Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Covid-21 staat voor u klaar

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het aantal overlijdens of ernstige bijwerkingen na toediening van, met name de Pfizer, vaccins, daarover heeft CSTV reeds diverse malen bericht. Maar het is inmiddels zo veelvuldig dat we het niet meer bij kunnen houden. Dat loopt inmiddels al in de honderden. Vele daarvan zijn al op gezegende leeftijd maar er zitten ook opvallend veel jonge mensen bij.

Sonia:

Tiffany:

 

De meldingen blijven binnenstromen. Maar uiteraard worden die overlijdens niet aan het vaccin geweten. “Deze mensen hadden namelijk veelal onderliggende aandoeningen”, zo beweren de autoriteiten steevast.

Héé, wat is dat nou?

Als je onderliggende aandoeningen had of een verkeersongeluk, maar bent positief getest op corona, dan is covid-19 de doodsoorzaak. Maar als je bent overleden door het vaccin, dan blijken toch de onderliggende aandoeningen de doodsoorzaak te zijn en is het uitgesloten dat het vaccin daar iets mee van doen heeft….

Het aantal besmettingen met de pcr test neemt trouwens ook niet af nadat grote groepen mensen zijn gevaccineerd. Kijk maar naar Israël. Daar is bijna iedereen gevaccineerd en de ‘besmettingen’ blijven toch oplopen. Toch blijft de vaccin propaganda doorgaan. U moet die spuit krijgen, 2 X per jaar, jaar in jaar uit.

Dat de autoriteiten zelf niet zo happig zijn hadden we al gezien bij Dr. Fauci die voor de camera, maar niet zichtbaar in detail, een spuitje kreeg toegediend in zijn linkerarm en vervolgens in een interview over zijn rechterarm wreef om te melden dat het daar wel een beetje pijnlijk was door de vaccinatie.

Medisch personeel hebben we ook al meermaals voor de camera een toneelstukje zien opvoeren. Maar zo bont als de Braziliaanse staatssecretaris van gezondheid het maakt met het nep toneelstukje….. Kijkt u zelf maar even:

 

India en Bangladesh zijn 2 zeer dicht bevolkte landen. Toch ligt het sterftecijfer in India, maar vooral in Bangladesh, veel lager dan in vele andere landen. Weet u hoe dat komt? In deze landen wordt genezing met HCQ, Remdesivir en vooral met Ivermectine actief voorgeschreven ter genezing.

 

 

Inmiddels wordt er ook een uitvoerige internationale studie gedaan naar genezing met Plitidepsin. Een medicijn dat heel veel potentie heeft om covid-19 te genezen, ook in een laat stadium wanneer de longen al ernstig zijn aangetast. De studies tonen tot dusverre aan dat het middel bijna 30 X meer effectief is dan Remdesivir. De meeste landen verguizen genezing met medicijnen. de jonge noemt het zelfs ‘kwakzalverij’. “We moeten niet op de stoel van de dokter gaan zitten” zo beweerde hij, toen er steekhoudende en onderbouwde argumenten en resultaten uit de medische wereld aan hem werden voorgelegd.

Ik was een beetje in de war toen.?!?! Is het niet hij die op de stoel van de dokter gaat zitten? Onze schoolmeester/dictator weet blijkbaar meer van medicatie dan duizenden wetenschappers en medici. Of past genezing met medicijnen soms niet zo goed bij het grotere plan dat over ons wordt uitgerold??????

Facebook is inmiddels overigens wel door de Oversight Board op de vingers getikt ten aanzien van het verwijderen van berichten over de werking en genezing van covid-19 met geneesmiddelen. Iemand had een bericht geplaatst en kritiek geuit over de weigering van de Agence Nationale de Sécurité du Médicament over de weigering om HCQ met azitromicine toe te laten voor genizing van covid-19. Dat werd door Facebook verwijderd, maar de Oversighty Board heeft Facebook gedwongen die verwijdering ongedaan te maken. Opvallend is dat The Board Facebook ook op de vingers tikt betreffende het beperken van de vrijheid van meningsuiting en schending van mensenrechten.

 

Wuhan

Inmiddels stapelen er bewijzen op dat het corona virus inderdaad uit het laboratorium in Wuhan is ontsnapt. Gebleken is dat diverse laboratorium medewerkers in de herfst van 2019 ernstig ziek zijn geworden en, wat we nu noemen, covid-19 verschijnselen hadden. Dr. Li-Meng Yan, een naar de VS gevluchte virologe die werkzaam was in het Labo in Wuhan, heeft al diverse malen verklaard dat het virus door mensen is gemaakt en bedoeld als biologisch wapen.

 

Haar twitter account is uiteraard verwijderd.

 

Er wordt momenteel onderzocht of het virus inderdaad ontwikkeld werd als biologisch oorlogswapen. Het spreekt voor zich dat de Chinese regering volledige openheid van zaken geeft om deze kwestie tot op de bodem uit te zoeken.

 

gates

bill gates, u weet wel, die weldoener die zowel op virussen als op vaccins vele patenten bezit, had een tijdje geleden al aangekondigd dat er een nieuw, veel dodelijker virus wordt losgelaten.

Zo was de grijns op zijn gezicht en dat van melinda, toen hij een paar maanden geleden het veel dodelijkere virus aankondigde:

 

Indien u nog niet weet wat Operation Lockstep – The Rockefeller Playbook is, dan raad ik u van harte aan om daar eens onderzoek naar te doen. Het hele scenario van wat er zich nu ontvouwd staat daar gedetailleerd in beschreven. Niet door wappies verzonnen. Ze hebben het zelf opgeschreven. Operation Lockstep beschrijft voor dit stadium van ‘de ommekeer naar volledige dictatuur’ ook dat er een nieuwe, veel gevaarlijkere variant, met veel meer dodelijke slachtoffers, gaat worden losgelaten. Dit moet, omdat er te veel verzet tegen maatregelen maar vooral tegen vaccins is. En dat kan niet de bedoeling zijn. Alleen met totale paniek en angsthypnose kunnen ze het volk eronder houden.

Inmiddels heeft ook de WHO verklaard dat het huidige virus slechts een voorproefje is van wat ons nog te wachten staat.

Covid-21 staat al klaar voor u.

Luister hier maar naar wat Adi Goddijn te vertellen heeft over Operation Lockstep:

 

Zie ook mijn column:

Is er dan toch echt een complot aan de gang?

En:

Cursus complotdenken


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x