NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

D66 Sigrid Kaag: “Nederland moet zijn soevereiniteit opgeven!”

SIGRID KAAG WIL NEDERLAND OPHEFFEN

 

Zojuist hield Sigrid Kaag haar overwinningstoespraak, maar het leek eerder een speech voor een eurofiel-congres. Sigrid Kaag is helemaal in extase nadat ze de lijsttrekkersverkiezingen van D66 heeft gewonnen – haar overwinning kwam nu niet bepaald onverwacht aan, maar enfin. De toon is direct gezet, D66 onder Kaag wordt een soort van Timmerfrans aan de EU-anabolen.

Misschien maar goed dat ze het rechtstreeks uitspreekt in plaats van hier omheen te draaien. Dan weten we in ieder geval wat ze willen.

LEES HIER VERDER

 

https://www.telegraaf.nl/nieuws/49252869/kaag-nederland-moet-soevereiniteit-opofferen-aan-europa
https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/kaag-tijdens-overwinningstoespraak-nederland-moet-haar-soevereiniteit-opofferen-aan-de-eu/

 

Sigrid Kaag. De vrouw die Nederland wil opheffen en overleveren aan de EU.
5 4 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Nauta

Met zo’n uitlating, en zeker nu, zal D66 worden afgestraft bij de volgende verkiezingen. Dan zitten we nog wel met all die D66’ers als rechters, burgemeesters, enz. Stem FvD of PVV want dan is er nog hoop op NEXIT.

bullhead

In een dictatuur passen geen verkiezingen.

Blijlevens

Het probleem is dat het niet gaat gebeuren je heb geen idee hoeveel van die gekken rond lopen in Nederland die Europees geil zijn. En totaal niet aan de volgende generatie denken, het interesseert ze niks,ook de VVD niet [Rutte].Dus ik denk dat D66 zeker 14 zetels haalt maar hoop het niet .

medusa

Deze mevrouw geilt op dictators…ik heb de naam, maar deze vrouw is levensgevaarlijk !

Jan Janssen

AlQaq-Kaag is een gevaarlijk type.

Net als Rutte, trouwens.

Blijlevens

Kan Kaag niet op geheven worden ,of een Coronatje Krijgen .Mag misschien niet zeggen maar kan het niet laten .

Knalkopje1

Sigrid Kaag, heb je al een paar nikabs in je klerenkast hangen? Die kunnen van pas komen als jouw geliefde Religie van de Vrede, de Tolerantie en de Mensenrechten het hier voor het zeggen krijgt.

Debbie V

Walgelijke zwakke ziel dat het is..!

JetsD

PVV en FvD zijn “controlled opposition:. Wij hebben de afgelopen verkiezingen op FvD gestemd, maar zijn zwaar teleurgesteld in hen. We hebben ons lidmaatschap opgezegd.

Nauta

Teleurgesteld in wat? Het is een 2 kamer fractie nu. Dat betekend dat ze weinig tot geen zeggenschap kunnen uitvoeren. Plus ze worden verketterd en gedwarsboomd door de kartel partijen. Met nieuwe partijen moet je geduld hebben. Het is in mijn opzicht te radicaal om je steun in te trekken terwijl ze net begonnen zijn. Hoop dat jullie je nog een keer overwegen en weer op hun stemmen. AUB geef ze een kans!

Blijlevens

Licht er aan waarom je teleurgesteld bent .Je kan wel oude politiek stemmen maar daar weet je te minste van dat ze Nederland te gronden hebben gericht .Dus hoop dat je toch bedenkt .Geen 1 partij is perfect .Maar de oude partijen hebben niks dan schaden aan gericht ,daar zal ons nazaad blij mee zijn ,denk het niet .Nou nog fijndag verder. 

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x