NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

CSTV goes aluhoedje: Het grote pandemiecomplot! (verwijders van YouTube, herupload)

Update: YouTube heeft de video uiteraard verwijderd. Hier staat de video nogmaals. Er is ook een download link voor de mvideo met de Nederlandse Ondertiteling. Vrij om te delen.

Een documentaire van David Icke over het grote complot rondom deze corona “pandemie”.

Klaar voor illuminatie? The one percenters?

Heb je er wel van gehoord maar nog nooit echt naar gezocht? Dan is deze video interessant voor jou!

Het grote Pandemiecomplot.

Voor complotdenkers, aluhoedjes en wijze mensen die hier waardevolle informatie uit halen.

Bron: https://davidicke.com/

Vrij van copyright. Iedereen mag deze video delen. We hebben deze video met ondertiteling uiteraard veilig opgeslagen. Vanaf morgen te downloaden in dit artikel met ondertiteling.

Edit: Daar denkt YouTube dus anders over. Na enkele uren al verwijderd.

 

 

Hier nogmaals de video in onze eigen player (die we hebben en zonder problemen of ruimtegebrek kunnen gebruiken dankzij jullie steun)

 

Hier op Bitchute:

 

4.4 22 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jasmijn B.

Wat een walgelijke man bent u. wat een dedain. bah bah. alsof het nu iemand nog interesseert of u columns schrijft of niet. Wat denkt u hiermee te bereiken en wie denk u dat u bent tussen ons allen in?

RinusP

Ik sluit me helemaal aan bij Bert van der Horst. Dit is inderdaad gewoon hufterig. Deze Chris heeft geen idee wat een platform als dit inhoudt en blijft maar praten over clubjes en vooral zijn eigen mening waarmee hij wel even tracht eenheid te vormen. Niet doorhebbende dat mensen die al wat wakkerder zijn heel goed in staat zijn om voor zichzelf te bepalen hoe iets te lezen en welke conclusies daaruit te trekken. In plaats daarvan denk deze man dat hij ontzettend belangrijk is, valt de oprichter van dit kanaal af en beseft niet dat hij nog een jaar… Lees verder »

gerardje hulsman

hey CSTV, ik zag dat deze video alweer verwijderd was door de servicevoorwaarden van YouTube. paar dagen geleden testte ik het ook met een video van kanaal ” De Kapitein ” na een kleine twee uur werd ook deze video verwijderd, onder dezelfde voorwaarden. maar nu viel mij iets op, want deze voorwaarden zijn gericht op het Covid 19 virus, maar gelden niet voor andere ziektes. zo kan ik dus allerlei video’s vinden van mensen die beweren het middel tegen kanker te hebben uitgevonden, maar over corona mag niets tegenstrijdigs gezegd worden, zelfs niet op YouTube, die beweerd dat het… Lees verder »

Bert van der Horst

Dat ik hier reageer is omdat ik mij mateloos irriteer aan u, Chris Collard- U onderschat de meerderheid van lezers van dit soort kanalen. Die zijn heel goed in staat om voor zichzelf ieder artikel te beoordelen. Dat komt namelijk omdat zij beseffen hoe bepaalde stukken zelf te beoordelen. Daar hebben wij geen Chris Collard voor nodig. U loopt nog een grote stap achter qua common sense. Wij komen hier dagelijks op iets heel moois en dat uiterst goed slaagt. Namelijk omdat het is zoals het is. Een burgerplatform. Mijn respect voor iedereen die hier aan meewerkt is groot maar… Lees verder »

Last edited 2 maanden geleden by Bert van der Horst
els the rebel

David Icke is nauwelijks meer te zien op youtube… hij word er zelf vast niet goed van.. Hij wil gewoon ook zijn verhaal kunnen vertellen …wat een paar jaar geleden allemaal geen probleem was…
Ik heb jouw video ook gedeeld op Twitter .. ik hoop niet dat ik daardoor olie op het vuur heb gegooid. Soms is het beter om geen slapende honden wakker te maken.. ik heb veel engels sprekende volgers en dit was natuurlijk goed te doen voor die doelgroep. .

Bert van der Horst

U heeft het nóg niet door, he? Het gaat niet om het artikel. Het gaat niet om waar u mee aankomt als ´bewijs´of ´wat vind u hier van?´ Misschien zou u eens moeten kijken en lezen naar wat ik, en daarbij anderen ook, u hier proberen duidelijk te maken. Want het gaat er niet om dat er een artikel tussen zit dat wellicht niet welgevallig is voor iedereen. Als dat uit de hand zou lopen en een continu script zou zijn waarop men voortborduurt, dan heb je een punt om over te praten. Maar het is bij u zo zinloos… Lees verder »

Ferry Mahler

wat dan?

Bert van der Horst

Volgens mij duidelijke taal. Deze man kan niet luisteren en hoe meer gefrustreerd hij raakt, hoe valser hij wordt. De minachting waarmee hij spreekt over Leslie, jou in combinatie met zijn hunkering naar zijn gelijk terwijl hij niet begrijpt wat een burgerplatform inhoudt, is van een dermate laag niveau dat je zo iemand snel moet lozen. Wat een geduld heb je door hem dit allemaal te laten schrijven. Waarschijnlijk toch nog vanuit een soort respect omdat hij hier columnist was.Maar je houdt je rug recht. Al is het een sponsor, je laat je niet beïnvloeden en draait jouw CSTV op… Lees verder »

Jeanbob

Persoonlijk vond ik de columns van Chris Kwallaard een enorm hoog FvD gehalte hebben. Ben dan ook totaal niet rouwig dat ie um peert. Vergeet uw mondkapjes niet!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x