, voor een stemming over de EU te kunnen houden.

Het geeft wel een beetje aan met welk een wereldvreemde partij we hier van doen hebben, maar het wordt allemaal nog gekker, want in Brabant bestaat er de mogelijkheid tot een coalitievorming van VVD, CDA en FvD, en wat zien we dan gebeuren? Rob Jetten van D’66 en Jesse Klaver van Groen Links staan op hun achterste benen en proberen VVD en CDA deze coalitie uit hun hoofd te praten!

Waar we ook in het geheel niet blij over zouden moeten zijn, dat is dat minister Sigrid Kaag zich zo groot loopt te maken voor het Ceta verdrag, dit kabinet heeft ons op lopen zadelen met allerlei verdragen en we kennen uiteraard op het pact van Marrakesh, wat nu al een regelrechte ramp is, maar in Rutte III zetten mensen nogal wat graag hun handtekening.

Ik kan uiteraard nog wel verder gaan met enige uitleg, maar dan blijft er mogelijk straks weinig uitleg en ruimte meer over voor het benoemen van andere kwalijke D’66 personages.

Het is een zegen dat Kajsa Ollongren nu al enige tijd door ziekte uit de roulatie is, als we Kees Verhoeven mogen geloven, dan heeft dit toch wel met het plaaggedrag van Martin Bosma (PVV) van doen!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7tUGj9hsPn4[/embedyt]

 

Dan hebben we uiteraard de grote eikel Tjeerd de Groot nog, die wist te beweren dat 10% van de Nederlandse eikenbomen in Nederland ziek zijn, volgens hem komt dit door de stikstof, die uit de lucht komt vallen dat ze ziek zijn, maar een veel logischer verklaring is wel, dat door eenzijdige beplanting van eiken, deze bomen nu al voor jaren compleet kaalgevreten worden door de eikenprocessierups en dus daardoor veel gevoeliger worden voor ziekten, dan zijn maatje Jan Paternotte, die beweert dat duingebieden en de Veluwe overwoekerd worden door braamstruiken en brandnetels, vreemd ik woon in duingebied en trof daar zelfs minder braamstruiken en brandnetels aan als in afgelopen jaren en de heide heeft op de Veluwe in geen jaren zo massaal gebloeid als afgelopen jaar.

 

Uiteraard kreeg Paternotte nog bijval van Sjoerd Sjoerdsma, maar deze persoon laat je zelfs geen spijkers op laag water zoeken, want als hij iets verstandigs zou zeggen, dan wordt hij gek van blijdschap!

Je zou denken dat het vertrek van Alexander Pechtold de partij goed zou hebben gedaan, maar een partij met zoveel wezenloze figuren komt moeilijk nog geloofwaardig over.

De walking dead zou je Pia Dijkstra gerust kunnen noemen, haar organenhandel, de pil of het spuitje voor euthanasie, het werken tot je 67ste, maken deze partij zelfs nog luguberder, met alle gelonk naar Brussel heeft deze partij zich niet bepaald geliefd mee gemaakt, hun kroonjuweel het referendum gooiden ze als eerste uit het gammele bootje van Rutte III en proberen dat nu weer op te vissen.

 

Ooit startte Hans van Mierlo deze partij, hij zal zich net als Joop Den Uyl (PvdA) wel verscheidene malen in zijn graf hebben omgedraaid, want tot wat een partij is D’66 toch verworden, regelmatig wordt er bij deze partijnaam een extra 6 geplaatst, als zijnde het getal van de duivel en ook de letter D wordt een heel andere betekenis toegeschreven, want Democraten kun je het toch echt niet meer noemen!

Een partij die eerst vecht voor referenda, daarna mede verantwoordelijk is met het opdoeken ervan, die nu weer onder condities een referendum terug wil, kan ik niet anders als wereldvreemd noemen!
Hopelijk laat de Nederlandse bevolking zo’n partij in het vervolg links liggen, want dit linkse globalisme is niet de uitgebreide catalogus welke zij als verkiezingsprogramma schreven, deze regenten van Brussel!

Chris Collard.

 

 

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x