CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

“Cursus Pandemie Marketing” met Ab Osterhaus

Tekst letterlijk overgenomen van BLCKBX. Een aanwinst voor Nederland en Europa

Ab Osterhaus organiseerde op 22 januari 2019 een “Cursus Pandemie Marketing” met Marc van Ranst.

De naam van het event was “Communication & Public Engagement” en en vond plaats uit hoofde van ESWI, de belangenorganisatie ter bevordering van de vaccinatiebereidheid van burgers, onder leiding van Ab Osterhaus.

Op deze conferentie is Marc van Ranst (de Belgische Jaap van Dissel) de gastspreker die met humor en flair de Mexicaanse Griep ter voorbeeld stelt, van zijn grote succes. Immers Belgie bereikte in die Pandemie (die later een milde griep bleek te zijn) de hoogste vaccinatiegraad in Europa en daar is Van Ranst trots op. Hij vertelt aan een zaal vol internationale college dan ook triomfantelijk hoe hij dat deed en deelt de kneepjes van het vak.

Hoe manipuleer je de pers, politici en het volk en kun je ze in angst gijzelen, zodat ze doen wat je wilt…zich laten vaccineren.

Docsfair maakte er een fascinerende analyse van met de documentaire “Framing a Pandemic” en Flavio Pasquino interviewde de producent Jean Jacques van Bemmel en hoofdrolspeler Dick van den Berg de “Framing Specialist”. Na een kort voorgesprek wordt de docu getoond en daarna wordt er nog goed nagesproken over wat we nu eigenlijk hebben gezien en hoe we dit moeten of kunnen interpreteren. Dit is de link op Vimeo naar de integrale ESWI conferentie “Communication & Public Engangment”;

Bron:
BLCKBX YouTube-kanaal

ZIE OOK:

Een NOODKREET vanuit Israël – The Green Pass

 

4.9 10 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven