NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

De doorgeslagen hypocrisie rondom COVID19

Laura Ingraham legt de wereldwijde doorgeslagen hypocrisie over het coronavirus en de draconische maatregelen bloot.

Vanaf dag 1 waren wij bij CommonSenseTV kritisch over dit virus. Dat kostte heel wat kijkers en lezers. Maar daar kun je niet je inzichten door laten veranderen.
Toen de eerste cijfers binnenrolden destijds in maart, viel er al direct op te maken dat er iets niet in de haak was, volgens ons.

Onze frustratie al die maanden is groot geweest omdat wij niet begrepen waarom anderen, gespecialiseerden of wiskundigen die ook direct met de getallen een duidelijk beeld kunnen scheppen van de situatie, niets van zich lieten horen.

Natuurlijk zeggen alleen cijfers niet alles. Maar in dit geval, nu het zo klein is gebleken, maken de cijfers alles duidelijk. De gemiddelde leeftijd, de extra aandoeningen die de overledenen hadden. Vrijwel niemand in de wereld is direct aan Corona overleden.

En diegenen die, volgens de cijfers, wel aan Corona zijn overleden is minder dan 10% van alle zogenaamde “Coronadoden”.

10% van Utrecht dus. Wereldwijd. Gemiddeld 80 jaar. 35.000 personen. Verwaarloosbaar vergeleken met pandemieën die deze aardbol heeft gekend. Met het verschil dat dit de enige pandemie is waar de gemiddelde leeftijd zo ontzettend hoog is.

Nu komt alles druppelsgewijs naar buiten en uiteindelijk zal de publieke opinie steeds meer veranderen t.o.v. het coronavirus en vooral de draconische maatregelen.

Dit is Laura Ingraham van FOX News. FOX is mainstream. En daar valt van alles over te zeggen. Maar hadden wij dit maar als mainstream in onze huiskamers..

Wij mogen de beelden van FOX News gebruiken van FOX en ondertitelen. Echter…YouTube haalt willekeurig beelden weg van FOX News.

Alhoewel willekeurig…Alles wat over BlackLivesMatter en Corona ging werd weggehaald.

VIDEO: Nederlands ondertiteld

4.9 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
wilboo

in de vs zijn ze nog idioter dan hier maar het zal niet lang duren vrees ik voordat het naar hier waait. Gelukkig hebben ze daar nog trump die aan die gekte niet mee doet en hopenlijk een eind maakt. hier hebben we geen hoop in hel met rutte en zijn bende die openlijk met met de vijand heult en gesprekken met ze aan gaat. vreedzame mensen met onderbouwde kritiek op het corona beleid krijgen een waterkanon over zich heen of worden urenlang gegijzeld in een poltie bus.

Knalkopje1

De massamedia lopen al warm voor een tweede golf van bangmakerij met een griepvirus dat in China bij varkens zou zijn ontdekt. Het is verwant met de Mexicaanse griep en zou volgens deskundigen een pandemie kunnen veroorzaken.
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/nieuw-griepvirus-met-pandemie-potentie-ontdekt-bij-varkens-china/ar-BB168IRb?ocid=DE_20200630_NLNL_election_1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x