CommonSenseTV – Écht nieuws voor échte mensen!
 
Zij die het volk behoren te informeren en te beschermen tegen de overheid blijken politieke activisten te zijn die zich voordoen als journalisten de agenda van de overheid uitvoeren. Het niveau van de mainstreammedia is beneden alle peil en de staatspropaganda is schaamteloos. Het is schrijnend.
 
Wij moeten in verzet komen tegen deze media en deze overheid die ons onderdrukken, voorliegen en onze vrijheden afnemen. Zij zetten slecht geïnformeerde landgenoten op tegen hen die hier dwars doorheen prikken. 
 
Verzet en waarheidsvinding is onmisbaar. Zij hebben een situatie gecreëerd waarin feiten worden afgedaan als complottheorieën.
 
Daarom is CommonSenseTV ontstaan en wij zullen laten zien wat de media u niet laat zien. Wij zullen de media en de overheid blijven ontmaskeren. We zullen nooit buigen. We laten ons niet intimideren en we zullen nooit opgeven.
 
Wij gaan en staan voor een soeverein Nederland en een samenleving gebaseerd op rationaliteit en gezond verstand.
 
Op deze website produceren wij, onafhankelijk van elkaar, columns, opiniestukken, video´s en nieuws in de vorm van artikelen. 
                              
Altijd onderbouwd. Wij willen de waarheid en trachten die oprecht te zoeken. 
 
Wij doen niet aan politieke correctheid en laten ons niet van de wijs brengen door emotionele chantage. We zijn vreedzaam en wij willen het beste voor Nederland en wij zien dat het helemaal fout gaat.
 
Wij zien het grote plaatje heel goed en wij zien wat er speelt in deze wereld. Daarom komen wij dichter bij de waarheid dan welke mainstream media ook. Zij bedienen zich van een agenda die de waarheid juist moet verhullen. 
 
Maar de feiten liegen niet en die collectieve bewustwording die zal er komen.
 
U kunt altijd meediscussiëren onder de artikelen. Iedere mening is welkom. We hanteren, zo lang dat kan, eenvoudige regels. Discussieer met respect. Geen persoonlijke aanvallen. Geen onnodige schuttingtaal. Geen trollen.
 
Dit platform zal nooit in handen komen van mensen met onzuivere belangen. We zullen onze ziel nooit verkopen en voor altijd onafhankelijk blijven. Onze grootste wens is een mooie toekomst voor ons land. 
 
Wij gaan niet in zee met sponsors die invloed willen uitoefenen. Wij adverteren niet voor multinationals. We willen geen Google advertenties en waar we kunnen, willen we de bigtech zoveel mogelijk vermijden en boycotten.
 
Soms kom je nog niet onder de bigtech vandaan om de boodschap te verspreiden. Het is een kwestie van timing om ze te ontwijken en onze content te delen via goede alternatieven waar vrijheid van meningsuiting nog wél bestaat.
 
Wij kunnen dit blijven doen dankzij uw steun d.m.v. donaties of aankopen via de advertenties op onze website. De advertenties zijn meestal van kleinere bedrijven die ons steunen in onze missie of van producten en diensten waar wij 100% achter staan.
 
Verder hebben wij onze eigen Gezond Verstand Shop. Leuke kleding en producten van hoge kwaliteit. Ook hier steunt u ons enorm mee en u krijgt er iets moois voor terug.
 
 
CommonSenseTV: Wij staan aan de goede kant van de geschiedenis.
 
 
Wij zijn op de volgende kanalen actief:

http://www.youtube.com/c/CommonSenseTV (verwijderd door massa-censuur. Voorheen 31.000 abonnees)

Twitter:
https://twitter.com/CommonSense_TV
Facebook:
https://www.facebook.com/realCommonSenseTV/

Contact: [email protected]

Als u vragen of tips heeft kunt u ons mailen. We krijgen ontzettend veel e-mail en de tijd dat we alles konden beantwoorden is helaas voorbij maar we doen ons allerbest. We lezen alles en slaan alles op. 
 
Wilt u ook schrijven, publiceren of op een andere manier meewerken aan CommonSenseTV? Iedereen is welkom om zich aan te melden via.