Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Vaccin ofwel ineffectief of het coronavirus verspreidt zich sneller bij gevaccineerde personen.

Verspreid de vrijheid!

De allereerste postmortale studie van een patiënt die was gevaccineerd tegen COVID-19 heeft onthuld dat viraal RNA werd gevonden in elk orgaan van het lichaam van de patiënt, wat betekent dat het vaccin ofwel ineffectief is of dat het coronavirus zich sneller verspreidt bij gevaccineerde personen.

SevLjn6

Het wetenschappelijke rapport uit  Duitsland, gepubliceerd  door het International Journal of Infectious Diseases in juni, onderzocht de autopsie van een 86-jarige man die een enkele dosis van het SARS-CoV-2-vaccin had gekregen, maar 4 weken later stierf nadat hij besmet was geraakt met het virus door een nabijgelegen patiënt in een ziekenhuis.

Uit het “ Eerste geval van postmortaal onderzoek bij een patiënt die is gevaccineerd tegen SARS-CoV-2 ”:

We rapporteren over een 86-jarige mannelijke inwoner van een bejaardentehuis die een vaccin tegen SARS-CoV-2 heeft gekregen. De medische voorgeschiedenis omvatte systemische arteriële hypertensie, chronische veneuze insufficiëntie, dementie en prostaatcarcinoom. Op 9 januari 2021 ontving de man een lipide-nanodeeltjes-geformuleerd, nucleoside-gemodificeerd RNA-vaccin BNT162b2 in een dosis van 30 g. Op die dag en in de volgende 2 weken vertoonde hij geen klinische symptomen.

Op dag 18 werd hij opgenomen in het ziekenhuis wegens verergering van diarree. Aangezien hij geen klinische symptomen van COVID-19 vertoonde, vond isolatie in een specifieke setting niet plaats. Laboratoriumtesten onthulden hypochrome anemie en verhoogde creatinine-serumspiegels. Antigeentest en polymerasekettingreactie (PCR) voor SARS-CoV-2 waren negatief.

Maar de studie merkt op dat die gevaccineerde patiënt op dag 25 positief was getest op COVID-19, vermoedelijk van een nabijgelegen COVID-geïnfecteerde patiënt in zijn ziekenhuiskamer, en de volgende dag stierf aan nier- en ademhalingsfalen.

SARS-CoV-2-spike-eiwitten waren aanwezig in bijna alle organen van de gevaccineerde patiënt.

“Samenvattend bevestigen de resultaten van onze autopsie-casestudy bij een patiënt met een mRNA-vaccin de mening dat door de eerste dosis vaccinatie tegen SARS-CoV-2 al immunogeniciteit kan worden geïnduceerd, terwijl steriele immuniteit niet voldoende is ontwikkeld”, concludeerde de studie. .

Met andere woorden, hoewel het COVID-19-vaccin een immuunrespons in het lichaam veroorzaakte, leek het de verspreiding van het virus, en dus de verspreiding van schadelijke virale spike-eiwitten, door het lichaam niet te stoppen.

Dit is gewoon meer wetenschappelijk bewijs dat het COVID-19-vaccin waarschijnlijk meer kwaad dan goed doet en de verspreiding van het coronavirus zelfs kan versnellen.

Het gebruikte vaccin is BNT162b2. Dit is het Pfizer BioNTech-vaccin.

art. is afkomstig van eutimes.net

 

Waar ik mij in dit art. wel over verbaas, is het volgende ¨een 86-jarige man die een enkele dosis van het SARS-CoV-2-vaccin had gekregen, maar 4 weken later stierf nadat hij besmet was geraakt met het virus door een nabijgelegen patiënt in een ziekenhuis.¨

Wat ik hiermee wil aangeven is dat wanneer U een snotneus of andere ¨verdachte¨ klachten heeft, men U adviseert om thuis te blijven en liefst min. 10 dagen QUARANTAINE. Hier spreekt men over een ziekenhuis dat een met hoog potentieel voor (griep)covid vatbaar persoon in een nabijgelegen bed legt met een covid besmette patient.

 

 

 

Risico van het Covid-19-vaccin: Infecties nemen toe in veertien dagen na prik

Huisarts zag patiënt overlijden na vaccinatie: ‘Je moet het heel serieus nemen’


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x