CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Gouverneur Cuomo – Verantwoordelijk voor duizenden COVID-doden

 Gouverneur Andrew Mark Cuomo, de Democratische Gouverneur van New York, kwam keer op keer opvallend in de media tevoorschijn en bleef maar eisen dat de federale overheid hem ventilatoren moest sturen omdat er een groot tekort zou zijn. (bron) (bron)

Maar het bleek allemaal één grote leugen en wederom een man met een agenda en macht die misbruik en slachtoffers maakt en zich verschuilt achter Corona. Angst die diepgeworteld zit in de mensen.

Het werd een media-spektakel. Vooral door toedoen van Cuomo zelf en de liberale media. Hij was de meest populaire politici, waarschijnlijk vooral vanwege zijn looks en vlotte babbel. (bron)

Maar achter die looks blijkt zich Het Kwaad te verschuilen.

Door zijn toedoen zijn gezonde bejaarden bij COVID19 bejaarden gezet in verpleeghuizen in New York. Dit kostte  ontzettend veel onnodige sterfgevallen van mensen die vaak nog kerngezond waren.

Tijdens een interview sprak Dr. Jeff Barke zijn visie uit en liet hij het ware gezicht van deze populaire goed uitziende Gouverneur zien.

Dr. Barke is huisarts en medeoprichter van PersonalCare. Hij werkt ruim 20 jaar als huisarts vanuit zijn praktijk.

https://www.youtube.com/watch?v=NWO-nb3nlys

 

New York kreeg de ventilatoren. President Trump stuurde zelfs een marinehospitaalschip naar New York, volgens Dr. Barke. Er werd zelfs door United States Army Corps of Engineers een ziekenhuis met meer dan 2.000 bedden opgezet en geopend. (bron) (bron)

De United States Army Corps of Engineers is het geniekorps van het Amerikaanse leger.

“Ze hebben er misschien 100 mensen ingestopt.”, aldus Jeff Barke.

Het hospitaalschip is teruggevaren omdat het er voor niets stond. Een maand later kon de USNS COMFORT vrijwel ongebruikt terugkeren. (bron) (bron)

In plaats daarvan stuurde Cuomo COVID19-patiënten naar verpleeghuizen. Een hele grote dodelijke fout. Bejaarde COVID19-patiënten.

“Maar in plaats van zijn verontschuldigingen aan te bieden, geeft hij de federale regering de schuld.”

Over de COVID19 zelf is de, blijkbaar zeer rustige, nuchtere en integere Jeff Barke open.

Op de vraag wie het meeste risico loopt om COVID19 op te lopen, antwoordde Barke dat het niet eens nipt, maar overweldigend duidelijk is dat het alleen maar oudere mensen zijn die risico lopen. En aangezien er in New York gezonde ouderen werden geconfronteerd met ouderen die het virus droegen, is New York de zogeheten “Hot Spot” geworden.

De bevolking van New York (en de rest van de planeet) waren in staat van angst. Dit werd nog eens extra gevoed door de vergaande bizarre lockdownmaatregelen die Cuomo oplegde. Onnodig en om zijn eigen falen te camoufleren.

“De meeste COVID-doden zijn gevallen in juist die verpleeghuizen. Geloof mij niet maar kijk naar de nummers.”

Hoe kan een persoon zo´n grote fout maken? Iedereen kan verzinnen dat je besmette mensen VOORAL van ouderen weg moet houden. Dat is vanaf het begin duidelijk en daar draait het hele coronaverhaal om.

“Het was vanaf het begin duidelijk dat de jongere bevolking werd gespaard en het was de oudere bevolking keihard aan het raken.”

Dat lijkt onmogelijk. Dan zou Cuomo dus bewust dit beleid gevoerd hebben. En dat maakt hem medeplichtig aan massamoord.

“Dit is ook niet uniek. Het patroon is dat virussen altijd de ouderen harder raken. Geloof mij niet maar kijk naar de statistieken van het CDC. Hoe ouder je bent, hoe hoger het sterftecijfer. En ook met andere kwalen is dat het geval.”, zegt Barke.

En dat verschil wordt alleen maar groter wanneer je naar nog jongere mensen kijkt. Het is duidelijk: COVID19

“En interessant genoeg…als je kijkt naar de jongere bevolking, laten we zeggen onder de 40 jaar oud, zie je dat het sterftecijfer ZEER LAAG is. Zelfs lager dan een seizoensgriep!”

Je ziet dat deze man rustig wil blijven maar zich ergert aan de coronamaatregelen wereldwijd: “We zijn bezig hoe we scholen moeten openen terwijl onze kinderen ABSOLUUT GEEN GEVAAR lopen.”

Dr. Barke komt, net zoals duizenden anderen, naar buiten omdat hij zich verplicht voelt vanwege zijn eed die hij heeft afgelegd als arts.

“Ik vind dit niets. Ik doe dit niet graag.”, en zijn houding bevestigt dat.

“We moeten heel snel van deze angst af! We moeten de kwetsbaren beschermen en de economie open doen en mijn en uw kinderen naar school laten gaan. Allemaal weer aan het werk” 

 

HOT PINK

Gouverneur Cuomo was ook de man die opdracht gaf het WTC en andere gebouwen met de kleur roze te verlichten om zo de Reproductive Health Act te vieren. (bron)

Vrij ziek om o.a. abortus- en euthanasiewetten te vieren op zo´n manier. Daar moet een zieke geest achter zitten die weet hoeveel mensen hij hier keihard mee raakt. Het is provoceren van het gemeenste soort.

 

 

EUTHANASIE AGENDA TOT DE NEGENDE MAAND

Cuomo was ook de man die de euthanasie-agenda erdoor drukte en de “late term abortion” tot in de 9e maand!

Spreken we dan niet van pure infanticide? Babymoord? (bron) (bron) (bron)

Infanticide is harteloze big business. Maar niemand wil zijn handen er aan branden…

Infanticide wordt doodgezwegen door media

ABORTUSKLINIEK Planned Parenthood STEELT MILJOENEN van Amerikaanse BELASTINGBETALER

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven