Al die varianten, Je wordt er ziek van.

Ziekenhuis in Texas meldt eerste geval van lambda COVID-19-variant

Overgenomen van : https://abcnews.go.com/Health/texas-hospital-reports-1st-case-lambda-covid-19/story?id=78943641

De lambda-variant werd voor het eerst ontdekt in Peru in december 2020.

Een groot ziekenhuissysteem in Texas heeft zijn eerste geval van de lambda COVID-19-variant gemeld, terwijl de staat zich afwikkelt van de ongebreidelde delta-variant.

Houston Methodist Hospital, dat acht ziekenhuizen in zijn netwerk exploiteert, zei dat het eerste geval van lambda maandag werd bevestigd.

De lambda-variant werd voor het eerst ontdekt in Peru in december 2020, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie, en maakt volgens een WHO- rapport van juni 81% uit van de COVID-19-gevallen die sinds april 2021 in het land zijn gesequenced . Momenteel wijst de WHO lambda aan als een “interessante variant”.

Houston Methodist had vorige week iets meer dan 100 COVID-19-patiënten in het ziekenhuissysteem. Dat aantal steeg tot 185 maandag, waarbij een meerderheid van de geïnfecteerden niet was gevaccineerd , volgens een verklaring die maandag door het ziekenhuis is vrijgegeven.

Van die infecties is bij ongeveer 85% de delta-variant vastgesteld, aldus ziekenhuisfunctionarissen.

“We zien een alarmerende piek in het aantal COVID-19-gevallen in de omgeving van Houston, met de sterkste stijging in het weekend”, zei Houston Methodist. “De toegenomen ziekenhuisopnames zorgen voor stress bij veel van onze ziekenhuizen die hun capaciteit naderen.”

Ziekenhuispresident en CEO Dr. Marc Boom benadrukte dat het “noodzakelijk” is dat de gemeenschap “gevaccineerd wordt en de virusverspreiding vermindert”.

Ondanks het rapport van de lambda-variant, zeggen experts van Houston Methodist dat delta nog steeds de grootste zorg is in de VS

“De lambda is de dominante variant in Peru en Peru heeft een zeer moeilijke tijd gehad met COVID-19. Het deelt mutaties gemeen met de alfa-varianten, de bèta, het gamma, de dominante variant in Brazilië,” Dr. Wesley Long, medisch directeur van Diagnostische Microbiologie bij Houston Methodist, aan ABC News.

“Ik denk niet dat er op dit moment voldoende bewijs is dat we ons meer zorgen moeten maken over lambda dan over delta, ik denk nog steeds dat delta de eerste zorg voor ons is. Er is veel meer bewijs dat we hebben dat delta veel besmettelijker is, de virale ladingen zijn veel hoger, “voegde hij eraan toe.

De lambda-variant “is in verband gebracht met substantiële snelheden van overdracht door de gemeenschap in meerdere landen, met een stijgende prevalentie in de loop van de tijd gelijktijdig met een verhoogde incidentie van COVID-19”, zei de WHO in haar rapport van juni . In juni werd de variant ontdekt in 29 landen.

De delta-variant, die in december voor het eerst in India werd ontdekt, is nu verantwoordelijk voor ongeveer 83% van alle gesequeneerde COVID-19-gevallen in de Verenigde Staten , zei Dr. Rochelle Walensky, directeur van het Center for Disease Control and Prevention, tijdens een hoorzitting in de Senaat dinsdag. De WHO bestempelt delta als een ‘variant van zorg’.

Long merkte op dat Houston Methodist zijn positiviteitspercentage heeft zien toenemen en het aantal ziekenhuisopnames heeft zien stijgen, maar de situatie ter plaatse is nog steeds “ver onder” de winterpiek.

“[Infecties nemen] toe. Hoeveel gevallen krijgen we nog?” zei lang. “We zullen meer mensen nodig hebben om gevaccineerd te worden en mensen die niet gevaccineerd zijn in het bijzonder om alle veilige praktijken toe te passen die we door de pandemie hebben geleerd om de verspreiding van COVID te helpen vertragen. Al deze zijn van cruciaal belang om deze delta te behouden golf onder controle.”

Op dit moment is 51% van de staatsbevolking van Texas van 12 jaar en ouder volledig gevaccineerd, volgens staatsgegevens .

Wellicht interessant om op te zoeken wat al deze benamingen te maken hebben met frequenties (golven) en ziektes.

Zou dit bedoeld zijn met de bekende uitspraak ¨5G voor crowdcontrol¨?

https://www.bitchute.com/video/mhkE5ehXacZI/

Deze energetische shift is voor de wetenschappers eigenlijk vertrouwd. Zij hebben al lang vastgesteld hoe mensen op een andere golf-frequentie kunnen functioneren, namelijk uitgedrukt in de frequentie van de hersengolven, waarbij men er nu een vijftal onderscheidt (alfa, beta, delta, gamma, theta). Besef met de theoretische fysicus John Wheeler dat alle wetten aannames zijn. Zelfs deze indeling is een construct, bepaald door beperkt binnen die flarden die ontsnappen aan de immense wetenschappelijke context-blindheid). ‘s Nachts komt de mens los van zijn ‘Bèta-activiteit’ gedurende de dag, naar een alfa-fase (voor zover hij tijdens de dag al niet weggesoesd is in een alfa-staat). De theta is die ideale staat voor super-leren, herprogrammeren van je mind, droom her-inneringen, de MindFULLNESS. Bij Delta zijn we ‘helemaal weg’, maar wat zich daar afspeelt, is voor de academische wetenschap nog een mysterie. De geesteswetenschap en Steiner beschrijft uitvoerig wat zich dan afspeelt en het sluit naadloos aan bij de Bèta-wetenschappelijke ontdekkingen, maar gaat veel verder. De huidige psychiatrie kan een quantumsprong maken als zij zich meer bewust wordt van de economie van de slaapkringloop. Zij moet zich echter gaan focussen op een veel grotere complexiteit van de droom. Zij dient te gaan beseffen dat er zowel kwantitatief als kwalitatief enorm veel gebeurt ‘s nachts. Als ik zo risico’s voor lichamelijke uitputting beschrijf als ik te lang zo intensief als nu bezig blijf met de proto-prehistorie, dan is dit omdat in een soort omgekeerde Maslow-piramide in mijn dromen meer tijd en ruimte richt op MindFULLNESS en MINDFULLNESS en dat ik te weinig respect heb voor MindfulNESS. (Jazeker, u leest goed: ‘mijn dromen, mijn nachtelijke hersenactiviteit richten’, al blijft dit slechts een relatieve autonomie en blijft dit vermogen voorlopig nog verre toekomstmuziek). Door MindfulNESS te weinig aandacht te schenken, zal ik, systemisch-reflexief en mythologisch, in toenemende mate weerstand ervaren van de Griekse godin Hestia, de Romeinse Vesta, die het welzijn van de innerlijke en uiterlijke haard en tempel bewaakt. Dit zal zich eveneens in de droominhoud manifesteren, bij mij doorgaans in de vorm van een ‘zwarte lynx’ en andere predatoren, die o.a. aangeven in welke mate ik roofbouw pleeg op mezelf en/of te snel te ver en te diep wil gaan, waardoor weerstand ontstaat. Hier ligt een belangrijke sleutel voor het begrijpen van het bewaren van de Maagdelijkheid (Vissen-Kreeft), die zelfs zo ver gaat dat wie de Vestaalse maagden schendt, de lijfstraf is levend begraven worden, zodat je gedwongen wordt tot MindfullNESS. Je hebt altijd de keuze, goedschiks of kwaadschiks. Dit laatste kan een psychiatrische opname, een fysieke aandoening of het graf zijn. Minstens zal het een impact hebben op je hormoon- en energiehuishouding.

 

Coronacorruptie: Meedogenloos opportunisme

5 4 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
cstv, commonsensetv