NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De doorgeslagen hypocrisie rondom COVID19

Laura Ingraham legt de wereldwijde doorgeslagen hypocrisie over het coronavirus en de draconische maatregelen bloot.

Vanaf dag 1 waren wij bij CommonSenseTV kritisch over dit virus. Dat kostte heel wat kijkers en lezers. Maar daar kun je niet je inzichten door laten veranderen.
Toen de eerste cijfers binnenrolden destijds in maart, viel er al direct op te maken dat er iets niet in de haak was, volgens ons.

Onze frustratie al die maanden is groot geweest omdat wij niet begrepen waarom anderen, gespecialiseerden of wiskundigen die ook direct met de getallen een duidelijk beeld kunnen scheppen van de situatie, niets van zich lieten horen.

Natuurlijk zeggen alleen cijfers niet alles. Maar in dit geval, nu het zo klein is gebleken, maken de cijfers alles duidelijk. De gemiddelde leeftijd, de extra aandoeningen die de overledenen hadden. Vrijwel niemand in de wereld is direct aan Corona overleden.

En diegenen die, volgens de cijfers, wel aan Corona zijn overleden is minder dan 10% van alle zogenaamde “Coronadoden”.

10% van Utrecht dus. Wereldwijd. Gemiddeld 80 jaar. 35.000 personen. Verwaarloosbaar vergeleken met pandemieën die deze aardbol heeft gekend. Met het verschil dat dit de enige pandemie is waar de gemiddelde leeftijd zo ontzettend hoog is.

Nu komt alles druppelsgewijs naar buiten en uiteindelijk zal de publieke opinie steeds meer veranderen t.o.v. het coronavirus en vooral de draconische maatregelen.

Dit is Laura Ingraham van FOX News. FOX is mainstream. En daar valt van alles over te zeggen. Maar hadden wij dit maar als mainstream in onze huiskamers..

Wij mogen de beelden van FOX News gebruiken van FOX en ondertitelen. Echter…YouTube haalt willekeurig beelden weg van FOX News.

Alhoewel willekeurig…Alles wat over BlackLivesMatter en Corona ging werd weggehaald.

VIDEO: Nederlands ondertiteld

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x