CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

VVD Fractievoorzitter stapt op: “Ik kan mijzelf niet in de spiegel aankijken met een zuiver geweten!”

Fractievoorzitten VVD stapt op

Gisteren plaatsten wij een open brief van oud VVD-fractievoorzitter Ghislen Nysten.

Nysten stapt per onmiddellijk op als fractievoorzitter van de VVD in Limburg:

“Gezien de beangstigende ontwikkelingen kan ik mijzelf niet langer met een zuiver geweten in de spiegel aankijken, wetende dat mijn partij – de VVD – grotendeels verantwoordelijk is voor de ontmenselijking die momenteel plaatsvindt.”

Verder stelt Nystenn dat hij niet langer namens de VVD de stem van het volk kan vertegenwoordigen.

“Niet langer wil ik een beleid steunen dat een kakkerlak probeert te doden met een atoombom. Zeker niet wanneer deze bom alles kapot maakt dat het leven waard maakt — de kleine, maar grote dingen.”, aldus Nysten.

Is dat het waard, Mark?

Het is te prijzen dat Nysten zo handelt en zijn eigen belangen aan de kant schuift door deze beslissing te nemen.

“Het bijwonen van de balletopvoering van je dochter en haar na afloop met tranen in je ogen vertellen hoe goed ze haar best deed. Het bestellen van een biertje in de stamkroeg om daarna luidkeels met vrienden je week door te nemen. Het omhelzen van je collega bij wie het even tegenzit. Het spontaan binnenvallen bij je favoriete oudoom of zijn uitvaart bijwonen, enkele maanden later. Kortom: het “mens zijn”.”

“Dat kan niet meer. Niet door het virus, maar door het allesvernietigende coronabeleid. Is dat het waard Mark? Mij niet.”

“Doordrukken avondklok was de druppel.”

Ghislen Nysten – Oud fractievoorzitter VVD

Waarschijnlijk is Nysten lang niet de enige VVD´er die tot inzicht komen en zien dat hun partij een onmenselijk beleid uitvoert. Ook wordt duidelijk dat er geen ruimte is voor kritiek bij mark rutte of bij de VVD-top in het algemeen.

“Ook bij anderen begint dat inzicht te groeien. Je hierover uitspreken kan alleen niet.”

“Gedrag dat eerst normaal – en zelfs gezond – was, maar nu uitnodigt tot een huisbezoek van de politie met het stempel “opruiing”.

Het opgeven van onze grondrechten

“Het zijn juist onze grondrechten die ons, de hardwerkende nuchtere Nederlander, moeten garanderen dat we invulling kunnen geven aan ons eigen leven; grondrechten die nu door jou aan je laars worden gelapt; grondrechten die nota bene zijn toe te schrijven aan grote liberale denkers zoals, jouw eigen grote voorbeeld, Thorbecke. Is het opgeven van deze grondrechten het je waard, Mark?”

Ghislen Nysten vervolgt:

“Wetenschappers, en zelfs rechters, die het beleid in twijfel trekken worden terzijde geschoven, vreedzame protesten worden met grof politiegeweld uit elkaar geslagen en hardwerkende mensen worden in hun eigen woonkamer beschuldigd van opruiing. Sinds wanneer staat de VVD voor willekeur en dubbele standaarden? Is het opgeven van de moraliteit van de partij het je waard, Mark?”

Vanuit mijn laatste pleidooi als VVD-lid vraag ik je dan ook de lockdown onmiddellijk op te heffen.

“Ook het Nederlandse Artsen Collectief en Herstel NL hebben menswaardige alternatieven. Leg je atoombom opzij, en kijk daar eens naar. Een gezond leven is immers méér dan de afwezigheid van het virus.”

Zou dit gebeurt zijn bij het FvD en deze open brief aan bijvoorbeeld Thierry Baudet zijn gericht dan was de media-hysterie per direct begonnen. Maar we horen er geen woord over. Ja, enkele media hebben er verslag van gedaan maar zij hebben Nysten niet geciteerd.

Slechts De Telegraaf, die een interview afnam met Nystenhebben de open brief in een artikel gezet waar je voor moet betalen.  Dus niet openbaar voor mensen die geen abonnement hebben op die krant.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1452801955/limburgse-vvd-fractievoorzitter-stapt-uit-partij-doordrukken-avondklok-is-de-druppel

Het geeft maar weer eens aan hoe de politiek de media onder controle heeft.

Nysten beëindigt de open brief met:

“Daarom zeg ik je, beste Mark, dat volksvertegenwoordiger zijn uit de naam van de VVD het mij niet meer waard is. Ikzelf leg bij deze dan ook mijn VVD-fractievoorzitterschap neer en ga naar buiten om te leven, wetende dat ik het risico loop besmet te raken. Het leven is niet maakbaar, maar ik kan er wel het beste van proberen te maken. Dat is het mij waard.”

Petje af.

Lees hier de open brief aan rutte:

Nysten doet aangifte tegen politie:

Gelooft u na zien lezen van deze feiten nog dat Covid19 bestaat? Lees verder!

4.6 51 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
32 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
32
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven