Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

COVID-verpleegkundige: “Ik heb het vastgelegd terwijl ze patiënten vermoorden”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Opgenomen “coronapatiënten” worden simpelweg vermoord

Wat zou u doen als u ontdekte dat de media en de regering tegen ons allemaal loog? En dat honderden, misschien wel duizenden mensen erdoor stierven? 

Erin Maria Olzewski, de klokkenluidersverpleegster die vorig jaar de krantenkoppen haalde en  “fraude, nalatigheid en hebzucht” documenteerde die “leidden tot onnodige sterfgevallen” tijdens de piek van de COVID-19-pandemie, ging tijdens de Health & Freedom Conference met LifeSiteNews om tafel om haar ervaring en reflecties te delen.

Olzewski onthulde hoe patiënten die herhaaldelijk negatief testten op COVID-19 in hun grafieken werden beschreven als “COVID bevestigd”, wat leidde tot een hogere compensatie van overheidsuitbetalingen. Ze zette de behandelingen die ze in Florida hadden gegeven, af tegen wat er in New York gebeurde.

“In Florida behandelden we onze patiënten met hydroxychloroquine, zink … stuurden ze naar huis en ze waren in orde. In New York verboden ze alternatieve behandelingen zoals hydroxychloroquine. Het enige wat ze konden doen was mensen op ventilatoren zetten.”

Elmhurst Hospital

Hoe fraude, nalatigheid en hebzucht leidden tot onnodige sterfgevallen in het Elmhurst-ziekenhuis

Destijds verstrekte het Department of Health and Human Services (HHS) wat sommigen ‘perverse prikkels’ noemden, ingesteld door COVID-19-noodhulp van de overheid, die aanzienlijk meer compensatie toekent aan ziekenhuizen als patiënten worden geclassificeerd als COVID-19-positief ($ 13.000) of als ze op een ventilator worden gezet ($ 39.000).

‘Ik heb vastgelegd dat ze patiënten vermoorden’

Olzewski gaf aan dat deze prikkels een dramatische impact hadden op wat er in Elmhurst gebeurde. “Weet je, $ 13.000 om [COVID-19 geclassificeerde] patiënten toe te laten, en ze lieten gewoon iedereen toe.”

[the_ad_group id=”5832″]

Ze beweerde verder dat het ziekenhuis met de stimuleringsmaatregel van $ 39.000 de opgenomen patiënten “op een beademingsapparaat zou zetten waarvan ze wisten dat het hen zou doden”. Bovendien was er “in sommige gevallen” een stimulans van “$ 10.000 [voor]elk overlijden”. Met gezinnen die eruit werden gegooid en niet in staat waren om toezicht te houden, was het “de perfecte storm, en mensen maakten er gebruik van.”

 

Bron:
https://www.worldunity.me/covid-verpleegkundige-legt-uit-hoe-ze-klokkenluider-werd-ik-heb-ze-vastgelegd-terwijl-ze-patienten-vermoorden/
https://rumble.com/vfvftz-nurse-erin-olzewski-interview-with-lifesite.html

Wie is Erin Maria Olzewski?

Legergevechtsveteraan en geregistreerd verpleegster Erin Olszewski werd zwaar op de proef gesteld toen ze aankwam als verpleegkundige in het Elmhurst Hospital in het epicentrum van de COVID-19-pandemie. Nadat ze in Irak had gediend, bevond ze zich weer in de frontlinie. En deze keer, zo ontdekte ze, was de situatie nog erger. 

Kamers waren smerig, verpleegsters waren laks met sanitaire maatregelen en in het ziekenhuis opgelopen gevallen van het zogenaamde COVID-19 verspreidden zich als een lopend vuurtje.

Erger nog, mensen die meerdere keren negatief hadden getest op COVID-19, werden geëtiketteerd als COVID-bevestigd en op COVID-only vloeren gezet. Ventilatoren aan en gedrogeerd met kalmerende middelen gingen deze patiënten snel achteruit ook al hadden ze geen coronavirus toen ze incheckten.

Artsen-in-opleiding weigerden reanimatie uit te voeren en verboden verpleegkundigen dit te doen.

Erin Marie Olszewski

Erin wilde haar patiënten niet onder haar hoede laten sterven, maar ze wist dat de mensen haar niet zouden geloven als ze de waarheid vertelde. Het was gewoon te schokkend. Erin wilde de strijd aangaan voor haar patiënten en besloot om undercover te gaan, gesprekken met andere verpleegsters, video’s van wanpraktijken en meer op te nemen. Ze begon te delen wat ze op sociale media had gevonden. Het is niet verwonderlijk dat ze ervoor werd ontslagen.

Nu staat Erin op om het hele gruwelijke verhaal te vertellen van wat er in het Elmhurst Hospital is gebeurd om gerechtigheid te eisen voor degenen die het slachtoffer zijn geworden van de hebzucht van het ziekenhuis. Het personeel moet niet alleen verantwoordelijk worden gehouden voor hun onethische acties; maar ook dit soort corruptie moet worden vernietigd, zodat toekomstige Amerikanen niet in gevaar worden gebracht.

Er moet een einde komen aan de doden en Erin zal niet rusten totdat de slechte mensen worden ontmaskerd.

Bron:
https://www.amazon.es/Undercover-Epicenter-Nurse-Negligence-Unnecessary/dp/151076366X

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x